Boston – Montreal 2:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:5 (1:2 po s.n.) | Washington – New Jersey 5:3 (kon.)
Nashville – Edmonton 2:0 (kon.) | Carolina – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Philadelphia 7:1 (kon.)
NY Rangers – Columbus 5:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 3:2 (kon.) | Chicago – NY Islanders 4:1 (kon.)
Colorado – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:3 (po pr.) | Arizona – Pittsburgh 2:1 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:0 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)
Calgary Flames
Neděle 11.10.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:52
    A pozor, Calgary jde do čtyř, fauloval Michael Frolík, český hráč si nedovolené pomohl v souboji s dánským útočníkem Jannikem Hansenem a za podražení jde na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    37:51
    Matt Bartkovwski dostává dvě minuty za bránění ve hře, ačkoliv se to teď domácím moc nelíbí, protože Bartkowski zablokoval jednoho ze soupeřů ve chvíli, kdy odjížděl bez zájmu o hru na střídačku. Pak se ale dostal do kontaktu s hráčem soupeře a jsou z toho dvě minuty a rázem zajímavá přesilovka 4 na 3 pro Calgary.
     
    36:42
    A bude se znovu vylučovat, na trestnou lavici míří Derek Dorsett za nesportovní chování proti Jiřímu Hudlerovi, a to samé na druhé straně pro českého útočníka vůči Dereku Dorsettovi. Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    34:26
    Deryk Engelland dostává za hrubost dvě minuty, stejně tak Brandon Bollig, a stejně tak i Daniel Sedin. A suma sumárum si teď švédský útočník vysloužil svou agresivitou přesilovku, velmi zajímavé rozdělení trestů a hra 5 na 4 pro Canucks!
     
    29:14
    A Dorsett byl navíc faulovaný a Dennis Wideman podruhé dnes míří na trestnou lavici! Třetí vyloučení dnešního dne, v prvních dvou případech se pokaždé měnil stav, co nyní?!
     
    04:12
    Matt Bartkowski dostává dvě minuty za podražení. Hosté si zahrají hned v úvodu zápasu přesilovku.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 23. Horvat (Baertschi, Hutton), 32. McCann (Hansen, Prust) – 5. Hamilton (Gaudreau, Hudler), 49. Monahan (Hudler, Gaudreau), 64. Gaudreau (Wideman)


    Vancouver Canucks: Miller (Bachman) – Tanev, Hamhuis, Bartkowski, Weber, Hutton, Sbisa – D. Sedin, H. Sedin, Sutter – Baertschi, Horvat, Vrbata – Burrows, McCann, Hansen – Prust, Cracknell, Dorsett.
    Calgary Flames: Hiller (Ramo) – Giordano, Hamilton, Russell, Wideman, Kulak, Engelland – Gaudreau, Monahan, Hudler – Raymond, Bennett, Frolík – Bouma, Backlund, Bollig – Ferland, Stajan, Jones.

    Rozhodčí: Leggo, Walsh – Knorr, Lazarowich

    Diváci: 18570
    bahis siteleri