Toronto – Washington 2:4 (kon.) | Montreal – New Jersey 2:3 (po pr.) | Tampa – NY Islanders 2:3 (kon.)
Pittsburgh – Edmonton 2:3 (0:2 po s.n.) | St. Louis – Columbus 3:1 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:4 (po pr.)
Nashville – Buffalo 1:4 (kon.) | Colorado – Winnipeg 5:3 (kon.) | Arizona – Ottawa 4:3 (kon.)
San Jose – Calgary 5:2 (kon.) | Los Angeles – Chicago 3:2 (po pr.) | Detroit – Florida 1:2 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
5:3 (2:0, 1:2, 2:1)
Winnipeg Jets
Neděle 29.11.2015, 04:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Matt DUCHENE - 5:3
     
    59:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Domácí vybojovali ve středním pásmu puk, Landeskog jej posunul na MATTA DUCHENA a ten pohodlně zamířil do prázdné klece. Asistence: Gabriel Landeskog a Nathan MacKinnon.
    Jacob TROUBA - 4:3
     
    50:52
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tohle provedl JACOB TROUBA náramně! Šikovný bek na modré převzal puk od Byfugliena, krásným bruslařským obratem se zbavil Comeaua a přesnou střelou zápěstím překonal Varlamova – 4:3. Asistence: Dustin Byfuglien a Mathieu Perreault.
    Chris WAGNER - 4:2
     
    42:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Prosazuje se čtvrtá domácí formace! Po přihrávce Skilleho zamířil do černého CHRIS WAGNER a Laviny vedou zase o dva góly – 4:2. Asistence: Jack Skille a Andreas Martinsen.
    Blake WHEELER - 3:2
     
    33:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili v oslabení a snižují na 3:2! Burmistrov nahrál před branku BLAKOVI WHEELEROVI a ten překonal Varlamova bekhendovou kličkou. Asistence: Alexander Burmistrov.
    Andrew LADD - 3:1
     
    29:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo snížit na rozdíl dvou branek! Tryskáči soupeře zatlačily až po skončení své přesilovky a sklízí odměnu. Trouba vystřelil od modré čáry a několikrát tečovaný kotouč skončil až za zády Varlamova. Za autora branky je označen ANDREW LADD. Asistence: Jacob Trouba a Adam Lowry
    Carl SÖDERBERG - 3:0
     
    25:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Michael Hutchinson ztratil při předchozí šanci hůl a možná i to mu teď bylo osudné! Duchene prostrčil před útočnou modrou puk na CARLA SÖDERBERGA, čímž ho vyslal do samostatného úniku. Švédský útočník zvolil bekhendový blafák a zasunul puk mezi tyčkou a nataženým betonem Hutchinsona za brankovou čáru – 3:0. Asistence: Matt Duchene a Gabriel Landeskog.
    Gabriel LANDESKOG - 2:0
     
    11:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny vedou už 2:0! Beauchemin nahodil puk do zadního mantinelu, od něhož se hrací předmět odrazil zpět před branku a důsledný GABRIEL LANDESKOG ho doúpravil za záda Hutchinsona. Asistence: Matt Duchene a Francois Beauchemin.
    Blake COMEAU - 1:0
     
    06:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Obrovskou chybu udělal obránce Pardy, který se na pozici posledního nechal obrat o puk BLAKEM COMEAUEM. Ten jel tedy zcela sám na Hutchinsona a svůj únik zakončil střelou nad vyrážečku. Bez asistence.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Comeau, 12. Landeskog (Duchene, Beauchemin), 26. Söderberg (Duchene, Landeskog), 43. Wagner (Skille, Martinsen), 60. Duchene (Landeskog, MacKinnon) – 30. Ladd (Trouba, Lowry), 34. Wheeler (Burmistrov), 51. Trouba (Byfuglien, Perreault)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Johnson, Beauchemin, Barrie, Holden, Redmond, Gormley – Duchene, MacKinnon, Landeskog (C) – Iginla (A), Grigorenko, Martinsen – Comeau, Söderberg, McLeod (A) – Skille, Wagner, Agozzino. Trenér: Patrick Roy
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Byfuglien, Pardy, Myers, Enström, Trouba, Stuart (A) – Wheeler (A), Little, Ladd (C) – Stafford, Scheifele, Perreault – Ehlers, Burmistrov, Thorburn – Peluso, Copp, Lowry. Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Hebert, Walsh – Grandt, Sharrers

    Diváci: 16311
    bahis siteleri