Třinec – Havířov 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:1)
AZ Havířov
Sobota 03.10.2015, 13:30 • WERK ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    60:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Potočný se uvolnil v levém kruhu, vystřelil, brankář Ochman vyrazil puk před střelce a pohotový MATĚJ POTOČNÝ procedil kotouč přes třineckého brankáře a rozhodl o dvou bodech pro Havířov.
     
    58:24
    Raška byl faulován při průniku po pravé straně a v závěrečných minutách budou mít domácí výhodu přesilové hry. Dvě minuty si odpyká Vojtěch Ševěček (HAV) za sekání.
     
    58:01
    Neskutečné! Peterek zadovkou našel u pravé tyče zcela volného Indrsta, třinecký útočník měl před sebou prázdnou bránu, ale trefil pouze tyč!
     
    56:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Krásná akce JANA ŽÍDKA, který se vytočil v pravém kruhu a přesnou střelou o spojnici horní a pravé tyče vyrovnává na 2:2. Asistence: Martin Pliska.
     
    55:27
    Marguš krásně našel u pravé tyče Plandora, ten do letícího puku vložil hokejku, bohužel pro domácí se kotouč odrazil až těsně nad horní tyč Dufkovy svatyně.
     
    53:25
    Třinecký Raška byl na modré faulován Matějem Potočným, který si jde odsedět dvě minuty za hákování.
     
    49:47
    Další dobrá příležitost na vyrovnání. Přečíslení dva na jednoho vyřešil Juhász střelou, gólman Ochman spustil provaz a puk letící k pravé tyči vyrazil!
     
    46:15
    Vyloučení: Vojtěch Ševěček (VIT), 2 min. – sekání. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    44:58
    Po souboji za havířovskou bránou se znovu vylučuje. Třinecký Raška tam ostře zajel do jednoho z hostujících hráčů a čeká ho dvouminutový odpočinek za vražení na hrazení.
     
    43:01
    Indrst zachytil nepřesnou přihrávku soupeře a namířil si to na havířovskou bránu, obloukem z pravé strany si položil brankáře Dufka, jenže puk už nad betony havířovského gólmana zvednout nedokázal.
     
    39:41
    Patlevič nastavil koleno havířovskému hráči a je vyloučen na dvě minuty za podražení. Rozhodčí navíc napomíná třineckou střídačku, že podobné pokusy bude příště trestat daleko tvrdším způsobem.
     
    36:22
    Další gólová šance Havířova. Juhász obral třineckého hráče o puk, nahrál do jízdy Potočnému, ten si vybruslil s pukem do levé strany, avšak pokusem pod horní tyč netrefil třineckou bránu.
     
    35:27
    Vyloučení: Jan Žídek, Havířov, 2 min. – hákování.
     
    33:31
    Třinecká trojice Peterek – Raška – Indrst už zvedala ruce, jenže poslední dvojice jmenovaných nedokázala dopíchnout skákající kotouč v brankovišti do havířovské brány.
     
    32:44
    Třinečtí budou hrát přesilovku. Vyloučen je Ondřej Grygar (HAV) na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    28:41
    Třinečtí ve čtyřech, ale před třineckou bránou se zjevil Potočný, vystřelil, ale gólman Ochman včas kotouč zaklekl.
     
    27:02
    Výhodná situace pro hosty. Havířov bude hrát 92 sekund s výhodou dvou hráčů v poli. Na dvě minuty za krosček byl vyloučen třinecký Pavel Srníček.
     
    26:34
    Po faulu na Bambulu si dvě minuty odpyká domácí obránce Lukáš Bulava. Důvod trestu: nedovolené bránění.
     
    13:16
    Točícího se Homolu obral na modré o kotouč Potočný a pelášil na třineckou bránu. Při nájezdu zamíchal pukem, snažil se poslat Ochmana na párek, což se mu částečně povedlo, jenže při úklidu do odkrytého koutu brány trefil pouze tyč!
     
    12:35
    Patlevič našel dlouhou přihrávkou Rašku, ten si chystal brankáře Dufka na kličku, jenže byl faulován. Havířovský Marek Revaj inkasoval dvouminutový trest za podražení.
     
    11:25
    Havířov mohl vyrovnat! Matěj Potočný prudce vypálil z levého kruhu a orazítkoval bližší tyč Ochmanovy brány!
     
    09:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je obrat! Mikler našel před před bránou zcela volného ONDREJE RYBNIKÁRA a slovenský útočník nedal brankáři Dufkovi žádnou šanci. Asistence: Šimon Mikler.
     
    09:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vedení Havířova netrvalo dlouho. Od modré čáry natáhl ke střele LUKÁŠ BULAVA a přesnou střelou do levého horního růžku srovnal na 1:1. Bez asistence.
     
    08:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se překvapivě dostávají do vedení. ERNEST BOCHNAK ujel po pravé straně a přízemní střelou z kruhu překonal brankáře Ochmana. Asistence: Jan Žídek.
     
    08:04
    Homolovo nahození od modré čáry prošlo až před bránu, kde byl Čmiel, ten ale nedokázal brankáře Dufka vymíchat.
     
    06:20
    Havířovský Revaj zachytil třineckou rozehrávku a pelášil na domácí bránu, jenže na vynikajícího Ochmana nevyzrál.
     
    05:57
    Ernest Bochnak (HAV), 2 min. – hákování
     
    05:57
    Korčák si obhodil na levé straně jednoho z havířovských hráčů a ocitl se sám před Dufkem, jenže faulovaný už nedokázal zvednout puk nad betony havířovského gólmana.
     
    00:17
    Hned v úvodu fauloval domácí Filip Indrst a hosté mají první přesilovou hru. Třinecký útočník vyloučen na dvě minuty za hákování.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 10. Bulava, 10. Rybnikár (Mikler) – 9. Bochnak (Žídek), 57. Žídek (Pliska), 61. Potočný


    HC Oceláři Třinec: Ochman (Kučera) – Bulava, Patlevič, Srníček, Homola, Sz. Radzienczak – Raška, Čmiel, Plandor, Peterek, Korčák, Indrst, Mikler, Rybnikár, Tobiáš Marguš
    AZ Havířov: Dufek (Mokrý) – Zíková, Pavelek, Grygar, Hrček, Ševěček, Pliska – Janeček, Del Favero, Tomeček, Revaj, Potočný, Juhász, Malysz, Pindel, Bochnak, Zíka, Bambula, Přeček, Žídek

    Rozhodčí: Fiedler – Lederer, Poruba
    bahis siteleri