Toronto – Washington 2:4 (kon.) | Montreal – New Jersey 2:3 (po pr.) | Tampa – NY Islanders 2:3 (kon.)
Pittsburgh – Edmonton 2:3 (0:2 po s.n.) | St. Louis – Columbus 3:1 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:4 (po pr.)
Nashville – Buffalo 1:4 (kon.) | Colorado – Winnipeg 5:3 (kon.) | Arizona – Ottawa 4:3 (kon.)
San Jose – Calgary 5:2 (kon.) | Los Angeles – Chicago 3:2 (po pr.) | Detroit – Florida 1:2 (po pr.)
konec
Arizona Coyotes
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
Ottawa Senators
Neděle 29.11.2015, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    STONE - 4:3
     
    54:45
    Ottawa právě vstřelila branku!
    S obrovským štěstím hosté bleskově snižují! MARK STONE vypálil z vrcholu kruhů a Lindback jeho ránu vyrazil vysoko nad sebe, přičemž padající kotouč zapadl přímo za tyčku jeho branky! Asistence: Erik Karlsson, Marc Methot.
    BOEDKER - 4:2
     
    53:29
    Arizona právě vstřelila branku!
    HATTRICK! MIKKEL BOEDKER doráží za záda nešťastného Andersona ránu Maxe Domiho, obrana hostů se teď na svého brankáře totálně vybodla a nechala ho vykoupat v nenadálé situaci, do které vyústilo prohrané vhazování ve středním pásmu! A Arizona vede 4:2, zatímco led je bohatě posypán čepicemi všeho druhu! Asistence: Max Domi, Antoine Vermette.
    A tady je moment, který konfrontoval v Coach's Challenge trenér domácích Dave Tippett, totiž kontakt lokte Chiassona s maskou Lindbacka
    HOFFMAN - 3:2
     
    37:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A hosté využívají přesilovku a dostávají se na dostřel jedné branky! Kontaktní gól vstřelil MIKE HOFFMAN, který dostal přihrávku podél modré čáry od Karlssona a tvrdou bombou propálil Lindbacka, kterému dobře clonil Chiasson. Asistence: Erik Karlsson, Michael Stone.
    JEFFREY - 3:1
     
    24:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Karlssona, který v závěru přesilovky doslova namazal Riederovi, ten okamžitě poslal kotouč na DUSTINA JEFFREYHO, který se zrovna vrátil do hry z trestné lavice a Karlsson už marně stíhal útočníka, kterého nechal za sebou. Jeffrey propálil Andersona a domácí vedou 3:1! Asistence: Tobias Rieder.
    BOEDKER - 2:1
     
    20:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, ale domácí znovu prakticky po půl minutě hry dávají gól a znovu střelcem MIKKEL BOEDKER, který na brankovišti tečoval prudké nahození Vermetteho od mantinelu a Anderson, který se snažil zalehnout na zádech kotouč, si jej snad sám srazil do branky. Asistence: Antoine Vermette, Michael Stone.
    HOFFMAN - 1:1
     
    07:28
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A teď už Anders Lindback nedokázal odolat tlaku hostů. Bobby Ryan zpoza branky adresoval bleskovou přihrávku na MIKEA HOFFMANA a ten bez přípravy z první prostřelil přesně mířenou ránou brankáře domácích. Asistence: Bobby Ryan, Kyle Turris.
    BOEDKER - 1:0
     
    00:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    Úvod jako z říše snů zažívají domácí a Anderson si ani nestačil sáhnout na kotouč a Arizona vede! MIKKEL BOEDKER překonává bleskově brankáře Senátorů a Kojoti se ujímají rychlého vedení. Asistence: Michael Stone.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 1. Boedker (Stone), 21. Boedker (Vermette, Stone), 24. Jeffrey (Rieder), 54. Boedker (Domi, Vermette) – 8. Hoffman (Ryan, Turris), 38. Hoffman (Karlsson, Stone), 55. Stone (Karlsson, Methot)


    Arizona Coyotes: Lindback (Smith) – Ekman-Larsson (A), Stone, Dahlbeck, Elliott, Grossmann, Murphy – Rieder, Hanzal (A), Boedker – Domi, Jeffrey, Duclair – Richardson, Vermette (A), Martinook – Chipchura, Gordon, Cunningham
    Ottawa Senators: Anderson (Driedger) – Methot, Karlsson (C), Cowen, Ceci, Borowiecki, Wideman – Hoffman, Turris (A), Ryan – Prince, Zibanejad, Stone – M. Michálek, Pageau, Chiasson – Lazar, Smith, Neil (A)

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Gord Dwyer – Lonnie Cameron, Brian Mach

    Diváci: 12727
    bahis siteleri