Třinec – Pardubice 3:2 (3:2 po s.n.) | Plzeň – Olomouc 3:2 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Vítkovice 3:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 1:6 (kon.)
Sparta – K. Vary 6:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (1:1, 2:1, 0:3)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 05.02.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:36 Roman SZTURC - 3:5
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    46:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z následného protiútoku dávají hosté další lehkou branku. Nájezd Rostislav Olesze nedokázal Strmeň udržet a do branky jej poslal ROMAN SZTURC! Asistence: Rostislav Olesz.
    44:50 Karol SLOBODA - 3:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    44:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je tu velký obrat ze strany hostujících hokejistů. Zpoza branky dostal puk na přední tyčku KAROL SLOBODA, kterému se povedlo překonat naprosto dezorientovaného brankáře! Asistence: Michal Hlinka, Lukáš Kucsera.
    40:17 Rostislav OLESZ - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    40:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté hned po skončení přesilovky dávají šťastnou branku! Střela od modré čáry se odrazila od zadního mantinelu na hokejku ROSTISLAVA OLESZE, který puk poslal do prázdné branky! Asistence: Peter Čerešňák.
    36:54 Patrik ZDRAHÁL - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté ovšem nyní odpovídají vstřelenou brankou, která byla hodně šťastná! Jiří Burger najel do útočného pásma a přihrával lépe postaveným spoluhráčům. Puk zastavil chomutovský obránce a do volného touše píchl PATRIK ZDRÁHAL. Puk se dostal do branky mezi nohami chomutovského brankáře. Asistence: Jiří Burger, Jan Štencel.
    35:04 Peter ÖLVECKÝ - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    A z následného protiútoku skórují Piráti, katem Vítkovic je bývalý hráč tohoto celku, PETER ÖLVECKÝ! Střelu Štěpána Hřebejka vyrazil Bartošák jen na hokejku tohoto slovenského hráče, který skóroval. Asistence: Štěpán Hřebejk, Dominik Tejnor.
    25:10 Peter ÖLVECKÝ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ale domácí v této přesilovce přeci jen skórují! David Květoň najel po levé straně do pásma a v ideální moment poslal puk na hokejku PETRA ÖLVECKÉHO, kterému se povedlo vrátit domácím vedení! Asistence: David Květoň, Adam Jánošík.
    18:44 Jiří BURGER - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    18:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice ale nakonec tuto početní výhodu využívají, ačkoliv se Piráti už osvobodili! Po střele Rostislava Olesze se k dorážce dostal JIŘÍ BURGER, kterému se povedlo přízemní střelou skórovat! Asistence: Rostislav Olesz, Karol Sloboda.
    07:17 Tomáš POSPÍŠIL - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    07:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    A nyní je tu první branka utkání, musíme uznat, že zasloužená. Roman Červenka našel zpoza branky volného TOMÁŠE POSPÍŠILA, kterému se z dobré pozice povedlo pohodlně překonat Bartošáka! Asistence: Roman Červenka.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Pospíšil (Červenka), 26. Ölvecký (Květoň, Jánošík), 36. Ölvecký (Hřebejk, Tejnor) – 19. Burger (Olesz, Sloboda), 37. Zdrahál (Burger, Štencel), 41. Olesz (Čerešňák), 45. Sloboda (Hlinka, Kucsera), 47. Szturc (Olesz)


    Piráti Chomutov: Strmeň (Kristan) – Skinner, Jánošík, Tejnor, Valach, Pereťagin, Harant, Dlapa – Pospíšil, Červenka, Tomica – Ölvecký, Růžička, Sklenář – Květoň, Dušek, Hřebejk – Kaše, Kämpf, Račuk
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Kantor) – Čerešňák, Kudělka, Štencel, Philipp, Sloboda, Kovář – Olesz, Balán, Szturc – Vandas, Kolouch, Kucsera – Zdráhal, Burger, Hovorka – Tomi, Hlinka, Kafka

    Rozhodčí: Fraňo, Pavlovič – Komárek, Ondráček

    Diváci: 4 803
    bahis siteleri