Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Martin – Skalica 4:3 (kon.) | Poprad – Trenčín 1:2 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:6 (kon.) | Piešťany – Žilina 2:3 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
MsHK Žilina
sk Pátek 13.11.2015, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:29
    Žilina dala gól!
    A znova bližšie k výhre hostia. Po ostreľovaní bránky sa k dorážke vyrazeného puku dostal medzi kruhmi nedôsledne bránený RÓBERT HUNA a pohodlne skóruje.

    Asistencia: Richard Huna, Drevenák.
     
    39:27
    Piešťany dali gól!
    Neuveriteľných 30 sekúnd teraz v Piešťanoch. Najprv už diváci videli gól v Tomekovej sieti, ale Tibenský sám pri pravej tyčke neprepasíroval puk do brány, potom z brejku to mal Róbert Huna už odkryté, trafil však len posledného brániaceho hráča, z ďalšieho brejku pomedzi nohy z otočky spomedzi kruhov vyrovnal MARCEL HOLOVIČ.

    Asistencia: Ručkay
     
    32:24
    Piešťany dali gól!
    Zaslúžené zníženie. Akurát, že na vrub Tomeka, ktorý zluftoval puk, ktorý ušiel EDGARSOVI BRANCISOVI, Tomek mu však daroval gól na podnose, keď Lotyš už len doťukol. Domáci fanclub teraz neveľmi športovo skanduje Tooomáááš Tomek.

    Asistencia: Brňák
     
    28:32
    Žilina dala gól!
    Neuveriteľné prepady Havranov. Tentoraz brejk 2 na 1, presná prihrávka na ľavé krídlo a pohodlný gól strieľa RASTISLAV KONEČNÝ. 0:2.

    Asistencia: Stupka, Valášek
     
    28:09
    Žilina dala gól!
    Učebnicové prečíslenie 3 na 2 zohrali Žilinčania. Všetci traja útočníci si vymenili puk a MILAN DREVENÁK triafal do prázdnej bránky. Takto sa to asi premieta na inštruktážnom videu. 0:1.

    Asistencia: Hunovci

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 33. Brancis (Brňák), 40. Holovič (Ručkay) – 29. Drevenák (Ro.Huna, Ri.Huna), 29. Konečný (Stupka, Valáček), 56. Ró.Huna (Ri.Huna, Drevenák)


    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Hudec, Kotaška, Šimíček, Petráš, Kučera – Brňák (A), Gipters, Ručkay, Holovič (A), Tibenský – Filip (C), Kania, Belluš, Brancis, Saliji – Hluch, Hrehorčák, Tomčák, Pardavý
    MsHK Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Huna Rich., Huna Rób., Drevenák (C) – Homer, Novotný, Konečný, Valášek, Stupka (A) – Leško, Kurali, Nemček, Kolena, Schroner – Makovský, Niník, Rogoň, Rehák, Švec

    Rozhodčí: Björk (SWE), Müllner – Junek, Kacej
    bahis siteleri