Finsko – Slovensko 6:2 (kon.) | Německo – Česko 1:5 (kon.)
konec
Německo
1:5 (1:0, 0:3, 0:2)
Česko
Pondělí 28.12.2015, 18:30Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, těším se zítra u zápasu reprezentace do 17 let s Finskem na počtenou. (20:33:07)
     
    Češi se poprvé na turnaji radují z výhry! Ve třetí třetině přidali ještě další dva góly z holí Tomáše Havránka a Tomáše Šmerhy a pojistili si tak cenné vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    58:45
    Ještě chvíli před koncem se Češi znovu budou bránit ve čtyřech. Martin Havelka (CZE) míří podruhé na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    49:04
    Chvíli na to se ale Češi musí znovu bránit. Český kapitán Petr Kodýtek je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    47:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přidávají už pátý gól a napravují tak dojem z předchozích zápasů, když TOMÁŠ ŠMERHA překonal Steinmanna. Asistence: Dominik Valík.
     
    44:38
    I Němci si ve třetí třetině zahrají početní výhodu. Dvouminutovým trestem je potrestán Martin Havelka (CZE), a to za nedovolené bránění.
     
    41:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr přidává další přesilovkovou trefu. TOMÁŠ HAVRÁNEK prostřelil německého strážce svatyně a Češi tak uskakují do tříbrankového náskoku. Asistence: Pavel Kousal, Jakub Sirota.
     
    40:33
    Johanes Huss (GER) míří na dvě minuty na lavici hanby. Německý obránci si odpyká trest za podražení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina vyšla českému týmu na jedničku. Na začátku prostřední části srovnal krok s Německem Jiří Karafiát, který se pak postaral i o obrat v utkání. Chvíli před koncem pak přidal třetí gól českého výběru Jakub Sirota.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    U třetího českého gólu byli znovu dva obránci. A právě JAKUB SIROTA nakonec dopravil puk až za německého brankáře. Asistence: Tomáš Havránek, David Kvasnička.
     
    33:38
    Václav Zídek (CZE) míří podruhé na trestnou lavici. Český útočník si odpyká dvě minuty za hákování.
     
    26:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi po střele JIŘÍHO KARAFIÁTA otáčejí skóre a poprvé v utkání vedou. Asistence: Pavel Kousal, Tomáš Havránek.
     
    23:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Člen druhého útoku JIŘÍ KARAFIÁT našel místo, kudy prostřelit Steinmanna a vstřelil první branku českého výběru. Asistence: Jakub Sirota.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po první třetině mohou být spokojenější Němci, kterým se podařilo po střele Maxmilliana Adama otevřít skóre už na začátku zápasu. Češi měli k dispozici dvě přesilovky, ty ale využít nedokázali. Druhou třetinu navíc začnou v oslabení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    První trest padl i na české straně. Chvíli před koncem první třetiny míří na trestnou lavici za faul kolenem Václav Zídek (CZE). Němci si tak na začátku prostřední části zahrají přesilovku.
     
    15:52
    Další vyloučení na straně Němců. Timo Walther (GER) musí na dvě minuty na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    12:26
    Češi si zahrají první přesilovku zápasu a mají možnost srovnat krok. Aziz Ehliz (GER) je potrestán dvěma minutami za sekání.
     
    06:48
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci otevírají skóre. První lajna německého výběru se dostala až před Stahla a MAXMILLIAN ADAM našel prostor, kudy dostat puk až za českého brankáře. Asistence: Timo Walther, Niklas Postel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Německo: Steinmann (Dalgic) – Eckl, Adam, Mannes, Huss, Melzner, Wagner, Buschmann, Gawanke, Reiter – Postel, Walther, Soramies – Kiefersauer, Eder (C), Busch – Ratmann, Köhler, Weyrauch – Jahnke, Ehliz, Hessler.

    Česko: Stahl (Klouček) – Sirota, Kvasnička, Janda, Novák, Hroudný, Valík, Dušek, Furch – Michnáč, Havelka, Kodýtek (C) – Havránek, Karafiát, Kousal – Kurovský, Davídek, Zídek – Chalupa, Šmerha, Havlát.

    Rozhodčí: Popovic, Weber – Ammann, Wolf.
     
    Německo zatím odehrálo jediný zápas. Na druhý svátek vánoční vyzvali Němci domácí Švýcarsko. Po první třetině se německý národní tým radoval z hubeného jednobrankového náskoku, druhá třetina byla ale ve znamení jedné branky na každé straně, ta třetí pak vyšla týmu pořadatelské země. Zápas nakonec musela rozhodnout až individuální disciplína, po které se radovali z výhry 4:3 Němci.
     
    V sestavě českého týmu došlo k jedné změně. Brankář Adam Brizgala se zranil, a tak musel do Zuchwilu rychle vyrazit pardubický Milan Klouček.
     
    Český výběr do 18 let čeká na Turnaji pěti zemí v Zuchwilu už třetí zápas. Česká osmnáctka na úvod turnaje vyzvala v derby své východní sousedy. Češi po první třetině vedli, nakonec však utkání rozhodovaly až samostatné nájezdy, ve kterých byli šťastnější Slováci. Česká reprezentace se tak musela smířit s prohrou 4:5 po nájezdech. Ve druhém zápase narazili Češi na papírově silnější tým, a to Finsko. Pro severský výběr šlo o premiéru s tou si ale poradil na výbornou. Naopak Češi se střelecky trápili a Finsku vstřelili pouze jediný gól, což na výhru stačit nemohlo. Finové se totiž trefili čtyřikrát.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 7. Adam (Walther, Postel) – 24. Karafiát (Sirota), 27. Karafiát (Kousal, Havránek), 39. Sirota (Havránek, Kvasnička), 42. Havránek (Kousal, Sirota), 48. Šmerha (Valík)


    Německo: Steinmann (Dalgic) – Eckl, Adam, Mannes, Huss, Melzner, Wagner, Buschmann, Gawanke, Reiter – Postel, Walther, Soramies – Kiefersauer, Eder (C), Busch – Ratmann, Köhler, Weyrauch – Jahnke, Ehliz, Hessler.
    Česko: Stahl (Klouček) – Sirota, Kvasnička, Janda, Novák, Hroudný, Valík, Dušek, Furch – Michnáč, Havelka, Kodýtek (C) – Havránek, Karafiát, Kousal – Kurovský, Davídek, Zídek – Chalupa, Šmerha, Havlát.

    Rozhodčí: Popovic, Weber – Ammann, Wolf
    bahis siteleri