Jihlava – Přerov 7:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:5 (1:2, 4:0, 2:3)
HC ZUBR Přerov
Sobota 05.12.2015, 13:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Žákovská liga - starší žáci • 17. kolo
Partner:
     
    59:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kaltounková poslala puk zřejmě naslepo na TOMÁŠE CHLUBNU, který přejel přes modrou a ihned poslal puk do opuštěné klece, čímž završuje svůj hattrick. Dukla tak zřejmě poprvé v sezoně nad Přerovem vyhraje! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    58:44
    Branka hostí je prázdná, Michal Postava je na střídačce.
     
    58:43
    Poslední šance hostí. Michal Poledna (JIH) jde ven za podražení.

    Na vyloučení: 6-1.
     
    56:37
    V situaci dva na jednoho dostal puk na pravý kruh Havel, sjel si blíže k brance, ovšem Postava jej výborně vychytal.
     
    54:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Právě to se také děje. TOMÁŠ HANÁK po čtvrtém gólu svého týmu střílí i pátou trefu, se prosadil z bezprostřední blízkosti u levé tyče Krejčího. Bez asistence.
     
    53:21
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Kristýna Kaltounková podrazila ve středovém kruhu soupeře a Přerovští mají možná poslední šanci, jak utkání zdramatizovat

    Na vyloučení: 5-1.
     
    52:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Havel s Čermákem se prosazují potřetí. Druhý jmenovaný se ještě před Postavou neprosadil, ovšem dorážka MARIANA HAVLA již byla úspěšná. Jihlava uskakuje soupeři na rozdíl dvou gólu a možná se dostává do rozhodujícího trháku. Asistence: Patrik Čermák.
     
    51:46
    Nebezpečno bylo tentokrát na druhé straně. Chlubna s Kaltounkovou a Machovským se snažili dorazit puk za záda Postavy, který neskutečným způsobem odolal.
     
    49:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Náskok Dukly se smrsknul na jeden gól. Po hluchých minutách zaútočili hosté a konečně se jim povedla finální přihrávka, kdy TOMÁŠ HANÁK zužitkoval Petrovu přihrávku. Zubři jsou zpět v zápase. Asistence: Filip Petr.
     
    44:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Svozilova střela byla tečována Fenclem do tyčky přímo na hůl PATRIKA TARNOCZYHO, jenž neměl žádný problém s doražením puku. Zubři se dotahují na rozdíl dvou gólů a mají k dispozici stále ještě přesilovku pět na čtyři. Na vyloučení: Jan Fencl, Stanislav Svozil.
     
    44:28
    Přesilovka hostů pět na tři. Tomáš Nosek (JIH) je vyloučen na dvě minuty za sekání. Hosty čeká 107 dlouhá přesilovka pět na tři.

    Na vyloučení: 4-1.
     
    43:43
    Matyáš Machovský (JIH) dostává dvě minuty za vražení, šance pro Přerov.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    36:52
    Postava nyní neví, kde mu hlava stojí, stejně tak hráči Přerova. Před brankou Zubrů vznikl další pořádný závar a domácí již zvedali ruce nad hlavu, ovšem snad z brankové čáry vytáhl gólman hostí puk a zamezil mu v cestě do sítě.
     
    35:22
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    35:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    V rychlém časovém sledu dostávají hosté další gól, v pořadí již pátý. Chlubna posunul puk na KRISTÝNU KALTOUNKOVOU, která si sjela před Postavu a poslala mu jako reprezentační hráčka A-týmu žen vizitku mezi betony. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    35:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Čermák s Havlem mají opět prsty v dalším gólu Dukly. Čermák vystřelil ze středu pásma a jeho pokus tečoval MARIAN HAVEL za záda Postavy, který neměl šanci zareagovat. Asistence: Patrik Čermák.
     
    34:45
    Petr Filip, jeden z největších hráčů, po otočce z mezikruží vypálil těsně vedle levé tyče Krejčího. To byla nebezpečná šance!
     
    28:59
    Obrovský tlak domácího celku. Chlubna z mezikruží pálil k pravé tyči gólmana Postavy, kde byl připraven jeho beton. Tentýž hráč to chvíli poté zkoušel po tom, co se k němu v závaru odrazil puk, ovšem jeho střelu po ledě vyrazil Postava naopak levým betonem.
     
    25:50
    Aby tyhle šance Duklu nemrzely. Tomáš Chlubna se řítil sám na gólmana, mířil nad jeho levé rameno do horního rohu, který o půl metru minul.
     
    23:19
    Kaltounková šťourala pod gólmanem ve snaze dostat puk do sítě, což se Michalu Postavovi nelíbilo a sekl domácí útočnici. Je za to vyloučen, trest si za gólmana odsedí Tomáš Hanák. Jihlava si zahraje první přesilovku.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    22:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava otáčí průběžný stav zápasu. Havel našel ve středním pásmu rozjetého PATRIKA ČERMÁKA, který se bleskově prodral před branku, zakončil a i v pádu poslal puk za gólmana. Jihlava tak jde do vedení. Asistence: Marian Havel.
     
    21:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava podruhé v zápase srovnává stav. Kaltounková zavezla puk po pravé straně před branku, nahrála jej TOMÁŠI CHLUBNOVI a ten jej poslal i s pomocí gólmana Postavy za záda přerovského gólmana. Asistence: Kristýna Kaltounková, Matyáš Machovský.
     
    17:41
    Tomáš Nosek (JIH) odchází ven za podražení, hosté si zahrají další přesilovku.

    Na vyloučení: 2-0.
     
    14:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou opět do vedení. Hanák poslal puk před branku na JANA FENCLA, jenž zblízka překonává Krejčího. Asistence: Tomáš Hanák.
     
    06:31
    Jihlava je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest si odpyká Tobias Adam (JIH).

    Na vyloučení: 1-0.
     
    05:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sotva minutu vydrželo vedení Zubrů. TOMÁŠ CHLUBNA se nejlépe zorientoval v závaru před brankou a uklidil puk za záda Postavy. Asistence: Michal Poledna.
     
    04:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    DANIEL MINISTR posílá Zubry zblízka do vedení, když si najel na přihrávku Chytila, sjel si před branku, kličkou oklamal Krejčího a poslal puk do prázdné klece. Asistence: Filip Chytil.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Chlubna (Poledna), 22. Chlubna (Kaltounková, Machovský), 23. Čermák (Havel), 36. Havel (Čermák), 36. Kaltounková (Chlubna), 53. Havel (Čermák), 60. Chlubna (Kaltounková) – 5. Ministr (Chytil), 15. Fencl (Hanák), 45. Tarnoczy (Fencl, Svozil), 50. Hanák (Petr), 55. Hanák


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pavlas) – Dúška, Brož, Sapík, Poledna, Nosek, Moravec – Menšík, Čermák, Havel – Chlubna, Machovský, Kaltounková – Racek, Kochrda, Chvátal, Adam
    HC ZUBR Přerov: Postava – Raška, Zeman, Zábranský, Svozil, Chytil, Ministr, Fencl, Tarnoczy, Kolařík, Hanák, Petr

    Rozhodčí: Ryšavý – Havelka, Pova
    bahis siteleri