Kladno – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Chomutov – Zlín 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Vítkovice 0:5 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 7:3 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 5:1 (kon.)
Sparta – Třinec 5:3 (kon.) | Pardubice – Liberec 3:7 (kon.) | Slavia – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
HC Litvínov
5:1 (3:0, 2:1, 0:0)
HC Olomouc
Sobota 10.10.2015, 16:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:59:37)
     
    59:48
    Hosté jsou ve čtyřech.
     
    59:27
    Vyloučen Beták za krosček.
     
    58:43
    David Šesták zahodil rukavici a chystal se na bitku. Jeho sok si to ale rozmyslel a odjel střídat. Následně jel střídat i domácí obránce, který si na střídačce vyslechl s úsměvem pokárání od kouče domácí juniorky Roberta Reichla.
     
    57:48
    Jan Kropáč vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    57:03
    Josef Jícha se pošťuchoval s hráčem Olomouce, ale odjíždí na trestnou lavici pouze on. Odpyká si dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    54:44
    Kulturní vložka v podání Martina Havelky a Jana Klvaňy, kteří se do sebe pustili a vyříkali si své názory ručně. Oba spadli zároveň na led, i když mírnou převahu měl domácí Martin Havelka, který ovšem celou situaci bere v klidu a odjíždí s úsměvem na trestnou lavici. Oba si odpykají 2+2 minuty za hrubost.
     
    51:24
    Pěkná situace nyní byla k vidění na zimním stadionu Ivana Hlinky! Martin Brejžek si počkal na pronikajícího Martina Konečného, který dostal výstavní bodyček a šel k zemi.
     
    48:59
    Domácí v plném počtu.
     
    46:59
    Josef Jícha to nyní přehnal s aktivitou, když sekl jednoho ze svých protivníků a jede na trestnou lavici.
     
    44:34
    Hosté v plném počtu.
     
    43:45
    Mora přežila oslabení tři proti pěti a Metelka se vrací na ledové kluziště.
     
    42:34
    Škoda podrazil Havelku a Litvínovští si zahrají dvojnásobnou přesilovku!
     
    41:45
    Stříbrný jel sám na bránu, jenže ještě zadovkou oslovil Reichla a ten vystřelil, jenže byl hákován, takže jeho rána neměla razanci a Šoustal ji zachytil. Dvě minuty na trestné lavici za hákování si odsedí Metelka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Stříbrný spolu s Ujfalušim vybojovali kotouč pro KRISTIANA REICHLA, který měl volnou střeleckou pozici. Talentovaný útočník Litvínova přesnou ranou mezi nohy Šoustala propasíroval kotouč do sítě a Chemici opět vedou o čtyři branky. Asistence: Petr Ujfaluši, Josef Stříbrný.
     
    32:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora snižuje! Pavlovský zavezl kotouč do třetiny, přenechal ho ROKU MACUHOVI, který jako první překonal domácího gólmana v dnešním utkání. Asistence: Matěj Pavlovský, Jakub Metelka.
     
    28:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Z toho už začíná být debakl, Litvínovští jdou do čtyřbrankového vedení! Tomáš Kučera měl dost času na to, aby si rozmyslel, komu pošle kotouč. Poslal ho na JAKUBA BŘEZÁKA, který tvrdou ranou mezi betony Šoustala poslal kotouč do brány. Asistence: Tomáš Kučera, Jaroslav Šimeček.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 5. Chmelař, 10. Kučera, 18. Franc (Šimeček), 29. Březák (Kučera, Šimeček), 39. Reichel (Ujfaluši, Stříbrný) – 33. Macuh (Pavlovský, Metelka)


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Franc, Šesták, Březák, Brejžek, Brzek, Vostárek – Kučera, Havelka, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.
    HC Olomouc: Šoustal (Urbisch) – Nesvadba, Klvaňa, Galvas, Metelka, Kališ, Škoda – Kropáč, Fejko, Beták, Pavlovský, Horák, Ministr, Macuh, Cach, Marek, Konečný, Müller, Kuba.

    Rozhodčí: Hribík – Ondráček, Marek.
    ocianews.com