Nový Jičín – Břeclav 4:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 6:4 (kon.) | Opava – Poruba 2011 4:6 (kon.)
SHK Hodonín – SK Karviná 5:4 (po pr.) | Řisuty – Tábor 4:3 (po pr.) | Nymburk – Kobra 1:4 (kon.)
Vsetín – Technika Brno 7:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 3:2 (kon.) | Děčín – Vrchlabí 2:4 (kon.)
Trutnov – Sokolov 3:2 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Jablonec n/N 2:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Klášterec nO 3:5 (kon.)
Pelhřimov – Písek 4:5 (kon.)
konec
HC Děčín
2:4 (1:3, 1:1, 0:0)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 05.12.2015, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:26
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Po obrovském tlaku Děčína, kdy už to vypadalo, že Medvědi vyrovnají, přichází krutá rána v podobě čtvrté branky hostí. Ti se z této přesily dokázali vymanit, vyhodili kotouč do středního pásma, kde si ho převzal Šimoníček s JANEM MATĚJKOU a druhý jmenovaný dokázal dostat puk do děčínské branky. Hosté si tak berou své dvoubrankové vedení zase zpět. Asistence: Jiří Šimoníček.
     
    26:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    A po vhazování v pásmu Vrchlabí se domácí znovu nastěhovali před jeho branku, kde vybídl přesným pasem Jaroslav Hašek ke skórování MILANA BUĎU, jenž nabídku svého spoluhráče přijal. Medvědi vsítili jeho zásluhou kontaktní branku a jsou zpět ve hře. Asistence: Jaroslav Hašek, Tomáš Faigl.
     
    18:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Nyní se to už ale PATRIKU MAĎAROVI povedlo. Hned po vhazování ve středním pásmu se dostal k puku a okamžitou střelou prostřelil Lavingera ve své samostatné akci. Hosté tak jdou těsně před odchodem do kabin do dvoubrankového náskoku. Bez asistence.
     
    15:44
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A další akce hostujícího celku je už využita a Stadion otáčí vývoj utkání na svou vlastní stranu. Martin Filip zatáhl puk na levou část domácí branky, poté viděl volného TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO v prostoru mezi kruhy, kam také mířila přihrávka na druhého jmenovaného, který svou prudkou střelou nedal Lavingerovi žádnou šanci a v děčínské brance vymetl doslova všechny pavučiny. Asistence: Martin Filip.
     
    03:30
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Z další akce Vrchlabí už se ale hosté radují z takřka rychlého vyrovnání. Šimoníček zatáhl puk znovu před Lavingera, kde poté viděl volného PATRIKA LENOCHA, který svou přízemní střelou dokázal propasírovat puk za záda Lavingera. Je srovnáno na 1:1 a začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jiří Šimoníček.
     
    00:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned se poprvé také dostali do útočného pásma Medvědi, kteří po bleskové akci jdou do vedení. Radomír Vaněk si převzal kotouč od Jaroslava Haška a našel svou přihrávkou najíždějícího ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, který se nerozpakoval a svou přesnou střelou do horní části branky Vrchlabí skóruje. Asistence: Radomír Vaněk, Jaroslav Hašek.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Kuchynka (Vaněk, Hašek), 27. Buďa (Hašek, Faigl) – 4. Lenoch (Šimoníček), 16. Šťastný (Filip), 19. Maďar, 33. Matějka (Šimoníček)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Hříbal, Zdvořáček, Kaltenböck, Procházka, Klement, Kvaček – Hašek, Volráb, Kuchynka – Kment, Oliverius, Zika – Sýkora, Faigl, Fojt – Drnec, Chládek, Buďa – Chovanec
    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Jebavý, Kadavý, Klement, Lenoch, deCarvalho, Hejda, Chleborád – Šťastný, Filip, Jirků – Maďar, Šimoníček, Matějka – Bláha, Urban, Oppelt – Srnský, Bittner

    Rozhodčí: Orlický – Hynčica, Mašek
    bahis siteleri