Slovensko – Německo 4:5 (po pr.)
po prodl.
Slovensko
4:5 (0:1, 3:1, 1:2 - 0:1)
Německo
sk Pondělí 28.12.2015, 17:00 • ZŠ Trnava • Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil tesným víťazstvom Nemecka v predĺžení, naši chlapci si teda do tabuľky pripisujú apsoň bod. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte príjemný zvyšok večera. (19:07:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    62:40
    Nemecko dalo gól!
    Mladí Nemci napokon zápas rozhodujú v predĺžení, o čo sa postaral TIM FLEISCHER. Asistencia: Johannes Brunner.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Slovensko krátky úsek presilovky v závere tretiny nevyužilo a tak bude početnú výhodu dohrávať po krátkej prestávke v predĺžení.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:03
    Hostia sa v samom závere riadnej hracej doby ešte budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za vyhodenie puku Taro Jentzsch.
     
    59:01
    Medzičasom sa začala už posledná minúta riadnej hracej doby tohto zápasu. Mladí reprezentanti majú posledné šance na zvrátenie stavu vo svoj prospech.
     
    56:15
    Čas sa kráti a skóre sa stále nemení. Ani jeden z celkov teraz nechce urobiť zbytočnú chybu, ktorá by ho stála stratu bodov.
     
    53:44
    Riadna hracia doba tohto zápasu sa chýli ku koncu a v Trnave je stav vyrovnaný 4:4. Budeme s napätím sledovať, či sa niektorému z reprezentačných výberov podarí skórovať ešte pred hvizdom rozhodcu.
     
    51:31
    Nemecko dalo gól!
    Tak toto je pre Slovákov ako zlý sen! Presadiť sa dokázal aj TOM LORER a razom je vyrovnané. Asistencie: Tim Fleischer, Ludwig Nirschl.
     
    50:00
    Pred nami je záverečná desaťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Slováci majú na svojom konte jednogólový náskok, avšak Nemci urobia všetko pre to, aby im ho zobrali.
     
    48:15
    Nemecko dalo gól!
    Nemci statočne bojujú a podarilo sa im opäť znížiť na rozdiel jediného gólu. Do štatistík sa ako úspešný strelec zapísal TIM FLEISCHER. Asistencia: Louis Brune.
     
    47:03
    Ďalší program Slovenska na turnaji:
    Slovensko – Švajčiarsko (29.12.2015, 17:00)
    Slovensko – Fínsko (31.12.2015, 14:30)

    Všetky zápasy vám v priamom prenose prinesieme na webe www.onlajny.eu.
     
    45:00
    Slováci začali túto tretinu prekvapivým gólom v oslabení, ktorý im však na hokejky dodal potrebnú pohodu a najmú dvojgólové vedenie. Veríme, že mladí reprezentanti Slovenska si ho v zvyšnej časti duelu ustrážia.
     
    43:54
    Slovensko dalo gól!
    Našim reprezentantom sa podarilo nemožné a vo vlastnom oslabení zvyšujú svoj náskok! Presný zásah v početnej nevýhode zaznamenal dnes už dvjgólový strelec MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ. Asistencia: Peter Melcher.
     
    42:46
    Tretia tretina sa pre Slovensko nezačala najideálnejšie, pretože naši chlapci sa budú musieť brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za vyhodenie puku Ján Sarvaš.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina sa skončila výsledkom 3:1. Slovenskí hokejisti v nej predviedli skvelý obrat a vypracovali si dvojgólové vedenie, ktoré síce hostia jedným presným zásahom zmazali, no Slováci sú pred záverečnou dvadsaťminútovkou aj tak vo výhodnejšej pozícii.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 25. Faško-Rudáš (Okuliar), 28. Patlevič (Faško-Rudáš), 37. Habala (Džugan, Čederle), 44. Faško-Rudáš (Melcher) – 17. Quellmalz (Schitz), 37. Brune, 49. Fleischer (Brune), 52. Lorer (Fleischer, Nirschl), 63. Fleischer (Brunner)


    Slovensko: Vojvoda (Bátory) – Bučko, Patlevič, Šalka, Senko, Ligas, Masár, Škorec, Ilenčík – Faško-Rudáš, Kováčik, Okuliar – Habala, Čederle, Džugan – Komloš, Hvizdoš, Sarvaš – Melcher, Minko, Maniaček
    Německo: Kapteinat (Mnich) – Stellmann, Dersch, Wirt, Quellmalz, Heinzinger, Ribnitzky, Möller, Hinz – Bokk, Jentzsch, Lobach – Brune, Fleischer, Schitz – Betzold, Brunner, Schinko – Nirschl, Bakos, Lorer.

    Rozhodčí: Fridrich, Stano – Regec, Výleta

    Diváci: 259
    bahis siteleri