New Jersey – Winnipeg 1:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | NY Islanders – Chicago 2:3 (po pr.)
Detroit – Toronto 4:0 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:4 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:4 (0:2, 1:2, 0:0)
Arizona Coyotes
Sobota 10.10.2015, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Mike Smith (ARI) (41 zásahů)
    Max Domi (ARI) (1 + 1)
    Jeff Carter (LAK) (0 + 1) (07:11:00)
     
    Československá stopa v utkání

    Marián Gáborík (LAK) (0 + 0, 2 střely, čas na ledě 18:44)
    Martin Hanzal (ARI) (0 + 2, 2 střely, čas ne ledě 17:11)
    Zbyněk Michálek (ARI) (1 + 0, 2 střely, čas na ledě 20:13)
     
    Střely na branku v zápase

    Los Angeles Kings: 41

    Arizona Coyotes: 22
     
    Je po zápase. Hokejisté Los Angeles dnes budou hodně zklamaní, protože i přes více jak čtyřicet střel na branku Mikea Smithe skórovali pouze jedinkrát. Naproti tomu Arizoně stačilo na čtyři zásahy pouhých dvadvacet pokusů, což je obrovský nepoměr vůči domácím palebným možnostem. Vítěz utkání tak byl určen již v první třetině, bodově se prsadili i někteří čeští hokejisté. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji pěknou sobotu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Ještě jedno přerušení, ale teď už se bude jen dohrávat, Arizona si z Los Angeles odveze výhru v základní hrací době, přestože se jí v přípravných zápasech proti Kings vůbec nedařilo.
     
    59:03
    Milan Lucic a Marián Gáborík opět v akci, teď celá šance vypadala daleko nadějněji, ale druhý jmenovaný se netrefil ve správnou chvíli do kotouče.
     
    58:03
    Začaly poslední dvě minuty třetít třetiny, s největší pravděpodobností také zápasu. Byl by skoro zázrak, kdyby se Kings za tak krátký časový úsek podařilo ještě s výsledkem něco udělat.
     
    57:25
    Dustin Brown se dostával kolem pravého mantinelu nadějně před branku. Když už si ale chystal na hokejce puk na střelu, přitáhl soupeře ze zadní lini a o šanci jej obral.
     
    56:28
    Gáborík přeci jen pálí, po přhrávce Lucice z pravého kruhu. Poté ještě Los Angeles nějaký moment zůstalo v útočném pásmu, avšak hosté těsně před vystřídáním stačili vyhodit.
     
    55:45
    Téměř čtyřicet střel už domácí družina vypálila v dnešním utkání na branku soupeře. Ale na více jak jeden gól to nestačí. Podaří se teď Gáboríkovi proniknout do lepší možnost zakončit?
     
    55:03
    Nahození Muzzina od modré čáry tečoval těsně před hostující brankou některý z domácích útočníků. Ale ani teď se mizérie produktivity Los Angeles v další branku neproměnila. Arizona může být zase o něco klidnější.
     
    54:46
    Anže Kopitar zkusil projít úplně sám, jeho individuální akce ze středního pásma skončila zakončením bekhendem a Smithovým zákrokem. Ještě jedna komerční přestávka, pak se bude pokračovat.
     
    53:58
    Ve třech ujížděli Králové do pásma soupeře, avšak obrana hostů se dokázala rychle vrátit a přečíslení soupeře vyrovnat. Na druhé straně dlouho netrvalo a ke střele se dostával obránce Zbyněk Michálek.
     
    53:02
    Clifford a jeho dobrá střela poté, co si vybruslil od pravého mantinelu až před branku. Ale Mike Smith opět připraven nechat betony ve správnou chvíli na správném místě.
     
    52:35
    Nahráva na Doana do útočného pásma, hostující útočník byl ale před brankou soupeře sám, takže neměl s kým jít do kombinace. Kings jej brzy o kotouč obrali a hned ujížděli zkusit štěstí na druhou stranu.
     
    52:01
    Chipchura nejdříve váhal, jestli má v situaci s pukem na pravé kruhu střílet či přihrávat, nakonec zvolil druhou možnost. Ale spoluhráč na pravém křídle nebyl připraven na zakončení, takže šance pro hosty je pryč.
     
    51:25
    Marián Gáborík a Milan Lucic kombinoval navzájem už od přechodu modré čáry. Ale ani jeden z dvojice nejdříve nevystřelil, až později od modré čáry pálil Kopitar. Mike Smith pouze s klidem vyráží nad sebe.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 40. Toffoli (Carter) – 3. Michálek (Rieder), 20. Ekman-Larsson (Domi, Hanzal), 25. Domi (Murphy), 27. Rieder (Hanzal)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, Muzzin, Ehrhoff, Schultz, Martinez, McNabb – Gáborík, Kopitar, Lucic – Toffoli, Carter, Pearson – Weal, Shore, Brown – Nolan, Lewis, Clifford
    Arizona Coyotes: Smith (Lindbäck) – Stone, Ekman-Larsson, Michálek, Grossmann, Elliott, Dahlbeck – Boedker, Vermette, Domi – Duclair, Hanzal, Rieder – Doan, Richardson, Chipchura – Downie, Gordon, Martinook

    Rozhodčí: St. Pierre, McCauley – Cameron, Wheler

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri