Boston – Montreal 2:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:5 (1:2 po s.n.) | Washington – New Jersey 5:3 (kon.)
Nashville – Edmonton 2:0 (kon.) | Carolina – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Philadelphia 7:1 (kon.)
NY Rangers – Columbus 5:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 3:2 (kon.) | Chicago – NY Islanders 4:1 (kon.)
Colorado – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:3 (po pr.) | Arizona – Pittsburgh 2:1 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:3 (1:2, 2:1, 3:0)
Dallas Stars
Neděle 11.10.2015, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Gabriel LANDESKOG - 6:3
     
    57:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Niemi inkasuje už pošesté a o vítězi zápasu je definitivně rozhodnuto. Niemi nejprve vyrazil střelu MacKinnona, kotouč se však dostal ke GABRIELU LANDESKOGOVI, který zblízka přehodil gólmana. Asistence: Nathan MacKinnon, Nick Holden.
    Gabriel LANDESKOG - 5:3
     
    48:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují a Laviny rázem vedou o dvě branky! Francois Beuachemin nahrál z levé strany na vrcholek kruhu GABRIELU LANDESKOGOVI, který rychlou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Francois Beauchemin, Alex Tanguay.
    John MITCHELL - 4:3
     
    48:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs se počtvrté radují z branky a dostávají se do vedení! Rychlý kontr Colorada po pravé straně táhl Skille, za brankou poté vybojoval puk McLeod a JOHN MITCHELL pak dostal přihrávku do ideální střelecké pozice. Niemi na jeho prudkou ránu neměl nárok. Asistence: Jack Skille, Cody McLeod.
    Jarome IGINLA - 3:3
     
    37:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Další pokus dlouholetého útočníka Calgary už ale končí v brance! Gabriel Landeskog ze zadního mantinelu krátkým pasem našel JAROME IGINLU, jenž ze dvou metrů zvedl puk nad bezmocného Niemiho. Asistence: Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon.
    Erik JOHNSON - 2:3
     
    34:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Také Laviny se dočkaly využité přesilové hry a snižují na rozdíl jediné branky! Soderberg vrátil kotouč na modrou čáru ERIKU JOHNSONOVI, jehož rána příklepem si našla cestičku přes všechny hráče až do sítě za zády Niemiho. Asistence: Carl Soderberg, Francois Beauchemin.
    Cody EAKIN - 1:3
     
    28:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se v přesilové hře přece jenom prosazují! Aleš Hemský vjel do útočného pásma, u modré čáry přenechal puk Demmersovi, jenž výborně našel v levém kruhu CODYHO EAKINA, který zápěstím nedal Varlamovovi žádnou šanci. Asistence: Justin Demmers, Aleš Hemský.
    Cody EAKIN - 1:2
     
    10:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Laviny se ze vstřelené branky ani nestihly doradovat a už opět prohrávají! Po spolupráci obou Bennů z mezikruží pálil Seguin. Semjon Varlamov kotouč vyrazil, ovšem dorážející CODY EAKIN ho už překonal. Asistence: Tyler Seguin, Jamie Benn.
    Nathan MACKINNON - 1:1
     
    09:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    V Pepsi Center je vyrovnáno! Útok Colorada se zasekl u útočné modré, kotouč se ale dostal na hůl NATHANA MacKINNONA, který Niemiho překonal povedeným bekhendovým blafákem pod horní tyč. Finský gólman je tak v dresu Dallasu poprvé překonán. Asistence: Alex Tanguay, Gabriel Landeskog.
    Mattias JANMARK - 0:1
     
    00:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je fantastický úvod zápasu pro Stars, kteří jdou už po dvaceti vteřinách do vedení! Jason Demers si s pukem najel k pravému mantinelu, odkud přihrál mezi kruhy MATTIASI JANMARKOVI, jenž se prosadil přesnou bekhendovou střelou. Asistence: Jason Demers, Antoine Roussel.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 10. MacKinnon (Tanguay, Landeskog), 35. Johnson (Soderberg, Beauchemin), 38. Iginla (Landeskog, MacKinnon), 49. Mitchell (Skille, McLeod), 49. Landeskog (Tanguay, Beauchemin), 58. Landeskog (MacKinnon, Holden) – 1. Janmark (Demers, Roussel), 11. Eakin (Seguin, Benn), 29. Eakin (Demmers, Hemský)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Johnson, Beauchemin, Guenin, Barrie, Holden, Zadorov – Iginla, Duchene, Comeau – Tanguay, MacKinnon, Landeskog (C) – Rendulić, Soderberg, Rantanen – Skille, Mitchell, McLeod.
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Klingberg, Goligoski, Demers, Oduya, Jo. Benn, Jokipakka – Seguin, Eakin, Ja. Benn (C) – Sharp, Spezza, Ničuškin – Hemský, Janmark, Roussel – Eaves, Fiddler, Moen.

    Rozhodčí: Lee, O´Halloran – Heyer, Gibbons
    bahis siteleri