Toronto – Columbus 1:3 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:2 (kon.) | Calgary – Florida 6:0 (kon.)
Anaheim – Ottawa 4:1 (kon.)
konec
Calgary Flames
6:0 (4:0, 1:0, 1:0)
Florida Panthers
Čtvrtek 14.01.2016, 03:30 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Sam BENNETT - 6:0
     
    59:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je stylové zakončení tohoto zápasu. SAM BENNETT předvedl nádhernou akci, když vymíchal obránce Floridy a poté bekhendem překonal becmoného Montoyu. 19letý útočník tak střílí již svůj čtvrtý gól v zápase a bezesporu ten nejhezčí.
    Asistence: Jiří Hudler.
     
    55:16
    Gudbranson od modré nastřelil tyčku!
     
    44:55
    Raymond v rohu hřiště podrazil Pirriho a nabízí tak Floridě druhou přesilovou hru v tomto zápase. Ani jeden z týmů zatím dnes přesilovku nevyužil.
     
    34:26
    Poprvé si dnes zahrají přesilovku hosté. Mikael Backlund v rohu hřiště podrazil Petrovice a dostává menší trest.
    33:20 Mason RAYMOND - 5:0
     
    33:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují dnes již popáté. Flames nahodili puk za branku, kde ho Montoya nezpracoval a tak se k němu dostal v rohu hřiště David Jones, poslal ho rychle před branku, kde se nacházel MASON RAYMOND, jenž zblízka dokázal překonat vracejícího se brankáře Floridy.
    Asistence: David Jones, Mark Giordano.
     
    26:11
    Flames teď z protiútoku málem rozebrali obranu hostů, finální přihrávku, po níž už by téměř jistě následoval gól, však zmařil Jaromír Jágr, jenž nyní hodně zabral směrem dozadu.
     
    20:38
    Série velkých šancí začala po skvělé práci Gaudreaua, který nabil Hamiltonovi. Ani on, ani Monahan však ze skvělých střeleckých pozic nedokázali překonat Montoyu.
     
    Roberta Luonga v brance Panthers nahrazuje Al Montoya.
     
    19:43
    Jussi Jokinen zahákoval Backlunda a v samém závěru si tak Flames zahrají druhou přesilovku.
    17:01 Sam BENNETT - 4:0
     
    17:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, SAM BENNETT kompletuje hattrick ještě v první třetině! Domácí nováček sice v přečíslení dva na jednoho nedostal od Engellanda puk, poté se k němu však dostal a zblízka bekhendem překonal Luonga. Na led tak padají čepice.
    Asistence: Deryk Engelland, Josh Jooris.
    12:01 Sam BENNETT - 3:0
     
    12:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Úsměv na tváři SAMA BENNETTA, který se dnes prosazuje podruhé a tentokrát s notnou dávkou štěstí. 19letý útočník se proháčkoval až do výborné pozice před Luongem, poté mu však puk sjel z hokejky. Brankář Floridy ale reagoval na pohyb střelce a puk mu proklouzl mezi betony – 3:0 pro Calgary.
    Asistence: Mikael Backlund, Dougie Hamilton.
     
    06:32
    Flames si navíc zahrají první přesilovku v tomto zápase. Dvě minuty za držení dostává Erik Gudbranson.
    05:52 Johnny GAUDREAU - 2:0
     
    05:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají dvoubrankového vedení. Rychlý přechod do útoku předvedla první formace Flames, pohotovou kombinaci chtěl JOHNNY GAUDREAU zakončit přihrávkou na Bennetta, od hole Jonathana Huberdeaua se však puk vrátil na hůl amerického útočníka a ten překonal zblízka Roberta Luonga.
    Bez asistence.
    00:56 Sam BENNETT - 1:0
     
    00:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je rychlý nástup domácích a skvělý návrat Jiřího Hudlera do sestavy! Český útočník si vybruslil zpoza branky a nabil mezi kruhy SAMU BENNETTOVI, který střelou z první prostřelil Luonga.
    Asistence: Jiří Hudler, Dougie Hamilton.

    Michal Muška

    Branky a nahrávky: 1. Bennett (Hudler, Hamilton), 6. Gaudreau, 13. Bennett (Backlund, Hamilton), 18. Bennett (Engelland, Jooris), 34. Raymond (Jones, Giordano), 60. Bennett (Hudler)


    Calgary Flames: Hiller (Rämö) – Giordano, Brodie – Russell, Hamilton – Engelland, Wideman – Gaudreau, Monahan, Ferland – Bennett, Backlund, Hudler – Raymond, Granlund, Jones – Bollig, Stajan, Jooris. Trenér: Bob Hartley.
    Florida Panthers: Luongo (21. Montoya) – Mitchell, Petrovic – Campbell, Gudbranson – Kulikov, Kampfer – Huberdeau, Barkov, Jágr – Jokinen, Trocheck, Smith – Pirri, Bjugstad, Shaw – Knight, MacKenzie, Thornton. Trenér: Gerard Gallant (Mike Kelly)

    Rozhodčí: Meier, Rooney – Cameron, Gibbons
    bahis siteleri