Třebíč – Benátky n/J 1:2 (1:2 po s.n.) | Motor ČB – Slavia 4:2 (kon.) | Kadaň – Prostějov 3:2 (2:0 po s.n.)
Šumperk – Havířov 4:2 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 2:6 (kon.) | Most – Kladno 0:3 (kon.)
Jihlava – Přerov 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 05.12.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:40 Lubomír KOVAŘÍK - 3:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    57:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Dramatizace zápasu je tu. LUBOMÍR KOVAŘÍK získal kotouč za brankou, chtěl si vybruslil k pravé tyči Honzíka a zasunout jej do branky, což se mu povedlo, navíc z obtížné pozice v pádu. Asistence: Tadeáš Král.
    56:53 Miha ŠTEBIH - 3:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    56:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je zřejmě hotovo. MIHA ŠTEBIH (4+9) dostal kotouč na modrou a vystřelil zrovna v době, kdy kolem Klimeše projeli tři hráči. Ten nic neviděl a puk mu projel přesně kolem pravé tyče do branky. Asistence: Dávid Gríger (9+11), Filip Seman (11+14).
     
    51:31
    Richard Diviš se dostal před brankou k dorážce, když jej poslal k zemi Tomáš Sýkora. Také on usedá na trestnou lavici a Jihlava bude mít 66 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři.

    Na vyloučení: 4-7.
    Vyšší tresty: 0-2.
     
    50:46
    Martin Parýzek byl za brankou tvrdě atakován Jiřím Goišem, jenž je vyloučen na 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku. Jeho klasický trest odsedí Tomáš Sýkora. Nejsem si příliš jist, ale možná se tímto vyloučením dostává Goiš do čela nejtrestanějších hráčů ligy.

    Na vyloučení: 4-6.
    Vyšší tresty: 0-2.
     
    45:18
    Richard Diviš se bleskově zorientoval před brankou a vypálil k levé tyči. Kotouč znovu vyrazil Klimeš a když Diviš za pár sekund píchl do puku a lehce jej poslal k brance, jeden z hráčů hostí si jej málem srazil do vlastní klece.
     
    43:43
    Melenovský přišel možná trošku lajdácky o kotouč při vyvezení z obranného pásma. Možná ale neviděl, že jej napadá Tomáš Sýkora. Kapitán hostí pohotově po uzmutí puku vystřelil, nicméně Honzík je stále stoprocentní, jeho střelu vyrazil betonem.
     
    39:30
    Stoklasa vypálil z prostoru mezi kruhy snad jen o pár centimetrů těsně vedle pravé tyče. Puk se odrazil od mantinelu k Pšurnému, jenž jej za čáru neprostrkal.
     
    38:16
    Další rána Kalába, po které se kotouč odrazil na levé kruh pro volného Aleše Jergla, jenž místo usměrnění puku do poloviny volné klece promáchl naprázdno.
     
    36:32
    Přerovští hráli v šesti a jsou vyloučeni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Filip Stoklasa.

    Na vyloučení: 4-5
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    34:21
    Hezké akce na obou stranách. Po dorážce Diviše prošel kotouč těsně vedle brankáře Klimeše a poté ven z branky. Na druhé straně Sikora parádně přihrál z levého rohu před branku na Popelku a betony Honzíka sklaply včas.
     
    30:23
    Vojtěch Zadražil navíc při téže okamžiku nedovoleně bránil soupeře, jeho rukavice vylétli někam k hlavě jednoho z hráčů hostí. Bek Dukly dostává dvě minuty. Síly na ledě se tak srovnají.

    Na vyloučení: 4-4.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    28:51
    Tyto situace bychom chtěli vidět na ledě co nejméně. V obranném pásmu Dukly se střetl Dávid Gríger, autor zatím vítězné branky, s hostujícím Matějem Blinkou, který jej poslal tvrdým úderem ve stylu koleno na koleno na led. Gríger to nečekal, takže spadl, navíc na hlavu. Hostující forvard dostává 5 minut + do konce utkání. Trest za něj odpyká Šimon Kratochvíl. Ze strany Blinky to zřejmě bylo nechtěné, ale mohlo to skončit zraněním.

    Na vyloučení: 3-4.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    27:48
    Oba dva samozřejmě dostávají dvě plus dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    23:28
    Při návratu vyloučeného hráče na led posílal Jergl přihrávku zleva před branku na Skořepu, který byl v nulovém úhlu. Podařilo se mu zakončit, jenže protože byl prakticky v rovině čáry, poslal nejlepší domácí střelec kotouč paralelně s brankovou čárou mimo.
     
    21:28
    Přesilová hra hostí končí po tom, co Rostislav Šnajnar za vlastní klecí poměrně zbytečně držel soupeře.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    19:38
    Marek Melenovský odchází na trestnou lavici za podražení.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    19:37
    Od modré vystřelil Chmelíř a nechybělo moc, aby Tomáš Sýkora prostrkal puk do branky. Jenže zblízka se nedokázal prosadit ani jednou dorážkou, Honzík jej výborně vychytal. Nakonec byl tvrdě poslán k zemi domácím obráncem, ovšem vylučuje se jen za předchozí zákrok.
     
    16:48
    Diviš se Semanem zakombinovali v situaci dva na dva. Po přihrávce prvního jmenovaného se Seman k dorážce nedostal. Krátce poté mi Diviš nahrál parádní přihrávku zpoza branky před Klimeše, který jej tváří v tvář vychytal!
     
    16:27
    Hosté bleskově zavezli puk do pásma a dělovka Chmelíře měla gólové parametry, ovšem prošla mimo tři tyče.
     
    15:43
    Šanci budou mít také hosté. Po závaru před brankou faluloval soupeře Josef Skořepa a dostává dvouminutový trest za hru vysokou holí.

    Na vyloučení: 1-2.
    15:14 Jakub FLEK - 2:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    15:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhý vzájemný zápas na Vysočině má podobnou paralelu jako ten první. Jihlava se také v první části hry ujímá dvougólového vedení. Ránu Štebiha od modré tečoval JAKUB FLEK (6+3) mimo dosah bezmocného gólmana. Asistence: Miha Štebih (3+9), Vojtěch Zadražil (3+8).
     
    14:46
    Naprosto bez mučení odjíždí na trestnou lavici Roman Pšurný, jehož bratr odehrál za Duklu čtyři zápasy. Bývalý hráč Zlína odchází ven za podražení na dvě minuty.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    14:23
    Pohlednou přihrávku dostal před branku Filip Seman, jenž si z bezprostřední blízkosti vylámal zuby na Klimešovi. Fanoušci Přerova zaslouženě skandují jméno jednadvacetiletého gólmana.
     
    12:02
    K modré si po levé straně vyjel Aleš Jergl, jehož tvrdá rána prošla těsně vedle levé tyče branky Zubrů.
     
    10:14
    Jihlava si zahraje přesilovou hru, protože za brankou podrazil protihráče Jakub Ferenc (PRE).

    Na vyloučení: 0-1.
     
    09:41
    Tvrdá rána Jakuba Grofa od modré prolétla těsně vedle levé tyče, možná byla ještě tečována.
     
    09:35
    Abych to nezakřikl. Po dorážce Chmelířovy střely se sápal Filip Stoklasa, ovšem projel kolem puku. Nikoliv již Roman Pšurný, kterého zblízka vychytal Honzík!
     
    05:27
    Další slibná akce Dukly, jejíž fanoušci se již málem radovali. Seman si sjel mezi kruhy a vystřelil. Klimeš neviděl vůbec nic, navíc mu ještě stínil Diviš, který tečoval puk těsně vedle levé tyče.
    02:30 David GRÍGER - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    02:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba hostí. Vyhození středem obranného pásma nemají kouči zrovna v oblibě, soupeř lehce může přijít k puku. Přesně to se stalo, když jeden z obránců Přerova chtěl poslat tímto způsobem ven. Zachytil jej DÁVID GRÍGER (9+10), sjel si před branku a když už to vypadalo, že je ve velkém úhlu, poslal bekhendem kotouč na zadní tyč. Bez asistence.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Gríger, 16. Flek (Štebih, Zadražil), 57. Štebih (Gríger, Seman) – 58. Kovařík (Král)


    HC Dukla Jihlava: Honzík (Škarek) – Šafář, Štebih, Parýzek, Kaláb, Zadražil, Šimek, Grebenyuk – Diviš, Seman, Gríger – Jergl, Skořepa, Důras – Harkabus, Melenovský, Březina – Anděl, Flek, Malec. Trenér: Petr Vlk
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Grof, Chmelíř, Šnajnar, Hořava, Ferenc, Novotný, Pala – Stoklasa, Pšurný, Procházka – Popelka, Sýkora, Sikora – Mrázek, Král, Goiš – Blinka, Kovařík, Kratochvíl. Trenér:Vladimír Kočara

    Rozhodčí: Krob – Beneš, Štofa

    Diváci: 1492
    bahis siteleri