Philadelphia – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – Los Angeles 2:3 (po pr.) | Washington – Detroit 3:2 (2:0 po s.n.)
Toronto – New Jersey 3:2 (2:1 po s.n.) | Florida – Ottawa 2:4 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.)
Chicago – Nashville 4:1 (kon.) | Dallas – Carolina 6:5 (kon.) | Calgary – San Jose 4:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Arizona Coyotes
Středa 09.12.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 David BACKES - 4:1
     
    58:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    O osudu zápasu je definitivně rozhodnuto. Hosté to ještě zkusili bez brankáře, ale to se jim nevyplatilo, když jejich opuštěnou klec trefil DAVID BACKES! Asistence: Colton Parayko a Alexander Steen.
    46:53 Kevin SHATTENKIRK - 3:1
     
    46:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí utíkají svému soupeři již na rozdíl dvou branek! Lehtera krásným backhandovým pasem našel na pravém kruhu volného KEVINA SHATTENKIRKA, který střelou z první překonal Smithe v hostující svatyni! Asistence: Jori Lehtera a Robby Fabbri.
    39:51 Alexander STEEN - 2:1
     
    39:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže domácí hráči početní nevýhodu otočili ve svůj prospěch a devět vteřin před koncem druhé třetiny se ujímají vedení! Blues získali kotouč na vlastní modré čáře, jejich rychlý brejk dvou proti jednomu táhl Shattenkirk po levé straně a dobře načasovanou, i když velice těžkou přihrávkou našel na pravé straně ALEXANDERA STEENA, který jej z první poslal mezi Smithovými betony do branky!. Asistence: Kevin Shattenkirk.
    25:08 Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    25:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči vstoupili lépe do druhé části a brzy po jejím začátku srovnávají skóre! Rychlou akci St. Louis rozehrál Bouwmeeter od vlastní branky dlouhou přihrávkou na rozjetého Paajarviho, který byl sice u levého hrazení natěsno bráněn obráncem oupeře, naslepo však ještě dokázal najít mezi kruhy najetého VLADIMIRA TARASENKA, který tváří v tvář Smithovi nezaváhal! Asistence: Magnus Paajarvi, Jay Bouwmeester.
    12:12 Steve DOWNIE - 0:1
     
    12:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tohle prostě muselo přijít! Domácí hráči za úvodních dvanáct minut nevyslali na branku soupeře jedinou střelu, naopak hosté jsou za svou aktivitu odměněni vedoucím gólem! Richardson vypálil švihem od modré čáry, jeho ránu ještě tečoval STEVE DOWNIE, jehož první pokus Allen ještě stihl vyrazit, na následnou dorážku stejného hráče z prostoru brankoviště však již byl krátký! Asistence! Jordan Mantinook, Brad Richardson.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 26. Tarasenko (Paajarvi, Bouwmeester), 40. Steen (Shattenkirk), 47. Shattenkirk (Lehtera, Fabbri), 59. Backes (Parayko, Steen) – 13. Downie (Richardson, Martinook)


    St. Louis Blues: Allen (B. Elliot) – Bouwmeester, Pietrangelo "A", Lindbohm, Shattenkirk, Gunnarson, Parayko – Paajarvi, Stastny, Tarasenko – Steen "A", Backes "C", Brouwer – Fabbri, Lehtera, Jaškin – Upshall, Gomez, Reaves.
    Arizona Coyotes: Smith (Lindback) – Stone, Ekman-Larsson "A", Michálek, Dahlbeck, S. Elliot, Grossman – Boedker, Hanzal, "A" Domi – Duclair, Vermette "A", Rieder – Downie, Richardson, Martinook – Chipchura, Gordon, Scott.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Kozari – Mach, Devorski
    bahis siteleri