Boston – Colorado 2:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Minnesota 2:3 (po pr.)
NY Rangers – St. Louis 6:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 3:2 (kon.) | Tampa – Calgary 3:1 (kon.)
Florida – Buffalo 2:3 (kon.) | Nashville – Toronto 1:2 (0:1 po s.n.) | Chicago – New Jersey 2:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:1 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 2:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
New Jersey Devils
Pátek 13.11.2015, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sergej KALININ - 2:3
     
    57:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Početní výhoda je bleskurychle využita a New Jersey znovu vede, to je něco! Vyhrané bule a Schlemko nabil Palmierimu. Ten se střelou trochu váhal, poté jí ovšem vyslal a v předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval SERGEJ KALININ, jenž dorazil kotouč za záda Crawforda! Asistence: Kyle Palmieri a David Schlemko.
    Artěmij PANARIN - 2:2
     
    53:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nedáš-dostaneš a je vyrovnáno! Adam Henrique nejdříve v přečíslení nahrál na Cammalleriho, který ovšem trefil jen beton domácího brankáře. Blackhawks tak vyrazili do protiútoku, ze kterého se fantastickou střelou zápěstím prosadil nejproduktivnější nováček této sezony ARTĚMIJ PANARIN! Asistence: Erik Gustafsson a Patrick Kane.
    Kyle PALMIERI - 1:2
     
    37:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující tým se dostává do vedení, to je hodně nepříjemná rána pro Blackhawks! KYLE PALMIERI vyrazil do útočné akce a předal puk Kalininovi, jehož střelu Corey Crawford vyrazil jen do míst, kam si sjel právě Palmieri. Pro něj už nebyl problém dorazit puk do branky a upravit skóre na 2:1 pro svůj celek! Asistence: Sergej Kalinin.
    Adam HENRIQUE - 1:1
     
    20:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Skvělý vstup do druhé periody v podání Ďáblů! John Moore ve středním pásmu předal kotouč ADAMU HENRIQUEOVI, jenž si s ním nabruslil do toho útočného a střelou ze středu překonal domácího brankáře! Je vyrovnáno a začínáme znovu od začátku. Asistence: John Moore.
    Patrick KANE - 1:0
     
    06:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A máme tu první branku, Jestřábi dokázali svou dvojnásobnou početní výhodu využít! Teuvo Teräväinen nahrál mezi kruhy na Jonathana Toewse, který celou situaci ještě vylepšil přihrávkou na PATRICKA KANEA stojícího u pravé tyče, jenž už neměl problém překonat Coryho Schneidera! Asistence: Jonathan Toews a Teuvo Teräväinen.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 7. Kane (Toews, Teräväinen), 54. Panarin (Gustafsson, Kane) – 21. Henrique (Moore), 38. Palmieri (Kalinin), 58. Kalinin (Palmieri, Schlemko)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Svedberg, Seabrook "A", van Riemsdyk, Hjalmarsson, Gustafsson, Daley – Shaw, Toews "C", Hossa "A" – Panarin, Anisimov, Kane – Daňo, Kero, Teräväinen – Desjardins, Krüger, Mashinter
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Merrill, Schlemko – Cammalleri "A", Henrique, Stempniak – Kalinin, Zajac "A", Palmieri – Matteau, Josefson, Tootoo – Farnham, Gionta, O'Neill

    Rozhodčí: Leggo, Sutherland – Cvik, Pancich

    Diváci: 21 568
    bahis siteleri