Motor ČB – Kadaň 4:2 (kon.) | Třebíč – Slavia 1:2 (kon.) | Most – Prostějov 0:3 (kon.)
Jihlava – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Havířov – Kladno 5:6 (kon.) | Litoměřice – Přerov 3:1 (kon.)
Ústí n/L – Šumperk 3:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:6 (2:0, 2:2, 1:4)
Rytíři Kladno
Středa 09.12.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ale ani vyrovnaný stav utkání netrvá příliš dlouho, protože Kladenští Rytíři přebírají v závěru tohoto utkání iniciativu. VÍTĚZSLAV BÍLEK se stává autorem rozdílové branky hostí, když se ve zmatcích před brankou Azetu zorientoval jako první a poslal kotouč za záda bezmocného Matouška.
    Asistence: David Dvořáček, David Stach.
     
    52:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    DAVID STACH ale za Rytíře opět srovnává a z tohoto zápasu se stává hodně divoká přestřelka. Útočník Kladna s pukem nakopl směrem k brance a po dobrém krytí kotouče se prodral až před brankoviště, z jehož hranice poslal po povedené kličce puk až za záda brankáře Matouška.
    Asistence: Brendon Nash.
     
    51:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá také třetí přesilovku v zápase a to zásluhou VOJTĚCHA TOMIHO, ke kterému se dostal kotouč křižmo skrze kruhy a havířovský útočník trefil přesně odkrytou branku marně se přesouvajícího se Mensatora!
    Asistence: Jan Hudeček, Jiří Krisl.
     
    47:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytířům se to přeci jen daří a srovnávají stav dnešního zápasu na 4:4, když se prosazuje perfektní ranou VÍTĚZSLAV BÍLEK. Kladenský útočník měl na střelu z vrcholu kruhu až příliš mnoho času, a když svou ránu zamířil přesně pod břevno havířovské branky, neměl Matoušek na tento pokus příliš mnoho šancí.
    Asistence: David Dvořáček, David Růžička.
     
    40:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Velmi rychlá korekce z pohledu hostí. Po nepovedené střele se kotouč odrazil od zadního mantinelu zpět před branku, kde jej pohotově uklidil do klece střílející VÁCLAV SKUHRAVÝ. Útočník Kladna puk propasíroval mezi betony brankáře Matouška.
    Asistence: Jan Rudovský, Patrik Machač.
     
    39:02
    Havířov právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka domácích dává Azetu do druhé přestávky klidné vedení 4:2. Autorem gólu se stává TOMÁŠ GŘEŠ, který doklepl odražený puk před brankou snad až ze vzduchu, ale Mensator v této situaci příliš šancí neměl.
    Asistence: Daniel Štumpf.
     
    31:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři ale svou kůži nedají rozhodně lacino a přestože si doposud nevypracovali bůhvíjaký tlak či množství brankových šancí, drží si svého soupeře stále na dostřel. Druhou úspěšnou akci hostí zařizuje DAVID STACH, který zužitkovává přesnou přihrávku Vítězslava Bílka zpoza branky ranou nad lapačku bezmocného Matouška.
    Asistence: Vítězslav Bílek.
     
    29:15
    Havířov právě vstřelil branku!
    Vojtěch Tomi získal kotouč na modré čáře, vybruslil si s ním až za branku a krásnou přihrávkou před brankoviště našel připraveného DANIELA ŠTUMPFA, který ranou z první přesně k tyči nedal Mensatorovi absolutně žádnou šanci.
    Asistence: Vojtěch Tomi, Antonín Pechanec.
     
    24:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytířům se daří korigovat stav utkání poměrně šťastným způsobem, když VÁCLAV SKUHRAVÝ zkusil z rohu kluziště poslat puk na branku, který poněkud záhadným způsobem prošel až do branky přes výstroj Matouška.
    Bez asistence.
     
    18:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Oldřich Horák objížděl branku hostí a když se kolem tyče míjel s DAVIDEM KLIMŠOU, rozhodl se mu kotouč jemně poslat. Svého rozhodnutí nelitoval, protože navrátilec v havířovském dresu jen nastavil svou čepel a puk poslal po ledě za záda rozhozeného brankáře Mensatora.
    Asistence: Oldřich Horák.
     
    06:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Autorem úvodní branky zápasu se stává DANIEL ŠTUMPF, ale je třeba objektivně uznat, že minimálně poloviční podíl, ne-li větší, má na této brance krásná křižná přihrávka Antonína Pechance, po které Štumpf mohl pálit do odkryté branky ranou z první.
    Asistence: Antonín Pechanec, Jiří Krisl.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 7. Štumpf (Pechanec, Krisl), 19. Klimša (Horák), 30. Štumpf (Tomi, Pechanec), 40. Gřeš (Štumpf), 52. Tomi (Hudeček, Krisl) – 25. Skuhravý, 32. Stach (Bílek), 41. Skuhravý (Rudovský, Machač), 48. Bílek (Dvořáček, Růžička), 53. Stach (Nash), 55. Bílek (Dvořáček, Stach)


    AZ Havířov: Matoušek (Turšner) – Bahounek, Krisl "C", Štencel, Punčochář, Horák, Lenďák, Foltýn – Štumpf, Pechanec, Tomi – Kanko "A", Maliník, Okál – Kalus, Hudeček, Sztefek "A" – Klimša, Sedláček, Gřeš
    Rytíři Kladno: Mensator (Cikánek) – Nash, Repe, Kolářík, Růžička, Ptáček, Gutwald – Machač, Skuhravý "C", Rudovský – Kindl, Stach "A", Bílek "A" – Dvořáček, Pitule, Redlich – Horna, Lukáč, Strnad

    Rozhodčí: Mikula – Reich, Měkýš

    Diváci: 1 755
    bahis siteleri