Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 05.02.2016, 11:15 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    23:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ta nejlepší možná odpověď domácích, kteří si berou zpět ztracené vedení! Richard Cachnín přihrál na modrou čáru JAKUBU ADAMOVI, který okamžitě vypálil z první a jeho dělovka zapadla k bližší tyčce překvapeného gólmana Maška! Asistence: Richard Cachnín a Tomáš Kohout.
     
    22:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Havlíčkův Brod, Středočeši srovnal krok, když od modré čáry nahodil kus černé gumy na bránu David Sýkora a hosté po sérii dorážek dotlačili puk za záda ležícího brankáře Holaty, když se šťastným střelcem stal DAVID VALDHANS! Bez asistence.
     
    09:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí hráči si tak dlouho koledovali, až je z toho snížení! Hosté předvedli vzorný důraz před brankovištěm, kam se natlačili v hojném počtu. Michael Schulz ještě ležícího gólmana Holatu neprostřelil, ale MARTINU VOJTOVI se to už vzápětí podařilo! Asistence: Michael Schulz a Michal Čermák.
     
    05:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Středočechům se stala velká nedisciplinovanost osudnou, Bruslaři vedou už o dvě branky! Michal Kyncl poslal puk na Radima Pejchala, který hezkým pasem uvolnil MATĚJE ŠKAREDU. Mladý obránce napřáhl na okraji levého kruhu a napasoval puk krásnou ranou k pravé Maškově tyčce! Asistence: Radim Pejchal, Michal Kyncl.
     
    00:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, to je raketový nástup domácích, kteří rychle vedou! Bruslaři získali puk ve svém pásmu, založili rychlý kontr a Radim Pejchal našel před bránou MICHALA KYNCLA, který usměrnil zblízka puk mimo dosah gólmana Rylicha! Asistence: Radim Pejchal.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Kyncl (Pejchal), 6. Škareda (Pejchal, Kyncl), 23. Adam (Cachnín, Kohout) – 10. Vojta (Schulz, Čermák), 23. Valdhans


    BK Havlíčkův Brod: Holata (Arbelovský) – Krejčí, Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda, Křišta, D. Vacík – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Dudek, Krajíček, Pejchal, Kyncl.
    Trenér: Aleš Totter.

    BK Mladá Boleslav: Mašek (Rylich) – Novotný, Sýkora, Suk, Málek, Dobrkovský, Rudolph, Holoubek – Vasilev, Schulz, Valdhans, Šípek, Vojta, Vokurka, Novák, Moucha, Čermák, Jindra, Dlask.
    Trenér: Tomáš Černík.

    Rozhodčí: Martin Homola – Martin Klouda, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri