Omsk – HC Slovan 5:3 (kon.) | Barys – Záhřeb 6:1 (kon.) | Toljatti – Jokerit 1:3 (kon.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:1 (1:0 po s.n.) | Kazaň – Riga 2:3 (kon.) | Viťaz – Čerepovec 3:2 (po pr.)
Soči – Ufa 7:5 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Dinamo Riga
Sobota 05.12.2015, 15:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:15 Vitalijs PAVLOVS - 2:3
     
    54:15
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté slaví velmi šťastnou branku. VITALIJS PAVLOVS zkusil nahodit kotouč z velkého úhlu. K jeho radosti Garipov včas nesklapl betony a musel kotouč vylovit zpoza svých zad. Asistence: Lauris Darzinš.
    39:18 Vladimir TKAČJOV - 2:2
     
    39:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Krátce po návratu vyloučenéh ohráče se domácí Ak Bars přece jen prosazuje! Lukojanov obkroužil klec a vypálil. Eriksson vyrazil jen před sebe a situace v brankovišti začala být hodně nepřehledná. Toho využil VLADIMIR TKAČJOV, který se jako první zorientoval a kotouč dopravil do sítě. Asistence: Arťom Lukojanov.
    36:42 Andris DZERINŠ - 1:2
     
    36:42
    Riga právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází druhá branka Dinama! ANDRIS DZERINŠ se rozjel ve střední třetině, objel obránce, ale dostal se do zdánlivě střelecky nemožné pozice. Rižský borec se ale trefil přesně na vzdálenější tyč. Garipov na tuto střelu z velkého úhlu měl dosáhnout.
    19:33 Tim SESTITO - 1:1
     
    19:33
    Riga právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba v rozehrávce domácích! Kulda na modré ukořistil puk, čímž se dostal do úniku. Jeho střelu Garipov zlikvidoval, dorážku, kterou měl na svědomí TIM SESTITO, už ne. Asistence: Edgars Kulda a Gints Meija.
    17:07 Nikolaj BĚLOV - 1:0
     
    17:07
    Kazaň vstřelila branku!
    První branku zaznamenává Kazaň v přesilovce! Möller z levého kruhu přistrčil puk na NIKOLAJE BELOVA. Kazaňský obránce se moc nerozmýšlel a z modré vypálil. Kotouč se zastavil až v síti. Asistence: Oscar Möller a Arťom Lukojanov.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 18. Belov (Möller, Lukojanov), 40. Tkačjov (Lukojanov) – 20. Sestito (Kulda, Meija), 37. Dzerinš, 55. Pavlovs (Darzinš)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Zacharčuk, Wilson, Tokranov Jarullin, Rylov, Kornějev, Bělov – Svitov, Archipov – Obuchov, Sjögren, Möller – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Gluchov, Azevedo, Varnakov.
    Dinamo Riga: Eriksson (Sedláček) – K. Redlihs, Kundrátek, Galvinš, Seigo, Sotnieks, Cibulskis, Jass – Darzinš, M. Redlihs, Pavlovs – Skvorcovs, Leino, Indrasiš – Sestito, Kulda, Meija – Razgals, Bicevskis, Dzerinš.

    Rozhodčí: Bukin, Ovčinnikov – Litvinov, Ponamarenko
    bahis siteleri