Carlisle – Everton 0:3 (kon.) | MK Dons – Chelsea 1:5 (kon.)
konec
Milton Keynes Dons FC
1:5 (1:3)
Chelsea FC
Neděle 31.01.2016, 17:00 • Stadium mk, Milton Keynes • FA Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    62. Bertrand TRAORÉ - 1:5
     
    62
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Blues si dnešní zápas užívají, a přidávají svou pátou branku v tomto zápase! Eden Hazard dostal pas za obranu, dokázal míč dostihnout na hrací ploše, a následným pasem našel BERTRANDA TRAORÉHO, který se poslal míč k tyči, a zaznamenává svůj první gól v dresu Chelsea!
    55. Eden HAZARD - 1:4
     
    55
    Chelsea právě vstřelila branku!
    K penaltě se postavil EDEN HAZARD, který poslal Martina na druhou stranu, a penaltu spolehlivě proměnil! Belgický reprezentant se tak poprvé v této sezóně prosazuje!
    44. OSCAR - 1:3
     
    44
    Chelsea právě vstřelila branku!
    A v závěru poločasu přichází třetí branka, kterou Chelsea odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek! Před vápnem se dostal k míči OSCAR, který si udělal prostor, a krásnou střelou na vzdálenější tyč překonává Martina. Brazilský záložník tak zkompletoval svůj hattrick!
    32. OSKAR - 1:2
     
    32
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Chelsea je za svůj skvělý výkon náležitě odměněna, a ztracené vedení si bere zpět! Ivanović našel na pravé straně rozběhnutého Loftuse-Cheeka, která posunul míč do vápna pro OSCARA. Brazilský záložník se opřel do míče z voleje, a mířil přesně k tyči!
    21. Darren POTTER - 1:1
     
    21
    MK Dons právě vstřelilo branku!
    Wow! Milton zatím v dnešním utkání příliš šancí neměl. Teď však přichází vyrovnávací branka, navíc opravdu povedená branka! Milton kombinoval před vápnem, a následně se dostal míč na nohu DARRENA POTTERA. Irský záložník natáhl ke střele, kterou přizvedl bránící Matić, a míč zalétl do branky!
    16. OSCAR - 0:1
     
    16
    Chelsea právě vstřelila branku!
    A teď už to hostujícím hráčům vyšlo, a Blues se dostávají do vedení! Na pravé straně předvedl obrovskou chybu stoper McFadzean, který doslova daroval míč Diegu Costovi. Španělský forvard našel ve vápně lépe postaveného OSCARA, který ve skluzu mířil přesně!

    Jan Havlovic

    Branky: 21. Potter – 16. Oscar, 32. Oscar, 44. Oscar, 55. Hazard (pen.), 62. Traoré

    Karty:   75. Walsh (MDN), 80. Spence (MDN) – 31. Terry (CHE)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:9.
    Milton Keynes Dons FC: Martin – Spence, McFadzean, Walsh, Lewington – Potter, Forster-Caskey – Carruthers (82. Powell), Hall, Murphy (67. Williams) – Bowditch (76. Maynard)
    Náhradníci: Williams, Hodson, Kay, Church, Powell, Cropper, Maynard

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Cahill, Terry, Baba – Matić, Fábregas – Oskar (64. Willian), Loftus-Cheek, Hazard (64. Pedro) – Diego Costa (57. Traoré)
    Náhradníci: Begović, Zouma, Obi Mikel, Traore, Pedro, Willian, Azpilicueta

    Rozhodčí: Jonathan Moss – Nunn, Child (vš. Anglie)
    bahis siteleri