Bologna – Neapol 3:2 (kon.) | Atalanta BC – Palermo 3:0 (kon.) | Fiorentina – Udinese 3:0 (kon.)
Frosinone – Chievo 0:2 (kon.) | Hellas Verona – Empoli 0:1 (kon.) | Sampdoria – Sassuolo 1:3 (kon.)
Carpi FC – AC Milán 0:0 (kon.)
konec
Carpi FC 1909
0:0 (0:0)
AC Milán
Neděle 06.12.2015, 20:45 • Stadio Alberto Braglia, Modena • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Své poslední střídání v tomto zápase provádí domácí celek! Ze hřiště odchází útočník Borriello, který předvedl velmi povedený výkon. Na jeho místo přichází na poslední minuty Brazilec Gabriel Silva!
    85. Parádní zákrok Belece proti hlavičce Alexe
     
    85
    Následného rohového kopu se ujal Giacomo Bonaventura, jehož centr našel ve vápně volného Alexe, který vyslal povedenou hlavičku. Parádní zákrok však vytáhl brankář Belec, který skvělým zákrokem zachránil svůj tým!
     
    83
    Milánský celek však zabojoval, a dostal se zpět k míči. Po dobré práci Baccy se ve vápně odrazil míč na nohu Bonaventury, jehož pohotová rána však mířila mimo!
    75. Standardní situace Bonaventury
     
    75
    K míči se nakonec postavil Giacomo Bonaventura, který si s rozehrávkou dával na čas, nakonec však vystřelil. Rána italského záložníka nebyla špatná, nicméně mířila nad branku!
     
    72
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Kevin Lasagna, přichází Jerry Mbakogu.
     
    69
    Žolík do akce? Siniša Mihajlović posílá ze hry Alessia Cerciho, který patřil k nejaktivnějším hráčům milánského celku. Na jeho místo přichází ofenzivně ladění Luiz Adriano, který by měl operovat na hrotu s Baccou!
     
    57
    Carpi se však dobrým napadáním přecijen dostalo k míči, a šlo do rychlého protiútoku. Ten zastavil nedovoleným zákrokem Romagnoli, který za faul na Lasagnu dostává žlutou kartu!
     
    53
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Raphael Martinho, přichází Antonio Di Gaudio.
     
    44
    Milánský celek postupoval do hodně zajímavého protiútoku, který táhl středem hřiště Niang. Mladý francouzský útočník následně poslal míč na pravou stranu, kde se nacházel Bonaventura. Jeho přihrávka z první našla za obranou Baccu, ten se však nacházel v ofsajdu!
    41. Nebezpečný průnik Lasagny
     
    41
    Obrana AC musela řešit velké problémy s pronikajícím Lasagnou. Italský útočník dostal povedenou přihrávku za obranu, a v postupu se mu pokoušel zabránit Alex, neúspěšně. Lasagna však následně dokázal přehodit hostujícího brankáře, k míči už se však nedostal!
     
    36
    Na druhé straně to ze střední vzdálenosti zkoušel mladý M´Baye Niang, jehož hodně ostrou střelu musel Belec vyrazit nad branku, a bude z toho rohový kop!
    33. Baccu vychytal domácí Belec
     
    33
    Tak to byla první vážná šance hostujícího celku! AC mělo k dispozici zajímavou standardní situaci, které se ujal Alessio Cerci. Jeho povedený centr našel ve vápně hlavu Baccy, jehož pohotovou hlavičku dokázal Belec vyrazit!
     
    14
    Teď to ve středu hřiště přehnal s důrazem brazilský stoper Alex, který poslal k zemi Martinha. Hlavní rozhodčí hostujícímu hráči udělil žlutou kartu, a Carpi má k dispozici další standardní situaci!
    14. Parádní zákrok Donnarumma
     
    14
    Domácí Carpi mělo k dispozici standardní situaci, které se ujal Gagliolo, jehož centr však obrala AC odvrátila! Následně se však míč odrazil do středu hřiště, odkud vypálil Lollo, jeho ránu však parádně vyrazil Donnarumma!
    11. Pohotová rána Borriella
     
    11
    Carpi do utkání vstoupilo opravdu skvěle, a pokračuje v aktivní hře! Tentokrát středopolař Lollo poslal hlavičku do vápna, kterou našel volného Borriella, jehož pohotová rána však mířila mimo!
     
    9
    Carpi se dostalo velmi rychle na útočnou polovinu, a dostalo se dokonce do zakončení. Průnik Borriella do vápna sice nevyšel, nicméně následně se míč odrazil do středu, odkud vypálil Isaac Cofie. Jeho střelu však dokázal lapit mladý brankář Donnarumma!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   14. Alex (ACM), 57. A. Romagnoli (ACM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:15. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 15:22.
    Carpi FC 1909: Belec – Zaccardo (C), S. Romagnoli, Gagliolo, Letizia – Pasciuti, Cofie, Lollo, Martinho (53. Di Gaudio) – Lasagna (72. Mbakogu) – Borriello (88. Silva).
    Náhradníci: Brkić – Spolli, Lazzari, Di Gaudio, Marrone, Matos, Mbakogu, Silva.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex, A. Romagnoli, De Sciglio – Cerci (69. Adriano), Kucka, Montolivo (C), Bonaventura – Bacca, Niang.
    Náhradníci: Abbiati, Livieri – J. Mauri, Mexés, Suso, Adriano, Honda, Ely, A. Poli, C. Zapata, N. de Jong, Calabria.

    Rozhodčí: Massimiliano Irrati – Marrazzo, Tasso (vš. Itálie)
    bahis siteleri