Bayern – Hertha 2:0 (kon.) | W. Brémy – Hamburg 1:3 (kon.) | Hannover – Ingolstadt 4:0 (kon.)
Hoffenheim – Mönchengladbach 3:3 (kon.) | Mohuč – Frankfurt 2:1 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
3:3 (2:1)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 28.11.2015, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Fabian JOHNSON - 3:3

    via GIPHY

     
    87
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia v samém závěru srovnává na 3:3, což je pro domácí fanoušky opravdu velký šok! Krásnou přihrávku dostal FABIAN JOHNSON, který se následně dokázal zbavit dvou protihráčů, a následně poslal krásnou střelou míč do sítě! Baumann zasáhnout nedosáhl!
    56. Josip DRMIĆ - 3:2

    via GIPHY

     
    56
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Fantastické fotbalové představení obou týmů ve druhém poločase pokračuje! Gladbach snižuje na 2:3, a zbytek zápasu bude ještě hodně zajímavý! Z pravé strany poslal do vápna přesný centr Lars Stindl, který našel hlavu JOSIPA DRMIĆE! Švýcarský silový útočník poslal míč přesně k tyči!
    47. Nadiem AMIRI - 3:1

    via GIPHY

     
    47
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak to je velká rána pro hostující celek! Havard Nordveit poslal hodně špatnou přihrávku pro Larse Stindla, který chtěl vrátit míč k Sommerovi, nicméně tento záměr mu nevyšel, a našel pouze volného NADIEMA AMIRIHO. Mladý ofenzivní záložník si položil Sommera, a i s trochou štěstí dokázal dostat míč do sítě! Amiri tak ke dvěma asistencím přidává i gól!
    35. Eugen POLANSKI - 2:1

    via GIPHY

     
    35
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    No pozor! Hoffenheim šel velmi rychle do útoku, a nakonec je z toho vedoucí branka, kterou TSG otáčí skóre dnešního utkání! Obránce KIm Džin-Su se dostal s míčem na levou stranu, a následně poslal míč na nohu Nadiema Amiriho, který ve vápně našel EUGENA POLANSKIHO, jehož slabá střela překvapila Sommera, a skončila v brance!
    11. Steven ZUBER - 1:1

    via GIPHY

     
    11
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Domácí celek se propracoval k prvnímu rohovému kopu v dnešním zápase, a hned z něj dokázal udeřit! Exekuce se ujal Nadiem Amiri, který svým povedeným centrem našel na zadní tyči STEVENA ZUBERA, který využil zaváhání Sommera, a poslal míč do branky!
    5. Fabian JOHNSON - 0:1

    via GIPHY

     
    5
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia jde velmi rychle do vedení, a potvrzuje svou výbornou formu z posledních zápasů! Pátý celek tabulky táhl svůj útok přes pravou stranu, a následně se míč dostal do středu pro Mahmouda Dahouda, který skvěle načasoval přihrávku do vápna pro FABIANA JOHNSONA, který odrazem o tyč poslal míč do sítě!

    Jan Havlovic

    Branky: 11. Zuber (Amiri), 35. Polanski (Amiri), 47. Amiri – 5. Johnson (Dahoud), 56. Drmić (Stindl), 87. Johnson (Raffael)

    Karty:   8. Amiri (HOF) – 25. Dahoud (MNC), 59. Xhaka (MNC)


    Střely na branku: 12:12. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:6.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Strobl, Schär, Süle, Kim Džin-Su – Schwegler (C), Polanski – T. Elyounoussi, Amiri, Zuber (86. Schmid) – Volland (80. Szalai).
    Náhradníci: Grahl – Kadeřábek, Bičakčić, Rudy, E. Vargas, Schmid, Szalai.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb (80. Elvedi), Christensen, Nordtveit, Wendt – Stindl, Dahoud (49. T. Hazard), Xhaka (C), Johnson – Raffael, Drmić (84. Hrgota).
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, T. Hazard, M. Schulz, Jantschke, Elvedi, Hrgota.

    Rozhodčí: Michael Weiner – Grudzinski, Henschel (vš. Německo)
    bahis siteleri