Bologna – Neapol 3:2 (kon.) | Atalanta BC – Palermo 3:0 (kon.) | Fiorentina – Udinese 3:0 (kon.)
Frosinone – Chievo 0:2 (kon.) | Hellas Verona – Empoli 0:1 (kon.) | Sampdoria – Sassuolo 1:3 (kon.)
Carpi FC – AC Milán 0:0 (kon.)
konec
Carpi FC 1909
0:0 (0:0)
AC Milán
Neděle 06.12.2015, 20:45 • Stadio Alberto Braglia, Modena • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Carpi FC 1909 podalo v domácím prostředí v zápase s AC Milán velmi povedený výkon, a nakonec bere bod za remízu 0:0!

    První poločas dnešního duelu sice branku nenabídl, nicméně jsme se rozhodně nenudili! Domácí Carpi vstoupilo do utkání velmi aktivně, a již ve 14. minutě mohlo jít do vedení. Proti střele Lolla však vytáhl parádní zákrok Donnarumma! Hra se postupně vyrovnala, a i AC začalo být nebezpečné.Za zmínku rozhodně stojí hlavička Baccy, kterou dokázal vyrazit výborný Belec!

    Ve druhém poločase se dlouhou dobu nic nedělo, a pořádnou šanci jsme viděli až ke konci zápasu. Po rohovém kopu Bonaventury se dostal k hlavičce Alex, nicméně parádní zákrok předvedl brankář Belec, který zachránil svůj tým! AC se ještě v závěru pokoušelo vstřelit rozhodující branku, nicméně obrana Carpi odolala!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (22:40:38)
    Dnešní utkání branku bohužel nenabídlo, a milánské AC ztratilo další body ...

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Milánský celek v samotném závěru vybojoval rohový kop, jehož rozehrávky se ujal Giacomo Bonaventura. Hlavní rozhodčí však musel hru přerušit, neboť se nedovoleným zákrokem provinil Luiz Adriano!
     
    90+2
    Do útoku se naopak vydalo Carpi! Na pravé straně operoval s míčem střídající Mbakogu, který následně našel Zaccarda. Jeho přihrávka měla najít Cofie, ten byl však obsazený!
     
    90+1
    Hosté se ještě pokoušejí v závěrečném nastavení rozhodnout o své výhře. Obrana Carpi však dnes pracuje velmi dobře, a v tom pokračuje i v nastavení!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby, což se dalo očekávat, neboť se hra příliš nepřerušovala! Příznivce milánského celku však tato zpráva příliš nepotěší ...
     
    89
    Carpi se pokoušelo kombinovat na útočné polovině, a z pravé strany poslal nebezpečný centr Zaccardo. Obrana milánského celku si však počínala dobře, a Alex míč odkopl!
     
    88
    Své poslední střídání v tomto zápase provádí domácí celek! Ze hřiště odchází útočník Borriello, který předvedl velmi povedený výkon. Na jeho místo přichází na poslední minuty Brazilec Gabriel Silva!
     
    86
    Závěrečný tlak milánského celku v posledních minutách sílí! V pravé částí vápna se ocitl osamocený Bonaventura, jehož ostrou ránu však dokázal zablokovat Romagnoli!
    85. Parádní zákrok Belece proti hlavičce Alexe
     
    85
    Následného rohového kopu se ujal Giacomo Bonaventura, jehož centr našel ve vápně volného Alexe, který vyslal povedenou hlavičku. Parádní zákrok však vytáhl brankář Belec, který skvělým zákrokem zachránil svůj tým!
     
    84
    Zajímavý pas za obranu Carpi dostal Luiz Adriano, kterého našel Kucka. Brazilský útočník si však špatně zpracoval míč, a jeho následnou střelu zablokoval Romagnoli na rohový kop!
     
    83
    Milánský celek však zabojoval, a dostal se zpět k míči. Po dobré práci Baccy se ve vápně odrazil míč na nohu Bonaventury, jehož pohotová rána však mířila mimo!
     
    83
    Na levé straně dostal prostor Giacomo Bonaventura, který postupoval na levé křídlo, odkud se pokoušel odcentrovat. Hostující hráč měl však proti sobě dvojici prothráčů, a o míč přišel.
     
    81
    Carpi se po delší době dostalo do do blízkosti pokutového území. Následně poslal do vápna centr Lollo, kterým hledal střídajícího Di Gaudia, ten se však prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Alexem!
    80. M´Baye Niang umí standardní situaci vyřešit rozhodně lépe ...
     
    80
    Zmar milánského AC v dnešním utkání teď ukázal M´Baye Niang. Mladý francouzský útočník se postavil k rozehrávce standardní situaci, nicméně střela se mu vůbec nepovedla, a míč letěl hodně, ale opravdu hodně vysoko nad branku Belece!
     
    78
    Luiz Adriano je po svém příchodu velmi aktivní, zatím se však do žádné vážnější příležitosti nedostal. Tentokrát však brazilský záložník vybojoval zajímavou standardní situaci, když byl před vápnem faulován Gagliolem!
     
    77
    Carpi velmi rychle rozehrálo, a postupovalo směrem vpřed. Rychlý protiútoku zastavil ostrým skluzem Juraj Kucka, který poslal k zemi Lolla. Svému soupeři se však férově omluvil, a vše se obešlo bez karty!
     
    76
    Exekuce rohového kopu se ujal sám M´Baye Niang, kterému se však centr vůbec nepovedl. Míč přelétl všechny hráče ve vápně, a skončil v zámezí!
     
    76
    M´Baye Niang dostal na pravou stranu povedený centr od Alexe, vyhrál hlavičkový souboj s Letiziou, a postupoval vpřed! Domácí obránce se však do souboje vrátil, a následný centr Nianga zablokoval na rohový kop!
    75. Standardní situace Bonaventury
     
    75
    K míči se nakonec postavil Giacomo Bonaventura, který si s rozehrávkou dával na čas, nakonec však vystřelil. Rána italského záložníka nebyla špatná, nicméně mířila nad branku!
     
    73
    Milánský celek bude mít k dispozici další zajímavou standardní situaci! Středem hřiště postupoval Giacomo Bonaventura, kterého následně před vápnem poslal k zemi Lollo!
     
    72
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Kevin Lasagna, přichází Jerry Mbakogu.
    Zamračený Siniša Mihajlović s hrou svých svěřenců rozhodně spokojený není. Milánský celek má již pouze necelých dvacet minut na to, aby vstřelil rozhodující branku!

     
    71
    Milánský celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal opět Bonaventura. Hra však byla těsně po rozehrávce přerušena, neboť se nedovoleným zákrokem provinil Luiz Adriano!
     
    70
    Rozehrávky standardní situace se ujal Bonaventura, jehož centr však dokázala obrana Carpi odvrátit. Nováček nejvyšší italské soutěže šel následně velmi rychle do útoku, a Lollo hledal za obranou Borriella, ten však na míč nedosáhl!
     
    69
    Žolík do akce? Siniša Mihajlović posílá ze hry Alessia Cerciho, který patřil k nejaktivnějším hráčům milánského celku. Na jeho místo přichází ofenzivně ladění Luiz Adriano, který by měl operovat na hrotu s Baccou!
     
    68
    Středem hřiště postupoval Giacomo Bonaventura, který postupoval středem hřiště. Jeho postup však zastavil nedovoleným zákrokem Cofie, za který mohla klidně přijít žlutá karta, nepřišla ...
     
    67
    Milán se v posledních minutách opět zvedá, a je velmi aktivní na útočné polovině. Obrana Carpi však v dnešním zápase pracuje opravdu na jedničku, a favorit dnešního utkání to rozhodně nemá jednoduché!
     
    66
    Po pohledné kombinace De Sciglia s Bonaventurou na levé straně se k míči ve vápně dostal Niang. Aktivní francouzský útočník však neměl přesnou mušku, a jeho rána letěla hodně vysoko nad branku Belece!
     
    65
    M´Baye Niang se opět dostával na levé straně do zajímavé příležitosti. Ještě před tím však míč zasáhl rukou, a akce milánského celku je přerušena!
     
    63
    Standardní situace a Carpi, to dnes opravdu nejde dohromady. Domácí celek ani z této standardní situace nedokázal branku mladého italského brankáře ve službách AC ohrozit, a obrana hostů se ubránila!
     
    62
    Na útočné polovině tentokrát operoval s míčem útočník Marco Borriello, jehož postup však zastavil lehkým podražením Mattia De Sciglio, a je z toho zajímavá standardní situace pro Carpi.
     
    61
    Aktivní Carpi opět kombinovalo na útočné polovině, a ve středu hřiště se k míči dostal Kevin Lasagna. Aktivní italský útočník se odhodlal ke střele, ta však skončila nad brankou Donnarumaa!
    Pohled na statistiky prvního poločasu

     
    59
    Exekuce rohového kopu se ujal Lorenzo Pasciuti, jehož vysoký centr hledal na hranici malého vápna Romagnoliho. Vzdušný souboj s domácím hráčem však vyhrál Alex, který míč odhlavičkoval do bezpečí!
     
    58
    Na levé straně operoval s míčem Kevin Lasagna, kterého velmi dobře bránil Juraj Kucka. Slovenský záložník následně poslal míč do zámezí, a je z toho rohový kop pro Carpi!
     
    57
    Carpi se však dobrým napadáním přecijen dostalo k míči, a šlo do rychlého protiútoku. Ten zastavil nedovoleným zákrokem Romagnoli, který za faul na Lasagnu dostává žlutou kartu!
     
    56
    Hostující hráči se při rozehrávce dostali pod tlak, a v tísni rozehrával Ricardo Montolivo. Tomu však pomohl nedovolený zákrok Borriella.
     
    55
    Milánský celek postupně převzal iniciativu, a v posledních minutách je velmi aktivní. K úvodní brance dnešního utkání to však zatím nevedlo.
     
    53
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Raphael Martinho, přichází Antonio Di Gaudio.
     
    53
    Následného rohového kopu se ujal Alessio Cerci, a tentokrát se mu centr povedl. Na hranici malého vápna si na centr naskakoval Alex, ten se však nakonec k hlavičce nedostal, a Carpi se ubránilo!
     
    52
    Aktivní M´Baye Niang se opět dokázal uvolnit na levé straně, kde poslal na "párek" obránce Zaccarda, a postupoval do vápna. Jeho následný centr však dokázal Martinho odvrátit na rohový kop!
     
    50
    Exekuce rohového kopu se ujal Alessio Cerci, jehož centr však příliš povedený nebyl, a na přední tyči dokázal míč odhlavičkoval Gagliolo, který zatím v dnešním utkání předvádí bezchybný výkon!
     
    50
    Na druhé straně se dokázal uvolnit M´Baye Niang, který poslal z levé strany nebezpečný přízemní centr před branku. Pohotově však zareagoval stoper Romagnoli, který poslal míč na rohový kop!
     
    49
    Milánský celek je zatím ve druhém poločase docela pasivní, nicméně Carpi toho zatím nedokázalo využít. Domácí celek momentálně kombinuje na útočné polovině.
     
    47
    Carpi mělo následně k dispozici standardní situaci, které se ujal Lorenzo Pasciuti. Domácímu záložníkovi se však centr příliš nepovedl, a obrana AC se dokázala ubránit!
     
    46
    Hned na začátku druhého poločasu se prezentoval nedovoleným zákrokem hostující stoper Alessio Romagnoli, který poslal k zemi Kevina Lasagnu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas dnešního duelu sice branku nenabídl, nicméně jsme se rozhodně nenudili! Domácí Carpi vstoupilo do utkání velmi aktivně, a již ve 14. minutě mohlo jít do vedení. Proti střele Lolla však vytáhl parádní zákrok Donnarumma! Hra se postupně vyrovnala, a i AC začalo být nebezpečné.Za zmínku rozhodně stojí hlavička Baccy, kterou dokázal vyrazit výborný Belec!

    Doufejme, že se ve druhém poločase, který začne přibližně v 21:48, dočkáme nějaké branky!
    Momentka z prvního poločas, který bohužel branku nenabídl

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    V závěru poločasu mělo milánské AC k dispozici standardní situaci, které se ujal Bonaventura. Jeho centr však dokázala obrana Carpi odvrátit!
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    44
    Milánský celek postupoval do hodně zajímavého protiútoku, který táhl středem hřiště Niang. Mladý francouzský útočník následně poslal míč na pravou stranu, kde se nacházel Bonaventura. Jeho přihrávka z první našla za obranou Baccu, ten se však nacházel v ofsajdu!
     
    43
    Ve středu hřiště se dokázal uvolnit Juraj Kucka, který si následně připravil míč pro střelu, a vyslal nebezpečnou střelu, tu však zablokoval domácí Gagliolo!
    41. Nebezpečný průnik Lasagny
     
    41
    Obrana AC musela řešit velké problémy s pronikajícím Lasagnou. Italský útočník dostal povedenou přihrávku za obranu, a v postupu se mu pokoušel zabránit Alex, neúspěšně. Lasagna však následně dokázal přehodit hostujícího brankáře, k míči už se však nedostal!
     
    41
    Ani v tomto případě neposlal Bonaventura do vápna povedený centr, a míč odhlavičkoval hned první bránící hráč!
     
    40
    Exekuce rohového kopu se ujal Bonaventura, jehož centr však povedený nebyl, a Romagnoli dokázal míč odhlavičkovat. AC však pokračovalo v kombinaci, a vybojovalo další rohový kop!
     
    40
    Hosté jsou stále velmi aktivní na útočné polovině, a k další střele se dostal Niang. Do cesty dráhy míče se však postavil Gagliolo, který míč zablokoval na rohový kop!
     
    38
    Útočnou akci hostujícího celku táhl středem hřiště Bonaventura, který následně přenechal míč Kuckovi. Slovenský záložník hledal za obranou Cerciho, ten se však nacházel v ofsajdu!
     
    37
    Milán je v posledních minutách velmi aktivní, a svého soupeře přehrává. Tentokrát se podařilo z pravé strany odcentrovat Abatemu, jehož centr však skončil v rukavicích Belece.
     
    36
    Na druhé straně to ze střední vzdálenosti zkoušel mladý M´Baye Niang, jehož hodně ostrou střelu musel Belec vyrazit nad branku, a bude z toho rohový kop!
     
    35
    Do protiútoku však šlo také domácí Carpi! Míč doputoval do středu hřiště, kde se nacházel Marco Borriello. Domácí útočník, který si zahrál i dva zápasy za West Ham, se následně dokázal ke střele, ta však mířila nad branku.
     
    34
    Milánský celek se dostal do dalšího rychlého protiútoku, který táhl středem hřiště Bacca. Bývalý střelec španělské Sevilly se pokoušel najít v pravé části vápna Cerciho, ten však na míč nedosáhl!
    33. Baccu vychytal domácí Belec
     
    33
    Tak to byla první vážná šance hostujícího celku! AC mělo k dispozici zajímavou standardní situaci, které se ujal Alessio Cerci. Jeho povedený centr našel ve vápně hlavu Baccy, jehož pohotovou hlavičku dokázal Belec vyrazit!
     
    31
    Milánský celek se dokázal udrže v kombinaci na útočné polovině, a ze střední vzdálenosti to zkoušel Juraj Kucka. Střela slovenského reprezentanta však skončila v rukavicích Beleca!
     
    30
    Exekuce rohového kopu se ujal Alessio Cerci, jehož centr obrana Carpi odvrátila. Následně se však k míči dostal na levé straně De Sciglio, jehož dobrý centr dokázal Belec vyboxovat!
     
    29
    Ricardo Montolivo vymyslel zajímavou přihrávku do vápna, na kterou si nabíhal Carlos Bacca. Před kolumbijským útočníkem však míč lapil Belec, ten však kulatý nesmysl nedokázal udržet v rukavicích, a bude z toho rohový kop!
    Teprve šestnáctiletý brankář Gianluigi Donnarumma pokračuje ve výborných výkonech!

     
    28
    Milánské AC chybovalo při kombinaci na útočné polovině, a nabídlo tak svému soupeři možnost protiútoku. Aktivní Letizia si dokázal na levé straně přehodit Montoliva, a postupoval vpřed. Jeho následný centr byl však přetažený, a míč skončil v zámezí!
     
    27
    Exekuce se zhostil Lorenzo Pasciuti, jehož centr však vůbec nebezpečný nebyl. Míč se snesl přesně do prostoru, kde se nacházel brankář Donnarumma!
     
    26
    Alessio Romagnoli nestíhal na levém křídle v souboji s Borriellem, a musel se uchýlit k faulu. Carpi tak má k dispozici hodně zajímavou standardní situaci!
     
    25
    Carpi se dostalo do zajímavého protiútoku, a Borriello dostal míč na levou stranu pro Kevina Lasagnu. Mladý Ital se do míče opřel z voleje, nicméně přízemní ranou Donnarumma nepřekonal!
    Srbský trenér Siniša Mihajlović s hrou svých svěřenců rozhodně spokojený být nemůže ...

     
    24
    Exekuce se ujal Giacomo Bonaventura, jehož centr letěl na přední tyč, kam si nabíhal Alex. Důrazný brazilský stoper se však k hlavičce přes domácí hráče nedostal!
     
    24
    Na druhé straně se pokoušel zahrozit Carlos Bacca, o kterého se však postaral Zaccardo. Domácí kapitán skvěle načasovaným skluzem dostal míč do zámezí na rohový kop!
     
    23
    Carpi zatím svého soupeře jasně přehrává, což se příliš nečekalo. O další centr do vápna se postaral Lorenzo Lollo, ten však zablokoval stoper Romagnoli!
     
    22
    Carpi však pokračovalo v aktivním výkonu, a dostalo se do kombinace v blízkosti vápna. Aktivní Borriello dostal míč do vápna pro Martinha, kterému však míč uskončil, a skončil v zámezí!
     
    21
    Na levém křídle operoval s míčem domácí Marco Borriello, o kterého se však dokázal postaral stoper Alex, který dostal míč do zámezí.
     
    19
    Milánský celek měl k dispozici zajímavou standardní situaci, které se ujal Ricardo Montolivo, jehož centr však příliš přesný nebyl, a obrana Carpi se dokázala ubránit!
     
    18
    Milánský AC se pomalu probouzí, nicméně výkon hostů zatím rozhodně není. Domácí Carpi je zatím daleko lepším týmem, a jen díky skvělému brankáři je stav stále nerozhodný!
     
    17
    Alessio Cerci se hnal do vápna, nicméně míč mu utekl, a následně hostující záložník nepříjemně dohrál domácího Gagliola! Hlavní rozhodčí však v tomto případě žlutou neudělil ...
     
    15
    Exekuce se ujal Riccardo Gagliolo, jehož centr však nebyl příliš povedený, a obrana milánského celku se dokázala ubránit!
     
    14
    Teď to ve středu hřiště přehnal s důrazem brazilský stoper Alex, který poslal k zemi Martinha. Hlavní rozhodčí hostujícímu hráči udělil žlutou kartu, a Carpi má k dispozici další standardní situaci!
    14. Parádní zákrok Donnarumma
     
    14
    Domácí Carpi mělo k dispozici standardní situaci, které se ujal Gagliolo, jehož centr však obrala AC odvrátila! Následně se však míč odrazil do středu hřiště, odkud vypálil Lollo, jeho ránu však parádně vyrazil Donnarumma!
     
    12
    Po hodně šťastném odrazu se k míči dostal Carlos Bacca, který postupoval středem hřiště, a následnou přihrávkou hledal Nianga, tomu se však nepodařilo míč zpracovat.
    11. Pohotová rána Borriella
     
    11
    Carpi do utkání vstoupilo opravdu skvěle, a pokračuje v aktivní hře! Tentokrát středopolař Lollo poslal hlavičku do vápna, kterou našel volného Borriella, jehož pohotová rána však mířila mimo!
     
    10
    Milánský celek se zatím nemůže dostat do vápna přes pevou obranu domácího celku! Hráči Carpi navíc skvěle napadají, čímž hostů práci rozhodně neulehčují!
     
    9
    Carpi se dostalo velmi rychle na útočnou polovinu, a dostalo se dokonce do zakončení. Průnik Borriella do vápna sice nevyšel, nicméně následně se míč odrazil do středu, odkud vypálil Isaac Cofie. Jeho střelu však dokázal lapit mladý brankář Donnarumma!
     
    8
    Alex si velmi pohledně zpracoval centr od domácího Romagnliho, a mohl rozehrávat. Přihrávka brazilského stopera však nikoho z hostů nenašla, a u míče je Carpi!
     
    7
    Na zeleném pažitu zůstal ležet Matteia De Sciglio, kterému uštědřil úder loktem zkušený domácí útočník Borriello. Mladý italský obránce je však v pořádku, a měl by pokračovat ve hře!
    Momentky z nástupu obou týmů na hrací plochu

     
    6
    Konečně se probudilo milánské AC, které se dostalo do první zajímavé útočné akce, kterou táhl Kucka. Slovenský záložník našel volného Nianga, ten se však nacházel v jasném ofsajdu!
     
    5
    Alessio Cerci krásně přešel přes Pasciutiho, jeho ego však lehce snížil Letizia, který velmi jednoduše italského středopolaře o míč obral, a Carpi otáčí hru!
     
    4
    Carpi zatím rozhodně nepůsobí nikterak ustrašeným dojmem, a je je velmi aktivní. o další centr do vápna se postaral Letizia, který hledal Lasagnu. Svou práci však odvedl na jedničku stoper Romagnoli!
     
    3
    Na levém křídle si udělal prostor Raphael Martinho, jehož následný centr směřoval do pravé části vápna. Na míč však nedosáhl Borriello, a ten doputoval do zámezí.
     
    2
    Carpi velmi aktivně kombinovalo ve středu hřiště, a následně se dostal míč na levou stranu, kde se nacházel Letizia. Italského obránce fauloval Cerci, a hra je přerušena!
     
    1
    Hlavní rozhodčí Massimiliano Irrati právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop měl k dispozici milánský celek, který se hned pokoušel vydat do útoku. Útočný nákop Alexe však poslal do zámezí Romagnoli.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy již přicházejí na trávník dnešního dějiště utkání, a za pár desítek sekund začínáme!
     
    Úvodní sestavy:

    Carpi FC 1909: Belec – Zaccardo, S. Romagnoli, Gagliolo, Letizia – Pasciuti, Cofie, Lollo, Martinho – Lasagna – Borriello.
    Náhradníci: Brkić – Spolli, Lazzari, Di Gaudio, Marrone, Matos, Mbakogu.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex, A. Romagnoli, De Sciglio – Cerci, Kucka, Montolivo, Bonaventura – Bacca, Niang.
    Náhradníci: Abbiati, Livieri – J. Mauri, Mexés, Suso, Adriano, Honda, Ely, A. Poli, C. Zapata, N. de Jong, Calabria.

    Rozhodčí: Massimiliano Irrati – Marrazzo, Tasso (vš. Itálie).
    Hráči milánského AC si před zápasem prohlíželi trávník Stadia Alberto Braglia

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Příjemný nedělní večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Italská Serie A má dnes na programu svůj poslední zápase 15. kola. My se společně zaměříme na souboj Carpi FC 1909 proti AC Milán. Úvodní výkop je naplánován v Modeně ve 20:45, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    CARPI FC 1909
    Nováček letošní sezóny se dle očekávání nachází v sestupovém pásmu, konkrétně na předposlední pozici. Na svém kontě má Carpi pouhých devět bodů, a na první nesestupové místo ztrácí již pět bodů! Svěřenci trenéra Castoriho se tak budou muset hodně snažit, aby odvrátili sestup ...

    V posledním ligovém zápase se však Carpi dařilo! Nováček soutěže se představil na půdě Janova, který hrál již od šesté minuty bez vyloučeného Pavolettiho, a Carpi toho dokázalo využít! Nakonec vyhrálo 2:1, a získalo velmi důležité tři body. V týdnu se tento italský klub představil v rámci italského poháru doma v zápase s Vicenzou, kterou nakonec porazil 2:1! Do dnešního utkání však Carpi rozhodně nevstupuje v pozici favorita ...
     
    AC MILÁN
    Slavný milánský celek se momentálně nachází na sedmém místě ligové tabulky se ziskem 23 bodů, nicméně v posledních zápasech podává zlepšené výkony! Na vedoucí Neapol Inter ztrácí osm bodů. Milánský celek tak drží kontakt se špičkou!

    AC se po reprezentační přestávce představilo ve šlágru kola na půdě mistrovského Juventusu! Velmi vyrovnané utkání nakonec skončilo výhrou domácích 1:0! V následujícím utkání si AC spravilo chuť, když v domácím prostředí rozneslo Sampdorii Janov 4:1! V týdnu se milánský celek představil doma v rámci italského poháru v zápase s Crotone. Po základní hrací době byl stav 1:1, a šlo se do prodloužený. V něm se prosadil Bonaventura a Niang, kteří rozhodli o vítězství svého celku! I dnes bude AC vstupovat do zápasu v roli velkého favorita, a uvidíme, jak se s tím popasuje ...

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   14. Alex (ACM), 57. A. Romagnoli (ACM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:15. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 15:22.
    Carpi FC 1909: Belec – Zaccardo (C), S. Romagnoli, Gagliolo, Letizia – Pasciuti, Cofie, Lollo, Martinho (53. Di Gaudio) – Lasagna (72. Mbakogu) – Borriello (88. Silva).
    Náhradníci: Brkić – Spolli, Lazzari, Di Gaudio, Marrone, Matos, Mbakogu, Silva.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex, A. Romagnoli, De Sciglio – Cerci (69. Adriano), Kucka, Montolivo (C), Bonaventura – Bacca, Niang.
    Náhradníci: Abbiati, Livieri – J. Mauri, Mexés, Suso, Adriano, Honda, Ely, A. Poli, C. Zapata, N. de Jong, Calabria.

    Rozhodčí: Massimiliano Irrati – Marrazzo, Tasso (vš. Itálie)
    bahis siteleri