Wycombe – Aston Villa 1:1 (kon.) | Watford – Newcastle 1:0 (kon.) | West Brom – Bristol 2:2 (kon.)
West Ham – Wolverhampton 1:0 (kon.) | Arsenal – Sunderland 3:1 (kon.) | Birmingham – Bournemouth 1:2 (kon.)
Southampton – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Everton – Dag & Red 2:0 (kon.) | Norwich – Manchester City 0:3 (kon.)
Doncaster – Stoke 1:2 (kon.) | Manchester Utd. – Sheffield Utd. 1:0 (kon.)
konec
Doncaster Rovers FC
1:2 (1:1)
Stoke City
Sobota 09.01.2016, 16:00 • Keepmoat Stadium, Doncaster • FA Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    Další velká šance domácích
     
    90+5
    Další obrovská šance domácího týmu! Na levé straně se dostal k míči Connor Grant, jehož krásný centr našel před brankou volného Andyho Butlera. Jeho hlavička však letěla těsně nad branku!
    90+2. Velká šance MacKenzieho v závěru
     
    90+2
    Obrovská šance domácím na vyrovnání! Cedric Evina odcentroval z levé straně, a jeho centr ve vápně sklepl Chaplow. Následně se před Haugaardem dostal do zakončení střídající Mackenzie, nicméně ten mířil ve velké šanci nad branku!
     
    89
    Poslední střídání v tomto utkání provádí domácí celek! Ze hřiště trenér Darren Ferguson stahuje Harryho Middletona, který dnes podal velmi dobrý výkon. Na jeho pozici přichází Mackenzie!
     
    87
    Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Charlie Adam, přichází Sidwell.
    84. Situace u postranní čáry
     
    84
    Tak, v hlavní roli opět Philipp Wolscheid! Německý provokatér si ukopl na levé straně míč, a ten skončil v zámezí. Poblíž stojící domácí trenér ho chtěl zastavit, a podat svému svěřenci. To však Wollscheid nedovolil, a Ferguson musel uhnout. Wollscheida následně přistrčil k zemi Conor Grant, který dostal pouze žlutou kartu!
    82. Hlavička Alcocka skončila na břevně
     
    82
    A vzápětí přišla na druhé straně velká šance na vyrovnání! Z pravé strany přilétl do pokutového území centr od Luka McCullougha, který našel přesně hlavu Craiga Alcocka. Jeho hlavička přelobovalůa Haugaarda, avšak míč se odrazil od břevna!
     
    82
    Už mohlo být rozhodnuto! Po pravé straně postupoval vpřed Johnson, který následně našel Marco van Ginkela. Kmenový hráč Chelsea si natáhl míč na střelu, avšak jeho přízemní rána prolétla mimo Stuckmannovu branku!
     
    77
    Střídání v týmu Doncaster Rovers FC: ze hřiště odchází Aaron Taylor-Sinclair, přichází Main.
    Střídání v týmu Doncaster Rovers FC: ze hřiště odchází Paul Keegan, přichází Chaplow.
     
    75
    Hostující celku uspal domácí obranu, a pak si vzal míč Charlie Adam, který udělal dva tři rychlé kroky na levé straně, a odcentroval. Skotský záložník našel na zadní tyči Walterse, který to měl však těžké, a poslal míč těsně nad branku!
     
    70
    Na druhé straně hřiště však Glenn Johnson potrápil domácí fanoušky, neboť Middleton chytře nabíhal za Johnsona, který se otočil a chtěl přihrávat Haugaardovi. Na poslední chvíli si však všiml Middletona, a míč raději poslal na rohový kop!
     
    66
    Mark Hughes provádí vzápětí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Peter Crouch, který potvrdil, že ještě dokáže zahrát dobré zápasy, a dnes se prezentoval krásnou brankou. Na jeho místo přichází Whelan!
    64. Nebezpečná rána Alcocka, která skončila těsně vedle
     
    64
    Domácí celek po druhé brance hostů přepnul na rychlejší rychlostní stupeň, a dostává se do šancí! Po nepřesném rohovém kopu Middletona se ve středu hřiště odrazil míč na nohu Alcocka, který vyslal rychlou střelu, a ta mířila těsně vedle!
     
    62
    Doncaster velmi rychle rozehrál, a do zajímavého protiútoku se hnal Conor Grant, toho však nedovoleným zákrokem zastavil Jonathan Walters, který dostává od hlavního rozhodčí žlutou kartu!
     
    61
    Úvodní střídání dnešního utkání provádí Mark Hughes! Z trávníku odchází Phil Bardsley, který má pravděpodobně nějaké lehčí zdravotní problémy. Na jeho místo přichází bývalý bek Liverpoolu Glen Johnson!
    57. Jonathan WALTERS - 1:2
     
    57
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Hosté si však napravili chuť o pár sekund později! Thorsten Stuckmann nedokázal přesně odkopnout míč, a po lehkém zaváhání stopera se k míči dostal Peter Crouch. Anglický útočník posunul míč do středu pro JONATAHAN WALTERSE, který nádhernou ranou překonal Stuckamanna!
    57. Velká šance Dioufa a stoprocentní šance Crouche
     
    57
    Dvě stooprocentní šance Potters, které však zůstaly nevyužity! Na pravé křídlo dostal přihrávku Walters, jehož centr našel volného Dioufa. Jeho hlavičku výborně vyrazil Stuckmann přímo ke Crouchovi, který však trestuhodně přestřelil!
     
    55
    Tak, teď se domácí fanoušci hodně zlobí! Na levé straně zaúřadoval Nathan Tyson, který dokázal poslat do vápna Stoke nebezpečný centr, který propadl až k Alcockovi, ten však spadl po souboji s Wilsonem, nicméně penalta se pískat nebude!
    50. Nebezpečná rána Granta
     
    50
    Doncaster je však zatím ve druhém poločase překvapivě lepší! Do velké šance se tentokrát dostal Conor Grant, který dostal přihrávku na hranici vápna, a jeho přízemní střela mířila těsně mimo!
     
    45
    V závěru poločasu přišla velká šance pro Potters! Na začátku akce byl opět Joselu, který to udělal skvěle na pravé straně, prošel až do vápna, a následně přenechal míč pro Dioufa. Senegalský útočník však kličkoval a klčikoval, a následně akci "zadrbal"!
     
    39
    Hostující tým v posledních minutách situaci na vlastní polovině vůbec nezvládá! Tentokrát se po pravé straně hnal do šance Nathan Tyson, kterého nejdříve poslal k zemi Wilson, to bylo ještě v pořádku, avšak následný zákrok van Ginkela už v pořádku nebyl, a nizozemský záložník dostává žlutou!
    31. Faul Wollscheida a následný zákrok Tysona
     
    31
    Nervy tečou, a opět u toho byl Philipp Wollsheid! Německý stoper nejdříve přistrčil v souboji Williamse, v tomto případě se o faul jednalo. Nathan Tyson však přispěchal s pomstou, kdy poslal Wollscheida k zemi, a při skluzu ho zasáhl do "slabin"! Rozhodčí to vyřešil "lišácky", a dává oběma žlutou!
     
    29
    Hráči hostujícího celku jsou po vyrovnávací brance lehce podráždění, hlavně Philipp Wollscheid. Německý stoper svedl těžký souboj ve středu hřiště s Williamsem, a oba se poté lehce "poštěkali". Wollscheid vzal dokonce WIliamse na chvilku rukou pod krkem! Hlavní rozhodčí však vše vyřešil v klidu ...
    25. Nathan TYSON - 1:1
     
    25
    Doncaster právě vstřelil branku!
    Domácí celek srovnává, a Keepmoat Stadium je v euforii! Celou akci začal ve středu hřiště Luke McCullough, který krásným sólem prošel až na hranici vápna, kde následně našel NATHANA TYSONA, jehož první střelu dokázal Haugaard parádním zákrokem lapit. Na dorážku zkušeného anglického útočníka byl již vša krátký!
     
    24
    Hned poté však Doncaster vybojoval rohový kop, který Harry Middleton rozehrál na Keegana, který napřáhl z pravé strany. A jeho ostrou střelu, která mířila do horní poloviny branky, musel Haugaard vyrazit na další rohový kop!
    15. Peter CROUCH - 0:1
     
    15
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    A favorit dnešního utkání se dostává po patnácti minutách do vedení, a vykračuje za postupem! Na pravé křídlo dostal od Shawcrosse centr Joselu, který se dokázal uvolnit ze souboje s Taylorem-Sinclairem, a centrem našel ve vápně PETERA CROUCHE! Zkušený anglický útočník ukázal, že to stále v noze má, a krásným zakončením nedal Stuckmannovi šanci!

    Jan Havlovic

    Branky: 25. Tyson – 15. Crouch, 57. Walters

    Karty:   31. Tyson (DNC), 84. Grant (DNC) – 31. Wollscheid (STK), 39. van Ginkel (STK), 62. Walters (STK)


    Doncaster Rovers FC: Stuckmann – McCullough, Alcock, Butler, Taylor-Sinclair (77. Main), Evina – Middleton (89.MacKenzie), Keegan (77. Chaplow), Grant – Tyson, Williams
    Náhradníci: Davies, Main, Maroši, MacKenzie, Chaplow, Lund, Whitehouse

    Stoke City: Haugaard – Bardsley (61. Johnson), Shawcross, Wollscheid, Wilson – Walters, van Ginkel, Adam (87.Sidwell), Joselu – Diouf, Crouch (66. Whelan)
    Náhradníci: Johnson, Butland, Odemwingie, Sidwell, Shenton, Whelan, Dionatan

    Rozhodčí: Keith Stroud – Halliday, Hull (vš. Anglie)
    bahis siteleri