Philadelphia – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – Los Angeles 2:3 (po pr.) | Washington – Detroit 3:2 (2:0 po s.n.)
Toronto – New Jersey 3:2 (2:1 po s.n.) | Florida – Ottawa 2:4 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.)
Chicago – Nashville 4:1 (kon.) | Dallas – Carolina 6:5 (kon.) | Calgary – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Nashville Predators
Středa 09.12.2015, 02:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:24 Patrick KANE - 4:1
     
    58:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Už je definitivně rozhodnuto. Co je možná důležitější je ale fakt, že PATRICK KANE prodložil svou bodovou šňůru už na třiadvacet zápasů, domácí ostrostřelec totiž ze středního pásma neomylně trefil odkrytou klec Preds! Asistence: Artěmij Panarin, Niklas Hjalmarsson.
     
    57:59
    Cody Hodgson byl před Crawfordem úplně sám, bývalý útočník Vancouveru a Buffala ale nedokázal přehodit puk nad beton domácího gólmana!
     
    57:38
    Rinne je na střídačce, Predátoři to zkoušejí v šesti!
     
    54:00
    Ale pozor, sudí tuto situaci nakonec vyhodnotili jako nedovolenou a dvě minuty za zdržování hry dostává Craig Smith (NSH).
     
    52:50
    Dva důležité zákroky si teď připsal Corey Crawford, který eliminoval pověstnou dělovku Webera a poté si na něm vylámal zuby i dorážející Filip Forsberg!
     
    50:57
    Rozsíval (CHI) krosčekem bránil ve hře Järnkrokovi a jde si odsedět dvouminutový trest.
     
    50:31
    Viktor Arvidsson měl na holi kontaktní gól, jeho projektil ale rozezněl konstrukci Crawfordovy klece!
     
    45:32
    Rozsívalův parťák z obranné dvojice David Rundblad měl na hokejce definitivní pojistku, na strážce hostující svatyně ale z bezprostřední blízkosti nevyzrál!
    40:14 Teuvo TERÄVÄINEN - 3:1
     
    40:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to je raketový vstup do třetiny v podání Blackhawks! Neuplynulo ani patnáct sekund a svým šestým gólem v sezóně Rinneho přesnou střelou překonal TEUVO TERÄVÄINEN! Asistence: Niklas Hjalmarsson.
    39:15 Eric NYSTROM - 2:1
     
    39:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Preds se dočkali snížení až ze své pětadvacáté střely v zápase! Roman Josi se vydal na exkurzi do soupeřova obranného pásma, navázal na sebe pozornost a přesným pasem daroval gól jako na stříbrném podnose ERICU NYSTROMOVI, od jehož brusle se kotouč nejspíš odrazil do branky! Asistence: Roman Josi, Miikka Salomäki.
     
    36:30
    Patrick Kane se prosmýkl až před Rinneho a parádním bekhendovým pasem oslovil volného Panarina, ten však recept na gólmana Predators nenašel, a Kaneova bodová série tak stále nepokračuje!
    34:15 Andrew SHAW - 2:0
     
    34:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Bývalý zadák St. Louis ale na trestné lavici strávil sotva půlminutu! Ránu Teräväinena přesouvající se Crawford vyrazil, kotouč se ale dostal zpět na hůl finského šikuly, který se tentokrát rozhodl přihrávat. Teräväinen ideálně našel napřaženého ANDREWA SHAWA, jenž z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Teuvo Teräväinen, David Rundblad.
     
    33:41
    A právě Barret Jackman (NSH) je nyní vyloučen za faul loktem.
     
    28:06
    Přesilovku si zahraje i Chicago, na dvě minuty za krosček je vyloučen Ryan Ellis (NSH).
     
    22:29
    Viktor Arvidsson prosvištěl kolem střídačky Blackhawks a od sedícího Teräväinena (CHI) to schytal hokejkou do obličeje. Finský forvard posílá Chicago školáckým faulem do čtyř.
     
    15:43
    Úúú, to byla šance! Josi s Forsbergem postupovali kupředu proti jedinému hráči v červeném dresu, pokus druhého jmenovaného ze skvělé pozice proletěl těsně mimo!
    10:45 Denis RASMUSSEN - 1:0
     
    10:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se laxní rozehrávkou dostali pod obrovský tlak, o nějž se zasloužila aktivně napadající třetí lajna Hawks. Ke kotouči se dostal Shaw, jenž vypálil z mezikruží a debutant DENNIS RASMUSSEN kotouč protečoval za Rinneho záda, a prosadil se tak hned ve svém prvním zápase v NHL! Asistence: Andrew Shaw.
     
    09:41
    Filip Forsberg oslovil parádním průnikovým pasem Neala, jehož bekhend proletěl těsně vedle pravé tyče Crawfordovy klece!
     
    03:51
    Arťom Anisimov měl na holi další stoprocentní šanci, ruský centr však ani tentokrát na Rinneho ze skvělé pozice nevyzrál!
     
    02:52
    Po chybě v domácí rozehrávce se k volnému kotouči dostal Auston Watson, tváří v tvář Crawfordovi se ale do puku neopřel ideálně!
     
    01:20
    Šance na obou stranách! Na jedné straně nebezpečně pálil Anisimov, na druhé Ekholm, oba gólmani si poradili na jedničku!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 11. Rasmussen (Shaw), 35. Shaw (Teräväinen, Rundblad), 41. Teräväinen (Hjalmarsson), 59. Kane (Panarin, Hjalmarsson) – 40. Nystrom (Josi, Salomäki)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, Hjalmarsson, van Riemsdyk, Seabrook, Rundblad, Rozsíval – Teräväinen, Toews, Hossa – Panarin, Anisimov, Kane – Bickell, Rasmussen, Shaw – Desjardins, Krüger, Garbutt.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Jackman, Jones, Ekholm, Ellis – Forsberg, Järnkrok, Neal – Hodgson, Ribeiro, Arvidsson – Watson, Sissons, Smith – Nystrom, Gaustad, Salomäki.

    Rozhodčí: Mike Leggo, Chris Lee – Derek Amell, Shane Heyer

    Diváci: 21 432
    bahis siteleri