Boston – Colorado 2:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Minnesota 2:3 (po pr.)
NY Rangers – St. Louis 6:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 3:2 (kon.) | Tampa – Calgary 3:1 (kon.)
Florida – Buffalo 2:3 (kon.) | Nashville – Toronto 1:2 (0:1 po s.n.) | Chicago – New Jersey 2:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:1 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 2:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Vancouver Canucks
Pátek 13.11.2015, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledoval 19 229 diváků se s vámi loučím a u dalších online přenosů nashledanou! (04:13:20)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

    Ottawa Senators

    Milan Michálek 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:10

    Vancouver Canucks

    Radim Vrbata 0+1, 3 střely, čas na ledě 14:48
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Erik Karlsson (OTT) 1+1
    2. Mike Hoffman (OTT) 0+2
    3. Henrik Sedin (VAN) 0+1
     
    Domácí v závěru dostali puk do středního pásma a tam utkání také končí. Ve třetí třetině jsme opravdu hodně dlouho čekali na gól, který však nakonec přišel a v čase 58:05 dostal Ottawu do dvoubrankového vedení Chris Wideman. Hosté hráli v závěru přesilovou hru podpořenou powerplay a 24 sekund před koncem si ještě díky gólu Alexandera Edlera vynutili menší drama. Na nic víc už se ale Kosatky nezmohly a z hlavního města Kanady odjíždí bez bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Důležité buly ve středovém kruhu vyhráli hosté a Burrows okamžitě pálil z dobré pozice. Rána svatyni domácího brankáře minula a zdá se, že už to Ottawa zvládne.
     
    59:37
    Oddechový čas pro domácí.
    59:36 Alexander EDLER - 3:2
     
    59:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Že by drama?V blízkosti levého kruhu měl hodně času na střelu ALEXANDER EDLER, který zamířil a poté dokonale vystřelil. Puk propadl Hammondovi za záda a nic na tom nezměnilo ani zlostné třísknutí hokejkou do brankové konstrukce v podání domácího brankáře. Asistence: Henrik Sedin
     
    58:36
    Okamžitě po vyhraném buly přilétla od modré čáry bomba, která Hammondovi propadla, ale v brankovišti se nejlépe zorientoval Borowiecki, jenž volný puk odpálil do bezpečí.
     
    58:29
    Hosté už hrají powerplay a nyní je navíc čeká přesilová hra. Erik Karlsson (OTT) vyhodil puk do hlediště a jde si sednout na lavici hanby.
    58:05 Chris WIDEMAN - 3:1
     
    58:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Zřejmě je rozhodnuto! Už to vypadalo, že Vancouver přežije oslabení, ale nakonec se domácí přeci jenom prosazují. Z rohu kluziště dokázal Hoffman poslat puk ke CHRISI WIDEMANOVI, který od modré čáry vypálil rychlou střelu.Ta ve vzduchu lehce zaplavala, nešťastnému Millerovi škrtla o nastavenou lapačku a nakonec přeci jenom skončila v síti. Asistence: Mike Hoffman
     
    57:14
    Ve vlastním oslabení zahrozily Kosatky! Burrows našel při přečíslení volného spoluhráče, ale ten pálil vedle brány přesunujícího se Hammonda!
     
    56:51
    Edler hodně vyčkával a nakonec přeci jenom vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    56:15
    Skrytá střela Bobbyho Ryana jen tak proletěla kolem vzdálenější tyče Millerovy brány.
     
    56:07
    Komplikace pro hosty! Hoffman dostal zásah hokejkou do krku a je z toho dvouminutový trest pro hostujícího kapitána Henrika Sedina (VAN).
     
    55:55
    Čas ubíhá hodně rychle a Kosatkám se nedaří proniknout do útočného pásma. Je pískán ofsajd a přichází čas na komerční přestávku.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 14. Ryan (Karlsson, Zibanejad), 34. Karlsson (Turris, Hoffman), 59. Wideman (Hoffman) – 8. Bärtschi (Vrbata, Horvat), 60. Edler (H.Sedin)


    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Karlsson "C", Methot, Ceci, Cowen, Wideman, Borowiecki – Stone, Turris "A", Hoffman – Ryan, Zibanejad, Puempel – Chiasson, Pageau, Michálek – Neil "A", Smith, Lazar
    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis "A", Bartkowski, Hutton – Hansen, H.Sedin "C", D.Sedin "A" – Virtanen, Sutter, Burrows – Vrbata, Horvat, Bärtschi – Dorsett, Cracknell, Higgins

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Frederick L’Ecuyer – Shandor Alphonso, Greg Devorski

    Diváci: 19.229
    bahis siteleri