Trenčín – Poprad 4:3 (po pr.) | Banská Bystrica – Košice 0:3 (kon.) | Nitra – Zvolen 0:3 (kon.)
Žilina – Piešťany 4:1 (kon.) | Skalica – Martin 4:3 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
HK Poprad
sk Neděle 11.10.2015, 15:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:46
    Trenčín dal gól!
    Z vlastnej tretiny založil protiútok Dlouhý, Mikuš potiahol do útočného pásma, kde prenechal MICHALOVI HLINKOVI, ten zmenil smer akcie, potiahol popred bránu, počkal aj na pád brankára a do odkrytej brány skóroval.
    Asistencie Peter Mikuš, Radek Dlouhý
     
    54:36
    Poprad dal gól!
    Hostia vybojovali vyrovnanie. Po sérii vhadzovaní sa o ďaľší puk bili pri mantineli, ten sa odrazil na stred k úplne voľnému LUKÁŠOVI PAUKOVČEKOVI, ktorý prudkou ranou prestrelil Cháberu.
    Asistencie: Lukáš Hvila, Richard Rapáč
     
    42:07
    Trenčín dal gól!
    Jakúbek šikovnou prihrávkou poslal dopredu MICHALA HLINKU, ktorý nabral rýchlosť okolo posledného obrancu, na pravom kruhu ešte urobil obrat smerom do stredu a presnou strelou do protipohybu brankára skóroval.
    Asistencia: Martin Jakúbek
     
    33:20
    Trenčín dal gól!
    Dukla využíva presilovku, bomba Drgoňa od modrej bola vyrazená a pred bránkou sa najlepšie zorientoval MARTIN VOZDECKÝ.
    Asistencie: Adam Drgoň, Vladimír Nemec
     
    31:54
    Trenčín dal gól!
    Dukla strieľa kontaktný gól. Hlinka zabojoval a potiahol poza bránu, presne nabil na ľavý kruh DENISOVI HUDECOVI, ktorý obstrelil brankára.
    Asistencia: Michal Hlinka, Róbert Petrovický
     
    26:01
    Poprad dal gól!
    Popradčania dvojnásobnú výhodu premenili. B.Rapáč posunul na ľavý kruh Hvilovi, ten okamžite na zadnú žrď RICHARDOVI RAPÁČOVI a ten doklepol do odkrytej brány.
    Asistencie: Lukáš Hvila, Branislav Rapáč
     
    03:48
    Poprad dal gól!
    Hostia sa udržali v pásme po vyhratom vhadzovaní, od modrej nastrelil spoza klbka tiel na bránu puk RADOSLAV SUCHÝ a trenčiansky brankár nemal žiadnu šancu, keďže cez brániacich hráčov nič nevidel.
    Asistencia: Lukáš Paukovček

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 32. D.Hudec (Hlinka, Petrovický), 34. Vozdecký (Drgoň, Nemec), 43. Hlinka (Jakúbek), 64. Hlinka (Mikuš, Dlouhý) – 4. Suchý (Paukovček), 27. R.Rapáč (Hvila, B.Rapáč), 55. Paukovček (Hvila, R.Rapáč)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kutej) – Zaťko, Holenda, Mikuš, Drgoň, Hatala, Ryzák, Nechala – Vozdecký, Nemec, R.Dlouhý – Melichárek, Gašparovič, Koyš – Hlinka, Petrovický, D.Hudec – Jakúbek, Zlocha, Švec
    HK Poprad: Kostúr (R.Svoboda) – Gáborčík, Suchý, Fabian, Dinda, Kasík, Malina, Pitka – Hvila, Paukovček, R.Rapáč – Rud.Huna, O.Rusnák, Kroták – B.Rapáč, Bajaruns, Števuliak – Štrauch, Torok

    Rozhodčí: Baluška, Mullner – Junek, Šefčík
    bahis siteleri