Slovan Bratislava – Senica 2:1 (kon.) | Michalovce – Myjava 1:2 (kon.) | Podbrezová – Zlaté Moravce 2:2 (kon.)
Žilina – Ružomberok 2:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
2:1 (0:1)
FK Senica
sk Sobota 07.11.2015, 17:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Mészáros zahodil nemožné! Oršula sa parádne uvoľnil na pravej strane a vyslal krížny strieľaný center na vzdialenejšiu žrd, odkiaľ do protipohybu Šullu zakončoval Mészáros, brankár hostí ľavou nohou na čiare parádne zasiahol!
     
    86
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Tomáš Komara, prichádza Zoltán Kontár.
     
    86
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Slobodan Simović.
     
    81
    Seničan nepríjemne skosil v strede poľa Kubíka, za tento zákrok vidí oprávnenú žltú kartu.
     
    80
    Obrovská šanca Senice, striedajúci Varga od postrannej čiary našiel parádnou prihrávkou v strede pokutového územia Kalabišku, ktorý nastrelil pravú žrď! Následná dorážka toho istého hráča bola zrazená na roh.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Michal Klec, prichádza Peter Varga.
     
    78
    Saláta mohol pridať svoj dnešný druhý presný zásah, tlačil sa do zakončenia pred päťkou, Šulla dobre vybehol a loptu pokryl. Priskin ešte ostáva v bolestiach na trávniku.
     
    77
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Filip Oršula.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Michal Klec (FK Senica).
     
    75
    Znenazdajky vyložená šanca Senice, Čunta centroval z ľavej strany a v strede pokutového územia si na loptu najvyššie vyskočil Hromada, hlavou namieril tesne vedľa pravej žrde!
     
    72
    Tomáš Vengřinek udrel do hlavy Kubíka, oprávnene je za to napomínaný žltou kartou.
     
    69
    Slovan dal gól!
    Belasí zužitkovali svoju druhopolčasovú aktivitu a dostávajú sa do dôležitého vedenia! Predviedli rýchlu akciu stredom ihriska, Sekulič prihral z pravej strany presne do stredu šestnástky niekam na úroveň bieleho bodu TAMÁSOVI PRISKINOVI, ktorý sa zblízka nemýlil a vypálil presne k pravej žrdi!
     
    60
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Samuel Mráz, prichádza Jakub Kosorin.
     
    59
    Savičevič veľmi pekne vystrelil ponad múr, mieril to šikovne pod brvno, napokon však lopta končí na hornej sieti, ku gólu teraz domácim chýbali len centimetre!
     
    56
    Žltú kartu dostáva Jakub Čunta (FK Senica).
     
    55
    Slovan začína stupňovať svoj tlak, Čikoš sa preštrikoval s loptou od ľavej postrannej čiary až do pokutového územia, odkiaľ strieľal, jeho strela trafila pred bránou stojaceho Kubíka!
     
    53
    Rýchla akcia Senice, Hromada vysunul naľavo Kalabišku, ktorý už sa rútil sám na Muchu, ktorý vybiehal. Kalabiška ho skúšal prehodiť, napokon poslal loptu na hornú sieť!
     
    52
    Senica sa mohla takmer okamžite znovu ujať vedenia, keď po centri Vengřineka z pravej strany hlavičkoval v strede pokutového územia osamotený Kalabiška, namieril ale nad bránu!
     
    51
    Slovan dal gól!
    Je vyrovnané, Slovan využíva prvú ofenzívnu akciu v druhom dejstve na vyrovnávajúci presný zásah! Savičevič rozohral roh nakrátko pred pokutové územie, kde sa Kubík stihol zorientovať a oblúčikom našiel na pravej strane pokutového územia Salátu. Ten pred vybiehajúcim Šullom vystrelil volejom do stredu, kde v spleti hráčov dotlačil loptu za čiaru hrudou TAMÁS PRISKIN!
    Asistencia: Kornel Saláta
     
    45+1
    Čikoš rozbehol akciu Slovana a jeho strieľaný center z pravej strany bol ešte zablokovaný, lopta však doputovala na pravom rohu šestnástky k Priskinovi, ktorý z prvej vystrelil tesne nad bránu, to bol veľmi zaujímavý pokus!
     
    43
    Žltú kartu dostáva Tomáš Komara (FK Senica).
     
    36
    Veľmi rýchlo mohlo byť vyrovnané, Peltier vyslal parádny center od pravej postrannej čiary do stredu šestnástky, kde Mészáros v ideálnej pozícii minul hlavou pravú žrď!
     
    34
    Senica dala gól!
    Slovanu nevyšla akcia po pravej strane a Senica okamžite podnikla brejk, po ktorom z prvej strely do priestoru troch žrdí otvára skóre! Hromada vyviezol loptu po ľavej strane, posunul loptu k čiare Kalabiškovi a český útočník potom vyslal parádnu krížnu prihrávku napravo k Mrázovi. SAMUEL MRÁZ si prebral loptu tesne pred šestnástkou a neváhal, krížne vystrelil, lopta na mokrom trávniku nabrala sklz a napriek Muchovmu zásahu skončila v sieti pri vzdialenejšej žrdi!
    Asistencia: Jan Kalabiška
     
    32
    Veľmi pekná akcia belasých, Savičevič našiel vysokým oblúčikom na pravej strane pokutového územia Priskina, ktorý sa vyhol ofsajdovej pasci a sám pred Šullom vypálil prudko z uhla, tesne minul vzdialenejšiu žrď!
     
    29
    Čikoš zabojoval na pravej strane a predral sa do pokutového územia hostí, kde už z hranice bránkovej čiary nahrával pred päťku. Z nebezpečného priestoru tam v poslednej chvíli pred Priskinom odkopol na roh Pavlík!
     
    27
    Žltú kartu dostáva František Kubík (ŠK Slovan Bratislava).
     
    22
    Žltú kartu dostáva Vukan Savičevič (ŠK Slovan Bratislava).
     
    18
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Róbert Vittek, prichádza Karol Mészáros.
     
    16
    Róbert Vittek ostáva v bolestiach na trávniku v stredovom kruhu a smerom k lavičke už išla signalizácia, že bude potrebné striedanie! To je nepríjemná správa pre domáci tím.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 51. Priskin (Saláta), 69. Priskin – 34. Mráz (Kalabiška)

    Karty:   22. Savičevič (SBA), 27. Kubík (SBA) – 43. Komara (SEN), 56. Čunta (SEN), 72. Vengřinek (SEN), 77. Klec (SEN), 81. Varga (SEN)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Čikoš, Saláta, Hudák, Sekulić – Savičevič, Kubík (86. Simović), Zreľák – Peltier (77. Oršula), Vittek (C) (18. Mészáros), Priskin.
    Náhradníci: Krnáč – Záhumenský, Štefánik, Šefčík, Simović, Mészáros, Oršula.

    FK Senica: Šulla – Hladík, Pavlík (C), Pillár – Vengřinek, Komara (86. Kontár), Hromada, Klec (79. Varga), Čunta – Mráz (60. Kosorin), Kalabiška.
    Náhradníci: Lukáč – Cicman, Varga, Kontár, Ventúra, Dolný, Kosorin.

    Rozhodčí: Vnuk – Weiss, Vorel

    Diváci: 583
    bahis siteleri