Magnitogorsk – Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 1:3 (kon.)
Toljatti – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Barys 4:1 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Čerepovec 3:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Záhřeb 1:4 (kon.)
Riga – Omsk 1:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Avangard Omsk
Středa 13.01.2016, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Pjotr CHOKRAJAKOV - 1:2
     
    35:30
    Avangard právě vstřelil branku!
    PJOTR CHOKRAJAKOV využívá přesilovou hru a krásnou střelou otáčí vývoj dnešního zápasu na stranu Avangardu Omsk!! Pjotr Chokrajakov si sjel před brankoviště na skvělou přihrávce Antona Burdasova zpoza brány a střelou po ledě bez přípravy zamířil přesně k pravé tyči, přičemž druhý gól Pjotra Chokrajakova je od nerozeznání od úvodní branky Edgarse Kuldy. Góly obou týmů se liší pouze přihrávkou. Asistence: Anton Burdasov, Denis Paršin.
    Anton BURDASOV - 1:1
     
    24:04
    Avangard právě vstřelil branku!
    ANTON BURDASOV se sice neprosazuje v přesilové hře, ale vyrovnává na 1:1!! Denis Paršin na vrcholu levého kruhu pro vhazování naznačil po přihrávce Michala Kempného střelu a poté přihrál volnému Antonovi Burdasovi, který z blízkosti u levé tyče zamířil střelou po ledě do odkryté brány. Asistence: Denis Paršin, Michal Kempný.
    Edgars KULDA - 1:0
     
    17:15
    Riga právě vstřelila branku!
    EDGARS KULDA otevírá v závěru první třetiny skóre dnešního zápasu a posílá Dinamo Rigu do vedení!! Vitalijs Pavlovs na levém křídle skvěle zavezl puk do útočného pásma a poté před bránou našel přihrávkou mezi dvěma hráči Avangardu najíždějícího Edgarse Kuldu, který střelou po ledě a bez přípravy zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Vitalijs Pavlovs, Steven Seigo.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 18. Kulda (Pavlovs, Seigo) – 25. Burdasov (Paršin, Kempný), 36. Chokrajakov (Burdasov, Paršin)


    Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – Sevsenko, Sotnieks (C), Seigo, Galvins, Jass, Cibulskis – Skvorcovs, Dzerins, Indrasis – Darzins, Sestito, Meija – Saulietis, Redlihs, Pavlovs – Berzins, Kulda, Toluzakov.
    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Kempný, Pěrvyšin, Alexandrov, Lekomcev, Ahnelöv, Gasjev, Vasiliv – Sobotka (C), Paršin, Erat – Chokrajakov, Pjanov – Lemťugov, Kazakov, Gluchov, Burdasov – Černikov, Lauta, Mikajev, Fiščenko.

    Rozhodčí: Antti Boman, Daniel Konc – Dmitry Goljak, Gleb Lazarev

    Diváci: 4012
    bahis siteleri