Letňany – Kobra 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 1:6 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 5:4 (3:2 po s.n.)
Hvězda Praha – Klatovy 9:2 (kon.) | PZ Kladno – Karlovy Vary B 7:1 (kon.) | Klášterec nO – Most 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:6 (0:0, 1:3, 0:3)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 20.11.2015, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    58:57
    Jedna minuta a 18 sekund. Tolik přesilovky 5 na 3 mají k dispozici havlíčkobrodští mladíci po krosčeku Jiřího Wasserbauera (TRE).
     
    58:15
    Naprosto zbytečné vyloučení Jana Abraháma (TRE), který se za bránou soupeře dopustil hrubosti.
     
    57:12
    David Pokorný vypálil z prostoru mezi kruhy, ale jeho tvrdá rána zápěstím prosvištěla vedle pravé Kekulovy tyčky!
     
    55:21
    Michal Semrád (HBR) si pomohl hodně okatým faulem, když podrazil unikajícího protihráče na útočnou modré čáře.
     
    53:56
    Pavel Veškrna (TRE) – 2 minuty – zdržování hry.
     
    52:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle byla neuvěřitelně šťastná branka! Od Lukáše Horta putoval hrací předmět do pravého kruhu na hůl MARCELA JURÁNĚ, jenž vypálil na bránu a i když nevystřelil moc povedeně, puk propadl gólmanu Kekulovi za záda! Hattrick! Asistence: Lukáš Hort.
     
    52:18
    Marcel Juráň nepropálil z pravého kruhu hradbu těl před bránou, ale puk se mu odrazil zpět na hůl. Jeho dorážka však proletěla vedla pravé tyčky odkryté Kekulovy klece!
     
    52:04
    Michal Semrád (HBR) nemohl udělat už nic jiného, než podrazit osamoceného útočníka těsně před bránou.
     
    50:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se dlouho bránili velmi dobře, ale nakonec jim to není vůbec nic platné! A ztráta postupně narůstá víc a víc. Miroslav Bednář přiťukl puk na modrou čáru Lukáši Hortovi, jehož ránu těsně před brankovištěm ještě tečoval mezi Kekulovy betony MARCEL JURÁŇ! Asistence: Lukáš Hort, Miroslav Bednář.
     
    49:22
    Zbytečný útočný faul Jakuba Kraučuka (HBR), jenž usedl na lavici hanby za podražení.
     
    47:11
    Tomáš Cejpek se svými spoluhráči dorážel zblízka, ale gólman Svoboda znovu neuvěřitelně čaroval. Hráč, který slaví dnes 18. narozeniny, už se radoval, ale předčasně!
     
    45:20
    Jan Lobo vypálil od modré čáry a brankář Svoboda zasáhl betony. K dorážce se dostal z kruhu Tomáš Cejpek, ale netrefil odkrytou bránu!
     
    44:51
    Hráči bojovali v rohu pásma Třebíče a Horáci si pomohli jasným faulem. Minutu a 37 sekund mohou hrát tak domácí v pěti proti třem! David Pokorný (TRE) dostal 2 minuty za držení protihráče.
     
    44:28
    Ještě je tu však šance pro domácí s nepříznivým výsledkem něco udělat. Jaroslav Tůma (TRE) si pomohl hákováním a je tu přesilovka pro Broďáky.
     
    43:48
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle už je pro havlíčkobrodskou družinu hodně tvrdý oříšek, Třebíč vede v Kotlině už o tři góly! Marcel Juráň našel nádhernou nahrávkou před brankovištěm úplně volného JIŘÍHO VŠETEČKU, který bleskovou ranou z voleje přišpendlil puk pod horní tyč! Asistence Marcel Juráň.
     
    41:55
    Tak teď měl Havlíčkův Brod obrovské štěstí! Mezi kruhy se uvolnil aktivní Marcel Juráň a dělovkou zápěstím zacinkal na Kekulovo břevno!
     
    40:41
    Třebíč si nepohlídala střídání a pyká za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Ondřej Urban (TRE).
     
    39:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bílé hvězdy vstřelily svému soupeři hodně nepříjemnou branku do šatny a domácí už to budou mít teď hodně těžké! Horáci předvedli opět učebnicový důraz před brankovištěm, kde se v nepřehledné skrumáži probil ke kotouči MARCEL JURÁŇ a zblízka se štěstím propálil rozhozeného gólmana Kekulu, který to měl hodně těžké! Asistence: David Pokorný, Miroslav Bednář.
     
    38:25
    Tomáš Cejpek měl nabito mezi kruhy a vypálil zápěstím, ale brankář Svoboda předvedl parádní semafor a kus černé gumy ukryl v lapačce!
     
    37:35
    Hodně přísné vyloučení na straně Havlíčkova Brodu. Michal Semrád (HBR) obdržel dvouminutový trest za krosček.
     
    36:36
    Jenže v útočném pásmu to přehnal s důrazem Ondřej Urban (TRE) a pyká za podražení.
     
    35:20
    Nahození od modré čáry nadělalo brankáři Svobodovi, který puk zřejmě vůbec neviděl, pořádné starosti! Kotouč se odrazil od tyčky a zůstal za jeho betonem, ale než ho stihl Jakub Kraučuk dorazit do sítě, maskovaná opora Horáků hrací předmět zalehla!
     
    34:19
    Mladí Bruslaři se usadili v útočném pásmu a vykoledovali si faul. David Pokorný (TRE) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    31:49
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro domácí, Třebíč si bere ztracené vedení okamžitě zpět! I když to vypadalo na faul hostů, sudí nevylučoval a nechal pokračovat ve hře. Radek Kajnar potom posunul puk na ONDŘEJE URBANA, jenž z pravého kruhu hezkou ranou na zadní tyč propálil Kekulu! Asistence: Radek Kajnar.
     
    31:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, v Kotlině máme vyrovnáno! Dominik Suchý narýsoval od mantinelu parádní nahrávku na rozjetého ONDŘEJE HLÍDKA, který zblízka nechytatelně zavěsil pod víko! Asistence: Dominik Suchý.
     
    30:56
    Horácká Slavia znovu nebezpečně zahrozila! Útok táhl po levé straně Jiří Všetečka, ale z mírného úhlu na levé straně netrefil bránu!
     
    30:08
    Kotouč nakonec získali hosté a vydali se do rychlého protiútoku. Sám na bránu pelášil Jiří Wasserbauer, ale zblízka jen minul pravou kekulovu tyč!
     
    27:54
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se znovu natlačili do předbrankového prostoru a slaví zisk vedení! Marcel Juráň kotouč ještě do sítě neprotlačil, ale z následné dorážky kapitán JIŘÍ VŠETEČKA už byl úspěšný a prostřelil brankáře Kekulu, který nemohl dělat zhola nic! Asistence: Marcel Juráň.
     
    27:54
    Pořádně horko teď bylo před havlíčkobrodskou bránou, kde důrazní hosté způsobili velký rozruch! Brankář Kekula ale i vleže všechny dorážky pochytal!
     
    25:28
    Radek Kajnar se objevil úplně sám před brankovištěm a rychle střílel. Brankář Kekula se však betony vyznamenal a dál drží nulu!
     
    24:54
    už se pokračuje ve hře. Jan Abrahám se chopil puku v rohu pásma a vybruslil si až před brankoviště. Dobře postavený Kekula ho ale skvěle vychytal!
     
    20:59
    Jakub Abbrent v přečíslení 2 na 1 hledal před bránu najíždějícího Jakuba Kraučuka, ale nahrávku přes hůl bránícího hráče nedokázal procpat!
     
    20:09
    Výtečně gólman Vít Kekula! Třebíčský kapitán několikrát zamíchal s pukem na holi a sjel si až předbrankoviště, ale maskovaná opora Bruslařů jeho blafák přečetla!
     
    20:09
    A pozor, hned je tady trestné střílení pro Třebíč, které pojede kapitán Jiří Všetečka!
     
    19:49
    A byla z toho nebezpečná střela! Mezi kruhy to zkusil zápěstím Jiří Všetečka, ale brankář Kekula byl dobře postavený a uprostřed brankoviště zkrotil ránu třebíčského kapitána v klíně!
     
    18:18
    Tomáš Cejpek se objevil před bránou, když brankář Svoboda vyrazil ránu z levého kruhu jen před sebe. Stihl se však bleskově přesunout a brodský útočník nedorazil puk do brány!
     
    10:06
    Jakub Kučera (TRE) poslal na led za hranicí pravidel Martina Poláka a pyká za nedovolené bránění.
     
    04:45
    Havlíčkův Brod špatně střídal a pyká za hru v šesti. Trest odpyká Lukáš Motl (HBR).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 32. Hlídek (Suchý) – 28. Všetečka (Juráň), 32. Urban (Kajnar), 40. Juráň (Pokorný, Bednář), 44. Všetečka (Juráň), 51. Juráň (Hort, Bednář), 53. Juráň (Hort)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Lobo, Mendl "C", Semrád "A", L. Motl, Suchý, Bancíř, Bušek – Kraučuk, Hlídek "A", Polák, Hubert, M. Přibyl, Křížek, Abbrent, Cejpek, Drobný
    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda – Pokorný, Šimka "A", Wasserbauer, Veškrna, Hort "A", Kučera – Všetečka "C", Urban, Tichý, Abrahám, Burian, Kajnar, Juráň, Tůma, Bednář

    Rozhodčí: Ludek Pilný – Ladislav Lučan, Milan Kis
    bahis siteleri