Perm – Kazaň 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Samara 0:2 (kon.) | Zenit – Ural 3:0 (kon.)
Lok. Moskva – Machačkala 0:2 (kon.)
konec
FK Amkar Perm
1:2 (0:1)
FC Rubin Kazaň
Sobota 21.11.2015, 10:00 • Stadion Zvezda, Perm. Kapacita: 19,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Domácí v závěru stupňují svůj tlak, a pokoušejí se vyrovnat! Ze střední vzdálenosti natáhl ke střele domácí Peev, jehož přízemní rána mířená k tyči však brankáře Ryžikova nepřekvapila!
     
    84
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Alexandr Salugin, přichází Alexandr Prudnikov.
     
    70
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Blagoj Georgiev, přichází Dinjar Biljaletdinov.
     
    68
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Fegor Ogude, přichází Branko Jovičić.
     
    63
    Hned po druhé brance Kazaně dostává žlutou kartu domácí obránce Čerenčikov, který poslal nedovoleným způsobem k zemi pronikajícího Kanunnikova!
    62. Marko DĚVIČ - 1:2
     
    62
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Kazaň potřebovala osm minut, aby si ztracené vedení vzala zpět! Na polovině hřiště předvedl obrovskou chybu při rozehrávce stoper Zanev, který nabídl míč Děvičovi. Ukrajinský útočník následně zakombinoval s Ozdojevem, a právě MARKO DĚVIČ překonal Selichova, a vrací svému týmu vedení!
     
    61
    Další žlutá kartu dostává hostující záložník Georgiev, který nestíhal v souboji s Šavajevem, a tak domácího záložníka chytil za rameno, a poslal k zemi!
     
    59
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Oleg Kuzmin, přichází Vitalij Ustinov.
     
    56
    Oleg Kuzmin tentokrát nestačil v souboji s Džikijou, a poslal ostrým způsobem domácího stopera k zemi! Za odměnu dostává žlutou kartu!
    54. Alichan ŠAVAJEV - 1:1
     
    54
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    A z následného protiútoku se domácí prosazují, a srovnávají na 1:1! Na začátku celé akce byla ztráta obránce Kuzmina, kterého obral o míč Čerenčikov. Ruský obránce následně dostal míč na pravou stranu, kam si naběhl Butko. Jeho přízemní centr našel ve vápně ALICHANA ŠAVAJEVA, který lehkou tečí poslal míč do branky!
     
    54
    Kazaň se následně dostala opět do kombinace na útočné polovině. Z pravé strany centroval Kuzmin, který našel Děviče, jehož hlavička skončila těsně mimo!
    50. Situace před brankou Ryžikova
     
    50
    Domácí celek vybojoval rohový kop, a hned z toho byl rozruch před brankou Kazaně! K hlavičce se na přední tyči dostal Džikija, jehož pokus však Ryžikov vyrazil! Následnou dorážku Salugina zablokoval bránící hráč!
     
    46
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Guillermo Cotugno, přichází Carlos Eduardo.
    45+2. Děvič svou druhou penaltu kopl hodně špatně!
     
    45+2
    Domácí celek teď však podržel brankář Selichov! K exekuci pokutového kopu se postavil Marko Děvić, který však penaltu kopl otřesně, a Selichov se stal hrdinou okamžiku!
     
    45+2
    Kazaň velmi rychle rozehrávala, a zajímavý pas za obranu dostal Ozdoev. Ruského útočníka následně poslal k zemi brankář Selichov, který vidí žlutou kartu!
     
    45+1
    Druhá penalta pro hostující Kazaň!
    37. Marko DĚVIČ - 0:1
     
    37
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo hodně těsné! K exekuci pokutového kopu se postavil MARKO DEVIĆ, který poslal míč přesně k tyči, nicméně Selichov se natahoval velmi dobře. Kulatý nesmysl se nakonec odrazil od tyče, a těsně skončil v brance!
    36. Nedovolený zákrok Ogudeho
     
    36
    Na levé straně operoval s míče Kisljak, který následně našel ve vápně Kambolova. Tomu lehce přišlápl patu Ogude, a ruský útočník "šel" k zemi! Hodně těžké rozhodnutí pro hlavního rozhodčího ....
     
    35
    Penalta pro hostující Kazaň!
     
    31
    Tak hlavní rozhodčí dnešního zápasu si schovával žlutou kartu pro domácí Zaneva, ten zastavil nedovoleným způsobem postup pronikajícího Kanunnikova. Kazaň má navíc k dispozici hodně zajímavou standardní situaci!
    30. Těsný ofsajd domácího Salugina
     
    30
    Domácí celek se mohl dostat do velmi zajímavé příležitosti! Balanovič skoro přesně načasoval pas na Salugina, ten však vybíhal z těsného ofsajdu, a akci zastavil hvizd rozhodčího!
    19. Zajímavá střela Peeva, která mířila mimo
     
    19
    Teď však měl domácí celek velkou šanci! Na pravé straně podnikl opět zajímavý průnik Peev, jehož přízemní centr byl odvrácen za vápno. V tomto prostor však vybojoval míč aktivní Gol, a ke střele se dostal Peev. Jeho přízemní rána však mířila mimo!
     
    14
    O první zápais do statistik se dnes postaral domácí Ogude, který ostrým způsobem poslal k zemi pronikajícího Georgieva, a zcela zaslouženě přichází žlutá karta!
     
    10
    Hostující celek vhazoval z pravé strany, a Kuzmin našel přesně naběhnutého Georgieva, který vyslal přízemní střelu. Tu však brankář Selichov v pohodě lapil!
     
    8
    O zajímavý průnik přes pravé křídlo se postaral středopolař Gol, jehož přízemní přihrávka před brankou nikoho nenašla. Hostující stoper Nabiullin však odvrátil míč pouze k Šavajevovi, jehož následná rána byla zablokovaná!

    Jan Havlovic

    Branky: 54. Šavajev (Butko) – 37. Děvič (pen.), 62. Děvič (Ozdojev)

    Karty:   14. Ogude (AMP), 31. Zanev (AMP), 45+2. Selichov (AMP), 63. Čerenčikov (AMP) – 56. Kuzmin (RKZ), 61. Georgiev (RKZ)

    Neproměněná penalta: 45+2. Děvič (RKZ), brankář Selichov zneškodnil


    Střely na branku: 11:7. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:3.
    FK Amkar Perm: Selichov – Čerenčikov, Džikija, Zanev, Butko – Peev, Šavajev – Ogude (68. Jovičić), Gol, Balanovič – Salugin (84. Prudnikov).
    Náhradníci: Gerus – Zajcev, Prudnikov, Anene, Idowu, Jovičić, Uzochukwu, Arzumanjan.

    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin (59. Ustinov), Nabiullin, Cotugno (46. Eduardo), Kambolov – Ozdojev, Georgiev (70. Biljaletdinov) – Kisljak, S. Kvěrkvelija, Kanunnikov – Děvič.
    Náhradníci: Jurij Nestěrenko – Lemos, Šejdajev, Eduardo, Biljaletdinov, Ďaďun, Ustinov, Achmetov, Sorokin.
    bahis siteleri