Jihlava – Přerov 7:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:5 (1:2, 4:0, 2:3)
HC ZUBR Přerov
Sobota 05.12.2015, 13:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Žákovská liga - starší žáci • 17. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u 17. kola Ligy starších žáku jihomoravské skupiny. Od 13:30 se na Horáckém zimním stadionu střetne pátý tým tabulky HC Dukla Jihlava, proti klubu HC ZUBR Přerov, jenž je v tabulce na druhém místě za vedoucí Kometou Brno.
     
    Jihlava má svému sokovi co vracet. V dosavadních dvou vzájemných zápasech se vždy radovali Zubři, kteří si nejprve z Horáckého zimního stadionu odvezli dva body za výhru 12:5 a i když doma prohrávali s Duklou 0:2 a 1:3, nakonec svého soupeře opět vysoko porazili, a to poměrem 7:3.
     
    Aktuální pozice v tabulce:
    1. HC Kometa Brno – 28 bodů
    2. HC ZUBR Přerov – 24 bodů
    ...
    5. HC Dukla Jihlava – 15 bodů.
     
    Zajímavostí dnešního zápasu je, že Horácký zimní stadion uvidí 5. prosince hned tři zápasy Dukly proti Přerovu. Trojboj načnou od 11:30 mladší žáci C. Za další dvě hodiny začíná zápas stejných týmů kategorie starší žáci a. V 17:30 pak celý trojzápas vyvrcholí zápasem A-týmů Dukly a Zubrů.
     
    Z dnešního utkání Ligy starších žáků Vám v první třetině přineseme změny stavu, ve druhé a třetí dvacetiminutovce již klasický plný textový onlajn.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pavlas) – Důška, Brož, Sapík, Poledna, Nosek, Moravec – Menšík, Čermák, Havel, Chlubna, Machovský, Kaltounková, Racek, Kochrda, Chvátal, Adam

    HC ZUBR Přerov: Postava, Raška, Zeman, Zábranský, Svozil, Chytil, Ministr, Fencl, Tarnoczy, Kolařík, Hanák, Petr

    Rozhodčí: Ryšavý – Havelka, Pova.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    04:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    DANIEL MINISTR posílá Zubry zblízka do vedení, když si najel na přihrávku Chytila, sjel si před branku, kličkou oklamal Krejčího a poslal puk do prázdné klece. Asistence: Filip Chytil.
     
    05:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sotva minutu vydrželo vedení Zubrů. TOMÁŠ CHLUBNA se nejlépe zorientoval v závaru před brankou a uklidil puk za záda Postavy. Asistence: Michal Poledna.
     
    06:31
    Jihlava je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest si odpyká Tobias Adam (JIH).

    Na vyloučení: 1-0.
     
    07:59
    Filip Petr vystřelil z prostorů mezi kruhy a jeho tvrdý pokus orazítkoval tyčku.
     
    08:31
    Domácí v plném počtu.
     
    08:35
    Branka hostí nemůže být uznána pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    12:49
    Čermák se řítil sám na branku, ale obránce mu na poslední chvíli vypíchnul puk.
     
    14:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou opět do vedení. Hanák poslal puk před branku na JANA FENCLA, jenž zblízka překonává Krejčího. Asistence: Tomáš Hanák.
     
    17:41
    Tomáš Nosek (JIH) odchází ven za podražení, hosté si zahrají další přesilovku.

    Na vyloučení: 2-0.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Hosté se v páté minutě ujali vedení, když se trefil Daniel Ministr. Ihned poté sice Tomáš Chlubna srovnal stav, ale v patnácté minutě vrátil hostům vedení Jan Fencl. K vidění je zatím poměrně dobrý zápas, který bude pokračovat od 14:30 druhou třetinou, ze kterou Vám již přineseme klasický plný onlajn.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:48
    První útok ve druhé třetině má na svědomí Dukla, ovšem Čermák se před brankou ke střele nedostal.
     
    21:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava podruhé v zápase srovnává stav. Kaltounková zavezla puk po pravé straně před branku, nahrála jej TOMÁŠI CHLUBNOVI a ten jej poslal i s pomocí gólmana Postavy za záda přerovského gólmana. Asistence: Kristýna Kaltounková, Matyáš Machovský.
     
    22:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava otáčí průběžný stav zápasu. Havel našel ve středním pásmu rozjetého PATRIKA ČERMÁKA, který se bleskově prodral před branku, zakončil a i v pádu poslal puk za gólmana. Jihlava tak jde do vedení. Asistence: Marian Havel.
     
    23:19
    Kaltounková šťourala pod gólmanem ve snaze dostat puk do sítě, což se Michalu Postavovi nelíbilo a sekl domácí útočnici. Je za to vyloučen, trest si za gólmana odsedí Tomáš Hanák. Jihlava si zahraje první přesilovku.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    24:07
    Hosté odpalují kotouč až k brance gólmana Krejčího.
     
    24:56
    Domácí jsou před brankou soupeře, ale ke střelecké pozici se zatím nedostávají a Přerovští posouvají kotouč do středního pásma.
     
    25:11
    Zakázané uvolnění Jihlavy.
     
    25:19
    Při návratu vyloučeného Hanáka na led se po pravé straně prodrala do pásma Kaltounková, která se snažila před brankou najít jednoho ze svých spoluhráčů. Neúspěšně.
     
    25:50
    Aby tyhle šance Duklu nemrzely. Tomáš Chlubna se řítil sám na gólmana, mířil nad jeho levé rameno do horního rohu, který o půl metru minul.
     
    27:26
    Nepřesnou rozehrávku Dukly zachytil na modré Tomáš Hanák. Ovšem obrana domácích se včas zformovala a připravila hráče Přerova bleskově o puk.
     
    28:11
    Bekhendem to zkoušel Stanislav Svozil, Krejčí však zachytil puk betonem a do protiútoku jde Dukla.
     
    28:22
    Z levého kruhu vystřelil Matouš Menšík přesně do hrudi Postavy.
     
    28:59
    Obrovský tlak domácího celku. Chlubna z mezikruží pálil k pravé tyči gólmana Postavy, kde byl připraven jeho beton. Tentýž hráč to chvíli poté zkoušel po tom, co se k němu v závaru odrazil puk, ovšem jeho střelu po ledě vyrazil Postava naopak levým betonem.
     
    29:12
    Zakázané uvolnění Přerova.
     
    30:01
    Několika rychlými pohyby se dostal do zajímavé akce Filip Chytil. Po pravé straně se dostal před branku a Krejčí byl na bližší tyči připraven.
     
    30:28
    Filip Petr se blíže k brance dostal k dorážce, ovšem Krejčí je znovu pozorný.
     
    31:57
    Hraje se rychlý hokej z jedné strany na druhou, ovšem bez vážnějších střeleckých příležitostí. Oba týmy se nemohou dostat přes pozorné obrany soupeře do zakončení.
     
    32:44
    stejně jako nyní Patrik Tarnoczy, jehož střela byla zblokována do rohu za branku Krejčího.
     
    33:46
    Velký závar před Postavovou brankou. Kaltounková se snažila dorážet u prvé tyče gólmana, ale obětaví beci hostí, konkrétně Zeman se Zábranským, zamezili jihlavskému týmu ve zvýšení náskoku.
     
    34:45
    Petr Filip, jeden z největších hráčů, po otočce z mezikruží vypálil těsně vedle levé tyče Krejčího. To byla nebezpečná šance!
     
    35:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Čermák s Havlem mají opět prsty v dalším gólu Dukly. Čermák vystřelil ze středu pásma a jeho pokus tečoval MARIAN HAVEL za záda Postavy, který neměl šanci zareagovat. Asistence: Patrik Čermák.
     
    35:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    V rychlém časovém sledu dostávají hosté další gól, v pořadí již pátý. Chlubna posunul puk na KRISTÝNU KALTOUNKOVOU, která si sjela před Postavu a poslala mu jako reprezentační hráčka A-týmu žen vizitku mezi betony. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    35:22
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    35:47
    Domácí pokračují v aktivitě, opět jsou před Postavou.
     
    36:15
    Tomáš Hanák to neudělal vůbec špatně, znovu se dostal po levé straně před branku. Hosté hrozí hlavně z brejků a tento zakončil Hanák střelou na rameno Krejčího, jenž srazil puk za branku. Akce pokračovala a stejný útočník vyzval mezi kruhy ke střele Filipa Chytila, jehož pokus byl ztečován vysoko nad.
     
    36:52
    Postava nyní neví, kde mu hlava stojí, stejně tak hráči Přerova. Před brankou Zubrů vznikl další pořádný závar a domácí již zvedali ruce nad hlavu, ovšem snad z brankové čáry vytáhl gólman hostí puk a zamezil mu v cestě do sítě.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:26
    Machovský zblízka z levé strany mířil těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina skončila jasnou výhrou domácí Dukly. Již ve dvaadvacáté minutě srovnal Tomáš Chlubna a hned z dalšího útoku otočil skóre Patrik Čermák. V šestatřicát minutě dala Jihlava další dva slepené góly, prosadil se Patrik Čermák s Kristýnou Kaltounkovou a hosté si poté vzali oddechový čas. Před třetí třetinou vede Jihlava 5:2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:47
    Jihlava je i na začátku třetí třetiny aktivnější. Zejména nyní, když vznikl další závar před Postavou.
     
    42:11
    Marian Havel objel branku a snažil se najít před gólmanen spoluhráče Menšíka, jenž se k puku nedostal.
     
    43:15
    Kaltounková vyváží puk z pásma. Najela si k pravému kruhu, kde jí touše zbavil Filip Petr a následuje protiútok Přerova.
     
    43:43
    Matyáš Machovský (JIH) dostává dvě minuty za vražení, šance pro Přerov.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    44:15
    Hosté se zatím ke střelecké pozici nedostali a Dukla, konkrétně David Moravec, vyhazuje puk do středního pásma.
     
    44:28
    Přesilovka hostů pět na tři. Tomáš Nosek (JIH) je vyloučen na dvě minuty za sekání. Hosty čeká 107 dlouhá přesilovka pět na tři.

    Na vyloučení: 4-1.
     
    44:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Svozilova střela byla tečována Fenclem do tyčky přímo na hůl PATRIKA TARNOCZYHO, jenž neměl žádný problém s doražením puku. Zubři se dotahují na rozdíl dvou gólů a mají k dispozici stále ještě přesilovku pět na čtyři. Na vyloučení: Jan Fencl, Stanislav Svozil.
     
    45:08
    Přerovští po rychlém útoku Dukly, kdy puk poskakoval mezi pěti hráči před odkrytou brankou, rychle rozehrávají, ale jen na zakázané uvolnění.
     
    46:07
    Petr Brož zachytil před modrou puk a vyhazuje ho až k Postavovi.
     
    46:35
    Domácí v plném počtu.
     
    47:35
    Jihlava poctivě brání vlastní modrou a zatím nepouští hosty před Krejčího. Navíc se hráči v červeném a žlutém pouští do rychlých protiútoku, zatím však nikoliv gólových.
     
    49:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Náskok Dukly se smrsknul na jeden gól. Po hluchých minutách zaútočili hosté a konečně se jim povedla finální přihrávka, kdy TOMÁŠ HANÁK zužitkoval Petrovu přihrávku. Zubři jsou zpět v zápase. Asistence: Filip Petr.
     
    50:37
    David Moravec získal kotouč na útočné modré a nedovolil hostům jít do protiútoku.
     
    51:00
    Filip Petr projel po pravé straně před branku a trefil Krejčího přesně do hrudi. Ihned poté domácí gólman přerušuje hru, když schovává puk ve výstroji.
     
    51:46
    Nebezpečno bylo tentokrát na druhé straně. Chlubna s Kaltounkovou a Machovským se snažili dorazit puk za záda Postavy, který neskutečným způsobem odolal.
     
    52:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Havel s Čermákem se prosazují potřetí. Druhý jmenovaný se ještě před Postavou neprosadil, ovšem dorážka MARIANA HAVLA již byla úspěšná. Jihlava uskakuje soupeři na rozdíl dvou gólu a možná se dostává do rozhodujícího trháku. Asistence: Patrik Čermák.
     
    53:21
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Kristýna Kaltounková podrazila ve středovém kruhu soupeře a Přerovští mají možná poslední šanci, jak utkání zdramatizovat

    Na vyloučení: 5-1.
     
    54:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Právě to se také děje. TOMÁŠ HANÁK po čtvrtém gólu svého týmu střílí i pátou trefu, se prosadil z bezprostřední blízkosti u levé tyče Krejčího. Bez asistence.
     
    54:36
    Kaltounková hledala z levé strany před brankou Chlubnu, na kterého prošla přihrávka, ovšem Postava se stačil přesunout a zneškodnit jeho střelu.
     
    55:25
    Hosté se tlačí za srovnáním stavu, Dukla ale zatím odolává.
     
    56:25
    Další velký tlak hostí, ale i tentokrát Krejčí s vypětím všech sil celou situaci uhasil.
     
    56:37
    V situaci dva na jednoho dostal puk na pravý kruh Havel, sjel si blíže k brance, ovšem Postava jej výborně vychytal.
     
    57:55
    Blíží se poslední dvě minuty zápasu a Dukla hraje aktivně před brankou Postavy. Hosté se nemohou dostat na druhou stranu kluziště.
     
    58:43
    Poslední šance hostí. Michal Poledna (JIH) jde ven za podražení.

    Na vyloučení: 6-1.
     
    58:44
    Branka hostí je prázdná, Michal Postava je na střídačce.
     
    59:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kaltounková poslala puk zřejmě naslepo na TOMÁŠE CHLUBNU, který přejel přes modrou a ihned poslal puk do opuštěné klece, čímž završuje svůj hattrick. Dukla tak zřejmě poprvé v sezoně nad Přerovem vyhraje! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina byla hodně zajímavá. Hosté se dvakrát dotáhli na rozdíl jedné branky. Nejprve snížili Patrik Tarnoczy a Tomáš Hanák. Domácí Marian Havel sice znovu zvýšil vedení Dukly, ale krátce poté znovu snížil na deficit jednoho gólu Tomáš Hanák. Ale Dukla si již vítězství vzít nenechala, když jej stvrdil Tomáš Chlubna trefou do prázdné branky a vyhrála tak 7:5.
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava poprvé v sezoně porazila Přerov, a to na domácím ledě poměrem 7:5, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (10:52:02)

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Chlubna (Poledna), 22. Chlubna (Kaltounková, Machovský), 23. Čermák (Havel), 36. Havel (Čermák), 36. Kaltounková (Chlubna), 53. Havel (Čermák), 60. Chlubna (Kaltounková) – 5. Ministr (Chytil), 15. Fencl (Hanák), 45. Tarnoczy (Fencl, Svozil), 50. Hanák (Petr), 55. Hanák


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pavlas) – Dúška, Brož, Sapík, Poledna, Nosek, Moravec – Menšík, Čermák, Havel – Chlubna, Machovský, Kaltounková – Racek, Kochrda, Chvátal, Adam
    HC ZUBR Přerov: Postava – Raška, Zeman, Zábranský, Svozil, Chytil, Ministr, Fencl, Tarnoczy, Kolařík, Hanák, Petr

    Rozhodčí: Ryšavý – Havelka, Pova
    bahis siteleri