Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Martin – Skalica 4:3 (kon.) | Poprad – Trenčín 1:2 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:6 (kon.) | Piešťany – Žilina 2:3 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 13.11.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Veľká smola Dudáša, ten sa opätovne dostal k puku, tentokrát opečiatkoval opačnú žrď svätyne Banskej Bystrice!
     
    59:10
    Dudáš mohol pridať gólovú poistku, po šprintérskom súboji v strede klziska ale trafil len žrď na prázdnej bránke súpera!
     
    58:50
    Corbeil je von z bránky, Banská Bystrica hrá power play!
     
    56:06
    Banská Bystrica – Rosandič – 2 minúty za podrazenie.
     
    54:12
    Napokon sa nebude ani telefonovať, hlavní arbitri celú situáciu posúdili inak, ako by si domáci celok želal. Pokračuje sa tak za stavu 4:2.
     
    54:12
    Košiciam sa podarilo skórovať, zdá sa však, že tento presný zásah uznaný nebude. Priznám sa, netuším, kvôli čomu.
     
    52:50
    Boltun mohol definitívne rozhodnúť, keď sa osamotený rútil na Corbeila. Boltun si chcel gólmana Bystrice vychutnať a technickou parádou ho donútil k intuitívnemu vymršteniu ľavého betóna.
    Marek BARTÁNUS - 4:2
     
    51:36
    Košice dali gól!
    Banská Bystrica teraz možno trochu zbytočne otvorila zadné vrátka, výsledkom čoho bola šanca Bartánusa, ktorý si do nej nakorčuľoval z ľavej strany a kapitán domácich, MAREK BARTÁNUS takéto šance jednoducho premieňa.
    Jakub SUJA - 3:2
     
    47:18
    Košice dali gól!
    Košice sa opätovne dostávajú do vedenia, tento gól prišiel prakticky ako blesk z jasného neba, v konečnom dôsledku ale toto nebude zaujímať nikoho. Strelecky sa presadil JAKUB SUJA. Asistencie: Marek Bartánus, Jiří Bicek.
     
    39:11
    Pavúk teraz ostáva ležať na ľadovej ploche po tom, čo narazil do mantinelu a zrejme bude musieť byť ošetrený, tak toto je na zranenia skutočne smolný zápas.
    Ondrej MIKULA - 2:2
     
    32:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Je opäť vyrovnané. Strela švihom od modrej čiary v podaní ONDREJA MIKULU, Halász mal teraz zakrytý výhľad a na letiaci puk tak nedokázal včas zareagovať. Asistencia: Marcel Petran.
     
    31:30
    Dnes aktívny Jenčík si s pukom nakorčuľoval spoza brány až pred priestor troch žrdí, kde dvakrát ohrozil Corbeila, ani v jednom z prípadov sa puk v sieti nezatrepotal.
     
    28:45
    Handlovský bol teraz v útočnej tretine veľmi aktívny, keď dokázal Halászovi niekoľkokrát poriadne pohroziť, domáci gólman bol ale vo všetkých prípadoch úspešnejší.
    Eduard ŠEDIVÝ - 2:1
     
    23:28
    Košice dali gól!
    Domáci sa usadili počas presilovej hry v útočnej tretine, k priestoru pravého kruhu na vhadzovanie dostal EDUARD ŠEDIVÝ dobrú prihrávku, ktorú zúžitkoval na gól. Asistencia: Jiří Bicek.
     
    21:58
    Banská Bystrica – Tomáš Zigo – 2 minúty za hákovanie.
     
    18:25
    Košičania s pukom kombinovali vo vlastnej tretiny, odtiaľ sa ale veľmi rýchlo presunuli až pred Corbeila, Jenčík sa na neho rútil osamotený v úniku, gól ale nestrelil.
     
    17:35
    Lapšanský dostáva trest v hre za napadnutie hlavy a krku, jeho tím to oslabí na 5 minút.
     
    17:35
    Banská Bystrica – Handlovský – 2 minúty za seknutie.
     
    17:35
    S Loskotom to nevyzerá vôbec dobre, ľadovú plochu bude musieť opustiť za mohutného potlesku domácich tribún na nosidlách!
     
    17:35
    Ale pozor! Loskot sa následne v strednom pásme poriadne tvrdo zrazil s jedným z hráčov Košíc a nehybne ostáva ležať na ľadovej ploche! Loskot je už v opatere domácich i hosťujúcich lekárov, ako i záchrannej služby!
     
    17:25
    Domáci mohli po druhýkrát inkasovať, Banská Bystrica sa Loskotom ocitla pred Halászom, ktorý senzačným zákrokom na bránkovej čiare podržal Košice.
     
    15:45
    Richard Jenčík dokorčuľoval zdanlivo stratený puk v útočnom pásme a bola z toho ešte zaujímavá situácia, keďže jeho strelu švihom musel Corbeil vytesniť ramenom.
    Adam LAPŠANSKÝ - 1:1
     
    12:06
    Košice dali gól!
    Máme vyrovnané! Košičania využívajú presilovú hru po tom, čo sa na ľavej strane do puku poriadne oprel ADAM LAPŠANSKÝ a takmer pretrhol sieť na bránke. Asistencie: Peter Bartoš, Eduard Šedivý.
     
    11:10
    Banská Bystrica – Zigo – 2 minúty za držanie.
    Patrik LAMPER - 0:1
     
    07:51
    Banská Bystrica dala gól!
    Povestné nedáš – dostaneš platilo aj v tomto prípade. Róth teraz obišiel bránku súpera, následne puk naservíroval pred priestor troch žrdí, odkiaľ sa už PATRIK LAMPER mýliť nemohol. Asistencia: Mário Róth.
     
    05:25
    Banská Bystrica mohla prehrávať! Puk sa teraz odrazil tak, že Corbeil sa nevedel zorientovať a zasahoval práve pri opačnej žrdi, Suja voľný puk nedokázal „vyškriabať“ z bočnej siete!
     
    03:56
    Banská Bystrica – Rosandič – 2 minúty za hákovanie.
     
    01:59
    Košice – Lelkeš – 2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 13. Lapšanský (Bartoš, Šedivý), 24. Šedivý (Bicek), 48. Suja (Bartánus, Bicek), 52. Bartánus – 8. Lamper (Róth), 32. Mikula (Petran)


    HC Košice: Halász (Melicherčík) – Dudáš, Cebák, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk, Macejko – Bartoš (A), Hrnka, Lapšanský – Bartánus (C), Suja, Bicek (A) – Boltun, Češík, Lelkeš – Bortňák, Jenčík, Hričina, Šoltés.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Corbeil (Nagy) – Ďatelinka, Sandgren, Jankovič, Šmach, Gründling, Rosandič, Petran – Majdan, Galamboš, Tománek – Jankovič, Kytnár, Handlovský – Gašpar, Handzuš, Mikula – Lamper, Zigo, Róth

    Rozhodčí: Baluška, J. Konc – Gajan, Holienka
    bahis siteleri