Philadelphia – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – Los Angeles 2:3 (po pr.) | Washington – Detroit 3:2 (2:0 po s.n.)
Toronto – New Jersey 3:2 (2:1 po s.n.) | Florida – Ottawa 2:4 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.)
Chicago – Nashville 4:1 (kon.) | Dallas – Carolina 6:5 (kon.) | Calgary – San Jose 4:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
Philadelphia Flyers
3:4 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:0)
New York Islanders
Středa 09.12.2015, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Kyle OKPOSO - 3:4sn
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Islanders.
    Autorem vítězné branky je KYLE OKPOSO.
     
    64:38
    Nick Leddy si z levého křídla skvěle vybruslil před bránu, z blízkosti ale puk za záda Michala Neuvirtha, který předvedl další fantastický zákrok!
     
    62:53
    Matt Martin (NYI) odpyká týmový trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    62:53
    Jakub Voráček (PHI) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    60:56
    Travis Hamonic se dostal do samostatného úniku, Michal Neuvirth ho ale dokázal vychytat!
     
    57:15
    Matt Martin se ocitl před bránou ve slibné šanci a snažil se zamířit přesně do levého horní rohu brány, Michal Neuvirth ale jeho střelu skvělým zákrokem vyrazil!
     
    52:56
    Flyers předvedli v obranném pásmu obrovskou chybu a Kyle Okposo se po ní dostal v pravém kruhu pro vhazování ke střele, která směřovala přesně do pravého horního rohu, také brankář Michal Neuvirth ale vytáhl fantastický zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    51:27
    Pierre-Edouard Bellemare skvěle tečoval střelu svého spoluhráče od modré čáry a Jaroslav Halák v sedě předvedl další úžasný zákrok! Nyní měl i trochu štěstí, že ho puk trefil, štěstí ovšem musíte jít naproti!
     
    50:43
    Jaroslav Halák nyní předvedl absolutně úžasný zákrok, a nejen jeden, ale hned tři v rychlém sledu! Tři hráči Flyers se pokoušeli dorazit puk do prázdné brány, Jaroslav Halák ale předvedl skvělý rozštěp a v sedě si se všemi střelami poradil.
     
    50:19
    Claude Giroux tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho střela těsně nad ledem směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči, Jaroslav Halák ji ale pravým betonem dokázal vyrazit!
     
    45:49
    Jako sršni se nyní sjeli hráči Islanders k pravé tyči, kde se snažili puk propasírovat do sítě, Michal Neuvirth jim to ale neumožnil a podržel svůj tým!
     
    43:47
    Casey Cizikas se řítil sám na bránu, svůj únik ale nedokázal zakončit gólem a Michal Neuvirth jeho střelu skvělým zákrokem vyrazil nad horní tyč!
    42:02 Claude GIROUX - 3:3
     
    42:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    CLAUDE GIROUX vyrovnává parádní střelou na 3:3 a tentokrát už Flyers nikdo gól nevezme!! Brayden Schenn přihrál na modrou čáru Claudeovi Girouxovi, který napřáhl ke tvrdé střele směřující přesně pod břevno, a Nick Leddy holí puk nešťastně usměrnil přesně k levé tyči mimo dosah Jaroslava Haláka. Asistence: Brayden Schenn, Brandon Manning.
     
    37:49
    Jakub Voráček na pravém křídle nabral rychlost a skákavý puk se ze vzduchu snažil poslat mezi betony Jaroslava Haláka, ten je ale u své levé tyče včas sklapl k sobě!
     
    37:42
    Michal Neuvirth předvedl skvělý zákrok, když zneškodnil nepříjemnou střelu Islanders v blízkosti levé tyče!
     
    35:06
    Wayne Simmonds se dostal u levé tyče po zákroku Jaroslava Haláka k další dorážce, tentokrát holí, ale slovenský brankář předvedl dobrý zákrok!
     
    33:53
    Jakub Voráček z pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele, kterou Jaroslav Halák vyrazil před sebe a u levé tyče puk dorazil do prázdné brány bruslí Wayne Simmonds. Pokud tam byl tzv. kick motion, tak absolutně minimální, gól ale nebyl po prozkoumání videa uznán!
     
    32:56
    Marek Židlický (NYI) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    25:53
    Michael Del Zotto se ocitl před bránou v obrovské šanci, Jaroslav Halák ale jeho střelu dokázal fantastickým zákrokem vyrazit!
    24:09 Ryan WHITE - 2:3
     
    24:09
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    RYAN WHITE se prosazuje a Philadelphia Flyers se opět dostává na dostřel jedné branky!! R.J. Umberger u pravé tyče přihrál před bránu Ryanu Whiteovi, který si puk zpracoval a poté ho poslal k levé tyči. Jaroslav Halák byl po předchozím zákroku proti střele Scotta Laughtona dezorientovaný a nestihl se včas přesunout. Asistence: R.J. Umberger, Scott Laughton.
     
    23:50
    Michael Del Zotto tvrdě vypálil od modré čáry a Jaroslav Halák měl co dělat, aby jeho pokus zneškodnil!
     
    21:56
    Flyers se ocitli v obrovské šanci a jejich následnou střelu zastavila branková konstrukce!
     
    21:14
    Michal Neuvirth vystřídal v bráně Stevea Masona a nastupuje dnes proti svému bývalému klubu, v jehož dresu ještě v loni působil.
    21:14 Frans NIELSEN - 1:3
     
    21:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    FRANS NIELSEN se prosazuje podruhé v dnešním zápase a zvyšuje na 3:1!! Frans Nielsen z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil střelou po ledě přesně mezi betony Stevea Masona a Islanders navýšili své vedení na rozdíl dvou branek. Asistence: Josh Bailey, Nick Leddy.
     
    19:58
    Michael Del Zotto vypálil z pravého kruhu pro vhazování v posledních sekundách první třetiny a Jaroslav Halák ukryl puk v lapačce!
     
    16:56
    Jaroslav Halák si poradil s dvěma těžkými střelami Flyers v rychlém sledu a podržel svůj tým!
     
    15:36
    Jakub Voráček o sobě dal poprvé výrazně vědět, když po přihrávce Claudea Girouxe přes šířku kluziště bez přípravy vypálil, Jaroslav Halák byl ale připraven a jeho střelu navíc podržel!
     
    15:11
    John Tavares (NYI) dostal menší trest, 2 minuty zásah do oblasti hlavy.
    10:43 Nick LEDDY - 1:2
     
    10:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    NICK LEDDY využívá přesilovou hru a rychle vrací Islanders ztracené vedení zpět!! Sledujeme neobvykle nádherný zápas. Nick Leddy napřáhl z vrcholu levého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele a zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Kyle Okposo, Frans Nielsen.
     
    10:13
    Islanders vyslali na bránu Flyers nebezpečnou střelu, kterou Steve Mason skvělým zákrokem dokázal vyrazit!
    09:12 Pierre-Edouard BELLEMARE - 1:1
     
    09:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    PIERRE-EDOUARD BELLEMARE se prosazuje v oslabení a vyrovnává na 1:1!! Pierre-Edouard Bellemare vybojoval na modré čáře puk a společně s Claudem Girouxem se řítil sám na bránu. Bellemare vzápětí přihrál doprava Girouxovi, který naznačil střelu, poté mu přihrávku vrátil a Bellemare po nádherné akci uklidil puk do prázdné brány. Asistence: Claude Giroux.
     
    08:47
    Jevgenij Medveděv (PHI) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    08:30
    Jevgenij Medveděv tvrdě vypálil od modré čáry a Jaroslav Halák měl co dělat, aby jeho střelu vyrazil!
     
    08:12
    John Tavares se snažil u pravé tyče propasírovat puk za záda Stevea Masona, ten ale ucpal místo u tyči a jeho střelu vyrazil!
    00:55 Frans NIELSEN - 0:1
     
    00:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    FRANS NIELSEN střílí svůj 10. gól v letošní sezóně NHL a posílá Islanders do brzkého vedení!! Anders Lee z levého křídla přihrál do jízdy mezi kruhy pro vhazování Fransovi Nielsenovi, který zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Anders Lee, Johnny Boychuk.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Bellemare (Giroux), 25. White (Umberger, Laughton), 43. Giroux (Schenn, Manning) – 1. Nielsen (Lee, Boychuk), 11. Leddy (Okposo, Nielsen), 22. Nielsen (Bailey, Leddy), rozh. náj. Okposo

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Giroux (PHI)
    0:0   Nielsen (NYI)
    2. série:
    0:0   Simmonds (PHI)
    0:1   Okposo (NYI)
    3. série:
    0:1   Medveděv (PHI)


    Philadelphia Flyers: Mason (22. Neuvirth) – Schultz, Medveděv – Manning, Gostisbehere – Del Zotto, MacDonald – Umberger, Laughton, White – VandeVelde, Bellemare, Voráček – Read, Couturier, Simmonds (A) – Raffl, Giroux (C), B. Schenn.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – Hickey, Židlický – de Haan, Boychuk – Leddy, Hamonic – Martin, Cizikas, Clutterburk – Kulemin, Grabovski, Strome – Lee, Nielsen (A), Bailey – Nelson, Tavares (C), Okposo (A).

    Rozhodčí: Dave Jackson, Greg Kimmerly – Don Henderson, Brad Kovachik
    bahis siteleri