Mountfield HK – Slavia 6:5 (po pr.) | HC Litvínov – Opava 10:4 (kon.) | Zlín – Liberec 4:5 (po pr.)
Kladno – Jihlava 6:5 (kon.) | Letňany – Havířov 0:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 1:4 (kon.)
Pardubice – Vsetín 7:1 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 4:1 (kon.)
K. Vary – Poruba 5:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
7:1 (2:1, 3:0, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 05.02.2016, 17:00 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    58:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Syrovec vypálil mezi betony Hermana, tomu mezi nimi kotouč propadl, ale za brankovou čáru se ještě nedostal, tam ho poslal až z dorážky pohotový MATĚJ BLÜMEL. Asistence: David Syrovec.
     
    56:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V předbrankovém prostoru se ke kotouči dostal MICHAL MACHAČ a poslal ho z první přesně mezi tři tyče. Asistence: Ondrej Paliesek.
     
    38:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Trejbal vypálil příklepem po ledě a jeho tvrdou ránu tečoval přesně do pravého horního rohu branky VÁCLAV LEDER, čímž Dynamo využívá svou přesilovou hru. Asistence: Ondřej Trejbal a David Syrovec.
     
    37:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    VILIAM ŠELIGA prošel vsetínskou obranou a poté už jel tváří v tvář proti Hermanovi, kterému poslal kotouč mezi betony. Asistence: Matouš Boček.
     
    24:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    ONDŘEJ TREJBAL se s kotoučem natlačil až před branku a následně zakončil mezi betony Hermana. Asistence: Micha Pochobradský a Ondřej Matýs.
     
    13:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí rychle otáčí vývoj utkání, po Petrusově přihrávce zakončoval z první z předbrankového prostoru MATĚJ BLÜMEL přesně mezi betony brankáře. Asistence: Martin Petrus.
     
    12:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Gólman Herman nestál přímo u pravé tyčky, čehož využil MICHAL MACHAČ, vystřelil sice do něj, ale poté se kotouč odrazil až za brankovou čáru. Asistence: Ondrej Paliesek a Viliam Šeliga.
     
    07:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí byli v útoku aktivnější, Vsetín ale udeřil z rychlého protiútoku, z kterého vstřelil první branku utkání PETR WOLF. Asistence: Michal Koňařík.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 13. Machač (Paliesek, Šeliga), 14. Blümel (Petrus), 25. Trejbal (Pochobradský, Matýs), 38. Šeliga (Boček), 39. Leder (Trejbal, Syrovec), 57. Machač (Paliesek), 59. Blümel (Syrovec) – 8. Wolf (Koňařík)


    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Dosoudil) – Trejbal, V. Leder, Žouželka, Mert, Boček, A. Leder – Petrus, Blümel, Štefka – Martínek, Roubal, Kubišta – Machač, Paliesek, Šeliga – Syrovec, Pochobradský, Matýs.
    VHK ROBE Vsetín: Herman (Sachr) – Augustin, Kollár, Krůžela, Nadymáček, Ondračka, Pařízek, Richter, J. Weintritt – Dubnický, Hrňa, Humplík, Koňařík, Kovář, Půček, Sušeň, M. Weintritt, Wolf.

    Rozhodčí: Barek – Holeček, Škorpil
    bahis siteleri