Carlisle – Everton 0:3 (kon.) | MK Dons – Chelsea 1:5 (kon.)
konec
Milton Keynes Dons FC
1:5 (1:3)
Chelsea FC
Neděle 31.01.2016, 17:00 • Stadium mk, Milton Keynes • FA Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Střídající Daniel Powell se vlastním fanouškům uvedl velmi dobře! Anglický záložník si dokázal udělat prostor na hranici vápna, a protlačil se i ke střele. Jeho přízemní pokus mířil do středu branku, kde stál připravený Courtois!
     
    82
    Střídání v týmu Milton Keynes Dons FC: ze hřiště odchází Samir Carruthers, přichází Daniel Powell.
     
    80
    Chelsea kontrolovala hru na vlastní polovině. Následně poslal krásný pas Fábregas, kterým našel na levé straně Babu. Ghanského obránce následně poslal k zemi Spence, a Jonathan Moss mu uděluje žlutou kartu!
     
    78
    Další velká šance londýnského celku! Na levé straně zůstal zcela osamocený Baba, který mohl jít do zakončení, nicméně raději poslal přihrávku na Traorého, který mířil na přední tyč, avšak branku Martina těsně minul!
     
    76
    Domácí celek provádí své druhé střídání v tomto zápase. Útočník Miltonu, Bowditch, v dnešním utkání neodvedl ideální výkon, a odchází ze hry. Na jeho místo přichází Maynard.
     
    75
    Pedro tentokrát posunul míč na Loftuse-Cheeka, který mohl postupoval vpřed, nicméně byl poslán k zemi domácím stoperem Walshem, který za svůj zákrok dostává žlutou kartu.
     
    67
    Své první střídání v tomto zápase provádí také domácí celek! Ze hřiště odchází Josh Murphy, který dnes nepodal ideální výkon, a kouč Robinson od něj jistě očekával víc. Na jeho místo přichází velšský záložník Williams.
     
    64
    Hostující trenér Hiddink provádí své poslední dvě střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Oscar s Edenem Hazardem, kteří podali skvělý výkon. Na jejich místa přichází Willian s Pedrem!
    62. Bertrand TRAORÉ - 1:5
     
    62
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Blues si dnešní zápas užívají, a přidávají svou pátou branku v tomto zápase! Eden Hazard dostal pas za obranu, dokázal míč dostihnout na hrací ploše, a následným pasem našel BERTRANDA TRAORÉHO, který se poslal míč k tyči, a zaznamenává svůj první gól v dresu Chelsea!
     
    61
    Domácí celek se dostal velmi rychle na útočnou polovinu, a ze středu hřiště napřáhl Forster-Caskey. Jeho rána opět letěla těsně nad branku!
     
    57
    A po čtvrté brance londýnského celku přichází také první střídání hostujícího týmu. Ze hřiště odchází Diego Costa, který dnes spálil dvě velké šance, a se svým výkonem nemůže být příliš spokojený. Na jeho místo příchází Bertrand Traoré!
    55. Eden HAZARD - 1:4
     
    55
    Chelsea právě vstřelila branku!
    K penaltě se postavil EDEN HAZARD, který poslal Martina na druhou stranu, a penaltu spolehlivě proměnil! Belgický reprezentant se tak poprvé v této sezóně prosazuje!
     
    54
    Matić našel před vápnem Babu, který míč lehce tečoval pro Edena Hazarda, kterého následně poslal k zemi Potter!
     
    54
    Penalta pro Chelsea!
    44. OSCAR - 1:3
     
    44
    Chelsea právě vstřelila branku!
    A v závěru poločasu přichází třetí branka, kterou Chelsea odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek! Před vápnem se dostal k míči OSCAR, který si udělal prostor, a krásnou střelou na vzdálenější tyč překonává Martina. Brazilský záložník tak zkompletoval svůj hattrick!
    41. Střela domácího záložníka mířila nad branku
     
    41
    Carruthers vybojoval ve středu hřiště důležitý souboj s Loftusem-Cheekem, a posunul míč na Forstera-Caskeyho. Domácí záložník si následně troufl na střelu, a jeho povedený pokus prolétl těsně nad brankou Blues!
    32. OSKAR - 1:2
     
    32
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Chelsea je za svůj skvělý výkon náležitě odměněna, a ztracené vedení si bere zpět! Ivanović našel na pravé straně rozběhnutého Loftuse-Cheeka, která posunul míč do vápna pro OSCARA. Brazilský záložník se opřel do míče z voleje, a mířil přesně k tyči!
     
    31
    Na druhé straně šel Milton velmi rychle vpřed, a na pravé straně se podařilo uvolnit Carruthersovi. Domácího záložník následně poslal ostrým skluzem k zemi John Terry, který dostává žlutou kartu!
    26. Diego Costa připravil Oscara o druhou branku
     
    26
    Chelsea má obrovské šance, nicméně je nedokáže proměnit! Baba dostal na levou stranu krásnou přihrávku od Hazarda, a následně hledal před brankou Oskara, který by střílel do prázdné. Do zakončení však šel také Diego Costa, který míč tečoval přesně tak, že mířil mezi branku a právě zmiňovaného Oskara. Oba hráči se tomu zasmáli ...
    25. Eden Hazard si na svůj první gól v této sezóně musí ještě počkat ...
     
    25
    Další obrovská šance Chelsea! Fábregas vyslal krásný pas na Edena Hazarda, který rázem mířil sám na domácí branku. Jeho přízemní střelu zastavila tyč, a belgický křídelník následně nedokázal míč dorazit! Hazard tak na svůj první gól v sezóně stále čeká ...
    21. Darren POTTER - 1:1
     
    21
    MK Dons právě vstřelilo branku!
    Wow! Milton zatím v dnešním utkání příliš šancí neměl. Teď však přichází vyrovnávací branka, navíc opravdu povedená branka! Milton kombinoval před vápnem, a následně se dostal míč na nohu DARRENA POTTERA. Irský záložník natáhl ke střele, kterou přizvedl bránící Matić, a míč zalétl do branky!
    16. OSCAR - 0:1
     
    16
    Chelsea právě vstřelila branku!
    A teď už to hostujícím hráčům vyšlo, a Blues se dostávají do vedení! Na pravé straně předvedl obrovskou chybu stoper McFadzean, který doslova daroval míč Diegu Costovi. Španělský forvard našel ve vápně lépe postaveného OSCARA, který ve skluzu mířil přesně!
    14. Obrovská šance Oskara
     
    14
    Další obrovská šance Blues! Loftus-Cheek našel centr v levé části Diega Costu, který prodloužil přihrávku na Hazarda. Belgický křídelník ještě vylepšil pozici pro Oskara, jehož následná rána mířila opravdu těsně mimo levé tyče Martinovy branky!
     
    12
    Hostující celek vybojoval rohový kop, který rozehrál Fabregas. Následně si narazil s Edenem Hazardem, a z ostrého úhlu ohrozil branku Martina. Domácí brankář však opět předvedl dobrý zákrok!
    3. Obrovská šance Diega Costy, která zůstala nevyužita
     
    3
    Hned ve třetí minutě přišla obrovská šance Blues! Eden Hazard postupoval středem hřiště, a následně posunul míč na Oskara. Brazilský záložník obratem poslal míč do vápna, kde číhal Diego Costa. Španělského forvarda však parádním zákrokem vychytal Martin!

    Jan Havlovic

    Branky: 21. Potter – 16. Oscar, 32. Oscar, 44. Oscar, 55. Hazard (pen.), 62. Traoré

    Karty:   75. Walsh (MDN), 80. Spence (MDN) – 31. Terry (CHE)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:9.
    Milton Keynes Dons FC: Martin – Spence, McFadzean, Walsh, Lewington – Potter, Forster-Caskey – Carruthers (82. Powell), Hall, Murphy (67. Williams) – Bowditch (76. Maynard)
    Náhradníci: Williams, Hodson, Kay, Church, Powell, Cropper, Maynard

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Cahill, Terry, Baba – Matić, Fábregas – Oskar (64. Willian), Loftus-Cheek, Hazard (64. Pedro) – Diego Costa (57. Traoré)
    Náhradníci: Begović, Zouma, Obi Mikel, Traore, Pedro, Willian, Azpilicueta

    Rozhodčí: Jonathan Moss – Nunn, Child (vš. Anglie)
    bahis siteleri