Ottawa – Boston 3:1 (kon.) | Florida – Columbus 3:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:3 (kon.)
Dallas – St. Louis 3:0 (kon.) | Chicago – Carolina 1:2 (kon.) | Winnipeg – Pittsburgh 1:0 (kon.)
Colorado – Arizona 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 4:2 (kon.) | Calgary – Edmonton 5:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Philadelphia Flyers
Pondělí 28.12.2015, 02:10 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:54 Shawn HORCOFF - 4:2
     
    47:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To ale Kačerům vůbec nevadí, poněvadž Stoner vystihl rozehrávku soupeře a domácí hokejisté jeli dva na nikoho. Cogliano se nakonec rozhodl přenechat puk SHAWNU HORCOFFOVI a udělal dobře, neboť jeho spoluhráč prostřelil Masona střelou mezi betony. Asistence: Andrew Cogliano, Clayton Stoner.
    40:58 Corey PERRY - 3:2
     
    40:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY přidává svůj druhý gól v zápase. Ač to v jednu chvíli vypadalo, že ho Medvěděv u mantinelu zastaví, tak domácí útočník ustál souboj a nachytal Masona, jenž si nepohlídal bližší tyč a tudy mu prošel puk do branky. Asistence: Sami Vatanen.
    24:14 Corey PERRY - 2:2
     
    24:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Také oni ale nevydrželi celé oslabení. Hodně zvláštním způsobem domácí hokejisté vyrovnávají. COREY PERRY sice ještě objetím branky na Masona nevyzrál, ale způsobil tím před brankovištěm tlačenici a po střele Getzlafa se k němu znovu odrazil kotouč a následně ho už dokázal dostat za brankovou čáru, i když s vypětím všech sil. Asistence: Ryan Getzlaf.
    22:26 Michael RAFFL - 1:2
     
    22:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vatanen ale přeci jen opouští trestnou lavici předčasně. Couturier svou střelou trefil pouze Reada clonícího před brankou, ale kotouč se odrazil k MICHAELU RAFFLOVI, který střelou pod břevno nedal Gibsonovi šanci. Asistence: Matt Read, Sean Couturier.
    12:12 Jakub VORÁČEK - 1:1
     
    12:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Schultzova střela mezi tři tyče anaheimské branky nezamířila, ale kotouč se odrazil přímo k JAKUBOVI VORÁČKOVI, který již neměl problém dostat kotouč do prázdné klece. Asistence: Nick Schultz, Sean Couturier.
    06:28 Ryan GETZLAF - 1:0
     
    06:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Dvě vteřiny před koncem přesilovky pěti proti třem se prsazuje RYAN GETZLAF, kterému poslal puk na hranici kruhu Vatanen a domácí kapitán se trefil milimetrově na zadní tyč a vsítil svůj druhý gól v sezoně. Asistence: Sami Vatanen, Cam Fowler.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 7. Getzlaf (Vatanen, Fowler), 25. Perry (Getzlaf), 41. Perry (Vatanen), 48. Horcoff (Cogliano, Stoner) – 13. Voráček (Schultz, Couturier), 23. Raffl (Read, Couturier)


    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Stoner, Vatanen – Maroon, Getzlaf (C), Perry (A) – Sekáč, Rakell, Silfvenberg – Hagelin, Kesler (A), Cogliano – Santorelli, Thompson, Stewart. Trenér: Bob Murray.
    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Manning, Gudas, Gostisbehere, L. Schenn, Schultz, Medvěděv – Raffl, Giroux (C), B. Schenn – Voráček, Couturier, Simmonds (A) – Read, Laughton, Umberger – VandeVelde, Bellemare, White- Trenér: Dave Hakstol.

    Rozhodčí: Leggo, O'Halloran – Heyer, Gawryletz

    Diváci: 17 322
    bahis siteleri