Slovensko – Česko 0:2 (kon.) | Švédsko – USA 1:0 (kon.) | Rusko – Finsko 6:4 (kon.)
Kanada – Dánsko 6:1 (kon.)
konec
Rusko
6:4 (1:2, 4:1, 1:1)
Finsko
Pondělí 28.12.2015, 17:00 • Hartwall Arena (Kapacita: 13 349) • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Finové to zkoušejí v šesti lidech!
     
    55:48
    Rusové si zahrají přesilovku. Dvě minuty za hru vysokou holí vyfasoval Aho.
    Radel FAZLEJEV - 6:4
     
    53:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se opět dostávají do dvoubrankového vedení! Provorov napřáhl ke střele od modré čáry, Vehviläinen dokázal kotouč vyrazit pouze před sebe, kde byl zcela osamocený RADEL FAZLEJEV, a ten dokázal na dvakrát prostřelit Georgijeva. Stav utkání je tedy 6:4. Asistence: Ivan Provorov, Artur Lauta.
     
    48:19
    Svetlakov a Laine se nyní poprali v útočném pásmu Finů a oba tak dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    48:02
    Svetlakov nyní dostal do mezikruží skvělou přihrávku zpoza branky, jeho následnou bombu však dokázal Vehviläinen vyrazit mimo tři tyče.
    Aleksi SÄÄRELA - 5:4 (po dlouhém rozboru s videorozhodčím)
     
    41:18
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko snižuje na rozdíl jedné branky! Hlavní rozhodčí ukázal směrem na středový bod pro vhazování a kotouč tak byl nakonec spatřen za brankovou čárou! Autorem branky je tak ALEKSI SÄÄRELA. Asistence: Julius Nättinen
    Alexandr POLUNIN - 5:3
     
    36:04
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A další branka v síti Finů! Korškov se dostal s kotoučem podél pavého mantinelu až do útočného pásma, následně obkroužil branku a snažil se kotouč zasunout k levé tyči, to se mu nepovedlo, neboť se Vehviläinen stačil přesunout. Kotouč však ještě zůstal u levé tyče a ALEXANDR POLUNIN ho dokázal propasírovat do branky. Asistence: Jegor Korškov
    Vladislav KAMENĚV - 4:3
     
    35:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Pozor! Rusové otáčejí vývoj utkání, a to když dokázali využít početní převahu. Kaprizov se dostal ke kotouči za brankou soupeře, následně si všiml před brankou úplně volného VLADISLAVA KAMENĚVA, a ten následnou střelou k bližší tyči dokázal prostřelit Vehviläinena. Asistence: Kirill Kaprizov, Maxim Lazarev
     
    34:01
    Rusko si zahraje přesilovku. Dvě minuty za hákování vyfasoval Laine.
    Pavel KRASKOVSKIJ - 3:3
     
    32:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko vyrovnává na 3:3! PAVEL KRASKOVSKIJ se dostal ke kotouči za brankou soupeře, následně se snažil kotouč poslat před branku k jednomu ze svých spoluhráčů, jenomže kotouč se odrazil od Keskitala mezi betony netušícího Vehviläinena a Rusové tak vyrovnávají na 3:3! Asistence: Jegor Korškov, Nikita Žuldikov
    Andrej SVETLAKOV - 2:3
     
    28:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko snižuje na rozdíl jedné branky. ANDREJ SVETLAKOV a Korškov se dostali do přečíslení dva na jednoho, prvně jmenovaný dostal od Korškova přihrávku a následnou střelou prostřelil Vehviläinena. Asistence: Jegor Korškov, Jegor Voronkov
     
    27:02
    Finsko si zahraje další přesilovku! Dvě minuty za hákování vyfasoval Kameněv.
     
    25:45
    Obrovská šance Finů! Aho dostal skvělou křížnou přihrávku z levého kruhu do kruhu pravého, Georgijev se však stačil přesunout a pohotovým zákrokem dokázal následnou střelu Aha chytit.
     
    24:07
    Finsko si zahraje přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění vyfasoval Svetlakov.
    Aleksie SÄÄRELA - 1:3
     
    20:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko se dostává ihned na začátku druhé třetiny do dvoubrankového vedení! Puljujärvi se dostal ke kotouči za brankou Rusů, následně si všiml před brankou volného ALEKSIE SÄÄRELY, a ten už následně neměl problém prostřelit Georgijeva. Asistence: Jesse Puljujärvi, Patrik Laine.
     
    20:21
    Finové si zahrají přesilovku. Dvě minuty za podražení vyfasoval Rykov.
    Patrik LAINE - 1:2
     
    18:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko se dostává opět do vedení! Puljujärvi poslal na branku střelu od modré čáry, tu ještě dokázal před Georgijevem tečovat PATRIK LAINE a kotouč tak skončil za bezmocným Georgijevem. Asistence: Jesse Puljujärvi, Miro Keskitalo.
    Neuznaný gól Finska
     
    17:46
    Finsko nyní sice vstřelilo branku, tu však hlavní rozhodčí neuznal!
     
    13:54
    Lammikko se nyní popral u branky Rusů s Šaripzjanovem a oba tak vyfasovali dvě minuty.
     
    13:13
    Do velké šance se nyní dostal Kameněv. S kotoučem se sám řítil po levé straně kluziště proti Vehviläinenovi, ten však jeho následný střelecký pokus dokázal skvěle chytit svou lapačkou.
     
    08:37
    Finsko si zahraje přesilovku. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě odsedí Kaprizov.
    Kirill KAPRIZOV - 1:1
     
    06:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko vyrovnává na 1:1! KIRILL KAPRIZOV dostal z levé strany kluziště skvělou křižnou přihrávku od Provorova do pravého kruhu, Vehviläinen se nedokázal včas přesunout a kotouč tak končí po střele Kaprizova za jeho zády. Asistence: Ivan Provorov, Maxim Lazarev.
     
    05:48
    Rusko si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podražení vyfasoval Keskitalo.
     
    04:14
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko se dostává do vedení! Puljujärvi se dostal ke střele z levého kruhu, jeho pokus však dokázal Georgijev vyrazit levým betonem, kotouč se však následně dostal k úplně volnému SEBASTIANU AHOVI, a ten už neměl problém kotouč zasunout do odkryté klece. Asistence: Jesse Puljujärvi, Patrik Laine.
    Marken.cz

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 7. Kaprizov (Provorov, Lazarev), 29. Svetlakov (Korškov, Voronkov), 33. Kraskovskij (Korškov, Žuldikov), 36. Kameněv (Kaprizov, Lazarev), 37. Polunin (Korškov), 54. Fazlejev (Provorov, Lauta) – 5. Aho (Puljujärvi, Laine), 19. Laine (Puljujärvi, Keskitalo), 21. Säärela (Puljujärvi, Laine), 42. Säärela (Nättinen)


    Rusko: Georgijev (Samsonov) – Rykov, Žuldikov, Bojkov, Provorov, Sergejev, Šaripzjanov, Mukulovič, Voronkov – Kraskovskij, Polunin, Korškov – Svěčnikov, Lazarev, Kameněv (C) – Světlakov, Kaprizov, Kuzmenko – Fazlejev, Lauta, Dergačjov. Trenér: Valerij Bragin.
    Finsko: Vehviläinen (Kahkonen) – Keskitalo, Säärijärvi, Juolevi, Tuulola, Niku, Mikkola, Sopanen – Hintz, Rantanen (C), Kapanen – Puljujärvi, Aho, Laine – Säärela, Repö, Nattinen – Björkqvist, Siikonen, Kalapudas – Lammikko. Trenér: Jukka Jalonen.

    Rozhodčí: Iverson (CAN), Pitoscia (USA) – Oliver (USA), Pihlblad (SWE)
    bahis siteleri