Finsko – Česko 8:1 (kon.)
konec
Finsko
8:1 (0:1, 3:0, 5:0)
Česko
Pondělí 28.12.2015, 14:00Reprezentace do 17 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:31
    Ve stejném čase je za hákování potrestán dvěma minutami na trestné lavici Filip Král (CZE).
     
    55:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Znovu se ukázalo, jaké dělá elitní formace Finů českému výběru problémy. ALEKSI HEPONIEMI to zkusil zblízka a mířil přesně mezi betony českého brankáře. Připsal si tak v utkání už svůj druhý gól a čtvrtý bod. Bez asistence.
     
    52:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finská první lajna znovu úřaduje. JONI IKONEN mířil z levého kruhu přesně k bližší tyči české branky. Asistence: Aleksi Heponiemi, Eero Teräväinen.
     
    51:15
    Na trestnou lavici míří další z Čechů. Tentokrát si dvouminutový trest za hákování odpyká Jakub Galvas (CZE).
     
    48:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    OLIVER KINNUNEN rychle přidává další branku severského výběru. Člen třetí formace si najel na pravý kruh a poslal puk ke vzdálenější tyči, do horní části Pavlátovy branky. Asistence: Saku Vesterinen, Aarne Talvitie.
     
    47:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové českou nedisciplinovanost brzy trestají. LINUS NYMAN procpal puk kolem bližší tyče až za brankovou čáru a využívá dvojnásobnou přesilovku. Finský útočník tak zaznamenal hattrick. Bez asistence.
     
    46:53
    Češi se budou bránit ve třech! Jan Kern (CZE) je potrestán menším trestem za hákování a míří dělat společnost Trejbalovi na trestnou lavici.
     
    46:11
    První vyloučení i na české straně. Ondřej Trejbal (CZE) míří na dvě minuty na trestnou lavici za sekání.
     
    45:43
    Český brankář si teď na nedostatek práce určitě stěžovat nemůže. Nadvakrát to zkusil z mezikruží Luusuaniemi, Pavlát byl ale připraven.
     
    40:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Na druhý pokus BERNARDA ISIGUZA už byl ale český brankář krátký. Finové tak po přesné střele k bližší tyči uskakují do tříbrankového náskoku. Asistence: Juho Korhonen, Aleksi Heponiemi.
     
    30:43
    Češi si ale zahrají další přesilovku. Za krosček je menším trestem potrestán Joni Ikonen (FIN).
     
    30:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Třetí branka ve druhé třetině, třetí gól první lajny Finů a druhá branka LINUSE NYMANA. Finský útočník to zkusil z hranice pravého kruhu a mířil přesně do vzdálenějšího rohu. Asistence: Joni Ikonen.
     
    26:03
    Finsko právě vstřelilo branku!
    První lajna Finů přidává další branku a otáčí vývoj utkání! Předchozí asistent ALEKSI HEPONIEMI z levé strany poslal přízemní střelu až za záda českého brankáře. Asistence: Linus Nyman, Joni Ikonen.
     
    23:35
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Chvíli na to je ale srovnáno. LINUS NYMAN si najel k dolní hranici pravého kruhu a poslal puk přesně do vzdálenějšího horního rohu Pavlátovy branky. Asistence: Aleksi Heponiemi.
     
    16:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jen chvíli před vypršením trestu finského kapitána Češi využívají přesilovku. Od hranice levého kruhu poslal puk přesně pod horní tyč FILIP CHYTIL. Asistence: Filip Král.
     
    14:07
    Chvíli na to je Aarne Talvitie (FIN) odeslán na dvě minuty na trestnou lavici za nedovolené bránění. Češi si tak zahrají druhou přesilovku.
     
    05:55
    Češi si zahrají první přesilovku utkání. Oliver Kinnunen (FIN) si odpyká menší trest za sekání.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 24. Nyman (Heponiemi), 27. Heponiemi (Nyman, Ikonen), 31. Nyman (Ikonen), 41. Isiguzo (Korhonen, Heponiemi), 48. Nyman, 49. Kinnunen (Vesterinen, Talvitie), 53. Ikonen (Heponiemi, Teräväinen), 56. Heponiemi – 17. Chytil (Král)


    Finsko: Nikkinen (Autio) – Korhonen, Isiguzo, Teräväinen, Anttalainen, Kaskinen, Räsänen – Nyman, Ikonen, Heponiemi – Niskanen, Hartikainen, Pajuniemi – Luusuaniemi, Talvitie (C), Kinnunen – Virtanen, Aalto, Engberg – Klemetti.
    Česko: Pavlát (Vomáčka) – Bednář, Galvas, Gaspar, Bukač, Král, Šalda, Trejbal, Rutar – M. Svoboda, Kondelík, Zadina (C) – J. Svoboda, Hladonik, Dvořák – Kern, Chytil, Pour – Novák, Štohanzl, Toman.

    Rozhodčí: Heikkinen – Killunen, Österholm
    bahis siteleri