Magnitogorsk – Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 1:3 (kon.)
Toljatti – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Barys 4:1 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Čerepovec 3:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Záhřeb 1:4 (kon.)
Riga – Omsk 1:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Avangard Omsk
Středa 13.01.2016, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Dinamo Riga si vyžádalo oddechový čas a vhazovat se bude po jeho skončení před bránou Dominika Furcha. Domácí hráči už nemají na co čekat a brankář Jakub Sedláček je na střídačce!
     
    55:14
    Dinamo Riga nebezpečně vypálilo od modré čáry a jeho střela směřovala pod horní tyč, Dominik Furch ale předvedl svou mrštnost a skvělým akrobatickým zákrokem jeho pokus zneškodnil!
     
    55:07
    Avangard se dostal do přečíslení dva na jednoho, které Ilija Mikajev zakončil sám a jeho následná střela z pravého kruhu pro vhazování se od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    54:51
    Tim Sestito na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střela směřovala mezi betony Dominika Furcha, ten byl ale opět včas na ledě a jeho pokus zastavil!
     
    52:12
    Oskar Cibulskis nebezpečně vypálil z vrcholu prostoru kruhů pro vhazování a Dominik Furch jeho střelu směřující mezi jeho betony po včasném zakleknutí vyrazil!
     
    49:45
    Jeden z hráčů Dinama Rigy na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střela letící těsně nad ledem o vlásek minula přední tyč! Kdyby takhle střela směřovala na bránu, tak by s ní Dominik Furch měl obrovské starosti.
     
    38:44
    Pjotr Chokrajakov skvěle objel bránu a po sražené střele Denise Paršina se v blízkosti pravé tyče dostal k dorážce, ta ale zamířila mimo a skončila v ochranné síti.
    Pjotr CHOKRAJAKOV - 1:2
     
    35:30
    Avangard právě vstřelil branku!
    PJOTR CHOKRAJAKOV využívá přesilovou hru a krásnou střelou otáčí vývoj dnešního zápasu na stranu Avangardu Omsk!! Pjotr Chokrajakov si sjel před brankoviště na skvělou přihrávce Antona Burdasova zpoza brány a střelou po ledě bez přípravy zamířil přesně k pravé tyči, přičemž druhý gól Pjotra Chokrajakova je od nerozeznání od úvodní branky Edgarse Kuldy. Góly obou týmů se liší pouze přihrávkou. Asistence: Anton Burdasov, Denis Paršin.
     
    34:43
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga: Maris Jass dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    33:27
    Mikelis Redlihs se v pravém kruhu pro vhazování ocitl ve skvělé střelecké pozici, jeho následná rána ale s největší pravděpodobností skončila na tyči, od které se odrazila do ochranné sítě! Rána Mikelise Redlihse byla tak prudká, že to šlo jen stěží postřehnout. Každopádně pokud tam nebyla teč, tak si Dominik Furch připsal fantastický zákrok.
     
    31:25
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Nikolaj Lemťugov dostal menší trest, 2 minuty hrubost, plus osobní trest, 10 minut nesportovní chování.
     
    31:25
    Nikolaj Lemťogov se v obranném pásmu pustil do potyčky s Timem Sestitem, který chtěl shodit rukavice, ty mu ale zůstaly na rukou a poté schytal od Nikolaje Lemťogova pořádný políček do obličeje!
     
    27:43
    Dinamo Riga se mohlo vrátit zpět do vedení, jenže jeden z jeho hráčů pálil v blízkosti levé tyče pouze do Dominika Furcha, který si vzápětí poradil i s jeho dorážkou!
    Anton BURDASOV - 1:1
     
    24:04
    Avangard právě vstřelil branku!
    ANTON BURDASOV se sice neprosazuje v přesilové hře, ale vyrovnává na 1:1!! Denis Paršin na vrcholu levého kruhu pro vhazování naznačil po přihrávce Michala Kempného střelu a poté přihrál volnému Antonovi Burdasovi, který z blízkosti u levé tyče zamířil střelou po ledě do odkryté brány. Asistence: Denis Paršin, Michal Kempný.
     
    23:07
    Dinamo Riga se v oslabení dostalo do přečíslení dva na jednoho, které po přihrávce z pravého křídla zakončoval v blízkosti levé tyče Andris Dzerins, mezi betony Dominika Furcha se mu ale zamířit nepodařilo a po fantastickém zákroku brankáře Avangardu byla posunuta brána!
     
    22:28
    Ivan Lekomcev napřáhl na modré čáře k jedovaté střele s příklepem, která letěla přesně k pravé tyči, Jakub Sedláček ale vytáhl skvělý zákrok a lapačkou ji vytěsnil mimo tři tyče!
     
    22:01
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga: Tim Sestito dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    19:42
    Denis Paršin mířil z vrcholu mezikruží přesně k pravé tyči, brankář Jakub Sedláček k ní ale skvěle vymrštil svůj levý beton a nadvakrát jeho nebezpečnou střelu zastavil!
     
    17:43
    Edgars Kulda je po vstřelení úvodní branky při chutí a nyní se mezi dvěma hráči Avangardu protáhl do samostatného úniku, na dvakrát ale u levé tyče skvělého Dominika Furcha překonat nedokázal! To byla obrovská šance.
    Edgars KULDA - 1:0
     
    17:15
    Riga právě vstřelila branku!
    EDGARS KULDA otevírá v závěru první třetiny skóre dnešního zápasu a posílá Dinamo Rigu do vedení!! Vitalijs Pavlovs na levém křídle skvěle zavezl puk do útočného pásma a poté před bránou našel přihrávkou mezi dvěma hráči Avangardu najíždějícího Edgarse Kuldu, který střelou po ledě a bez přípravy zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Vitalijs Pavlovs, Steven Seigo.
     
    12:31
    Nikolaj Lemťugov napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k nepříjemné střele s příklepem, která směřovala přesně k levé tyči, Jakub Sedláček se ale včas přesunul a jeho pokus pravým betonem vyrazil!
     
    05:00
    Denis Paršin nabral na pravém křídle velkou rychlost a poté pálil těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Jakub Sedláček ale předvedl skvělý zákrok a pravým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    03:07
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga: týmový trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 18. Kulda (Pavlovs, Seigo) – 25. Burdasov (Paršin, Kempný), 36. Chokrajakov (Burdasov, Paršin)


    Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – Sevsenko, Sotnieks (C), Seigo, Galvins, Jass, Cibulskis – Skvorcovs, Dzerins, Indrasis – Darzins, Sestito, Meija – Saulietis, Redlihs, Pavlovs – Berzins, Kulda, Toluzakov.
    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Kempný, Pěrvyšin, Alexandrov, Lekomcev, Ahnelöv, Gasjev, Vasiliv – Sobotka (C), Paršin, Erat – Chokrajakov, Pjanov – Lemťugov, Kazakov, Gluchov, Burdasov – Černikov, Lauta, Mikajev, Fiščenko.

    Rozhodčí: Antti Boman, Daniel Konc – Dmitry Goljak, Gleb Lazarev

    Diváci: 4012
    bahis siteleri