Olomouc – Liberec 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 2:4 (kon.) | Kladno – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
Zlín – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:7 (kon.)
K. Vary – Opava 5:1 (kon.) | HC Litvínov – Poruba 3:4 (0:1 po s.n.) | Třinec – Chomutov 2:6 (kon.)
Letňany – Vsetín 7:1 (kon.) | Pardubice – Havířov 9:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Litvínov
3:4 (0:0, 3:2, 0:1 - 0:0)
HC RT TORAX Poruba
Sobota 06.02.2016, 13:00Extraliga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Dobrý den z Litvínova všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je v rámci NOEN Extraligy staršího dorostu na programu 12. kolo nadstavby skupiny B, ve kterém se společně zaměříme na zápas domácího celku HC Litvínov proti hostujícímu týmu HC RT TORAX Poruba.
    Prostřednictvím svých postřehů Vás dnešním utkáním bude provázet Sabina Šťástková.
    Přeji příjemný hokejový zážitek.
     
    HC Litvínov

    Podíváme-li se do tabulky soutěže, zjistíme, že dnešní zápas bude pro domácí velmi důležitý. Neboť se stále nachází na pozici, ze které mohou proklouznout do play-off, o které se ještě určitě v posledních zápasech porvou. Největším soupeřem mladých Chemiků o v boji o play off je Havlíčkův Brod a Kladno, ve hře je ještě ale také Vsetín. Tyto týmy usilují o poslední postupovou příčku ze skupiny B, tedy o čtvrté místo. Uvidíme, jak se Litvínovským povede..

    HC RT TORAX Poruba

    Zato hostující Poruba pohlíží na úplně jiné příčky. Předposlední místo má již téměř jisté, jelikož dopředu i dozadu je to daleko. A sestupu do LSD ligy se z velkou pravděpodobností nevyhne. Porubští již tak mají po zbytek zápasů dá se říct "klid" a sezónu už jen dohrávají. Můžou být ale nepříjemným katem z některých celků, které vyhlížejí vysněné play off
     
    Vzájemné zápasy

    Nadstavba, skupina B, 9.1.2016 Poruba – Litvínov 1:9
    Branky a nahrávky: 31. Střondala (Bochnak) – 1. Vébr (Helt), 3. Helt (Vébr), 21. Helt (Urbánek), 29. Cikánek (Vébr, Helt), 42. Vopat (Myšák, Havlík), 44. Schmidmayer (Urbánek, Cikánek), 49. Bečvář (Havlík, Kučera), 51. Drašar (Schmidmayer, Myšák), 59. Bečvář (Nídl).

    Oba týmy se spolu utkaly pouze jednou a to na ledě Poruby, které vysokým rozdílem ovládli Litvínovští a to především zásluhou Filipa Helta (v utkání 2+2) a Jana Bečváře (v utkání 2+0).
    Dnes je na programu odveta na ledě Litvínova, přiblíží se domácí play off nebo si Poruba vyšlápne na favorita zápasu?
     
    Statistiky domácích (ke 4.2.2016)

    Jasnou gólmanskou jedničkou v brance Litvínova je Šimon Havlík, se statistikami 36 odchytaných utkání, průměrem obdržených branek na zápas 3,75 a úspěšností zákroků 86,79%.
    Mezi obránci zase vyniká litvínovský kapitán Štěpán Urbánek, který se může pochlubit statistikou 4+14 a Martin Kučera, rovněž osmnácti bodový bek (3+15).
    Kanadské bodování svého týmu vede s 37 body Jan Bečvář, nejlepším střelcem je s 22 přesnými zásahy David Drašar. V útoku také ještě řádí Josef Myšák, Filip Helt, Zdeněk Vébr, Karel Schmidmayer a Lukáš Vopat.
     
    Statistiky hostujících (ke 4.2.2016)

    V brance Poruby dostává přece jen o něco více prostoru Marcel Škoda – 26 odchytaných utkání, průměr inkasovaných branek na zápas 4,58 a úspěšnost zákroků 85,63%. Ve 21 utkáních se představil ale Sebastian Bayer, jehož statistiky jsou – průměr inkasovaných branek na zápas 5,24 a úspěšnost zákroků 88,26%.
    Nejproduktivnějším obráncem je Přemysl Bijota (1+12).
    Vládcem kanadského bodování svého týmu je Vojtěch Střondala (16+22), který je zároveň i nejlepším střelcem. V útoku ale ještě vynikají Milan Vospálek, Michal Dang, Marek Havránek, Lukáš Irgl a David Malát
     
    Úvodní sestavy:

    HC Litvínov: Havlík Š. (Kovařík) – Bártek, Havlík M., Havlík D., Kučera, Urbánek (C), Hipius, Cikánek – Ineman, Vopat, Myšák, Helt, Kordule, Pech, Pavlíček, Bečvář, Dufek

    HC RT TORAX Poruba: Škoda (Bayer) – Skokan, Prokeš, Pliska, Bijota (C), Prepsl – Plachý, Havránek, Vospálek, Malát, Stach, Střondala, Žídek, Dang, Krupa, Bernát

    Rozhodčí: Knapík – Votrubec, Zmeškal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Na úvodním buly byli úspěšnější domácím, Urbánek zahajuje útok.
     
    00:26
    Litvínov se dostal do útočného pásma jen na chvilku, Dang vyhodil kotouč do středního pásma.
     
    00:59
    Litvínovští jsou zatím u kotouče více, Myšák teď projel středním pásmem a nahodil puk na branku Škody.
     
    01:37
    Střelu Dominika Havlíka od pravého mantinelu ukryl Škoda do své náruče.
     
    01:58
    Porubští se dostali do útočného pásma, po chvilce se puku zmocnil Ineman, jenže hosté ho o kotouč zase obrali.
     
    02:36
    Cikánek se snažil Škodu překvapit rychlou střelou od pravého kruhu, hostující gólman byl ovšem pozorný a překvapit se nenechal.
     
    03:12
    Souboj o kotouč v obranném pásmu Litvínova vyhráli hosté, Marek Havránek vybojoval puk a prodral se až před branku Havlíka, ten ale zasahovat nemusel, jelikož střela porubského útočníka nebyla přesná a netrefila branku.
     
    04:32
    Vopat tvrdě vypálil od modré čáry, ale branku Škody netrefil.
     
    04:56
    Jakub Stach zavezl puk do obranného pásma Litvínova, jenže první litvínovská lajna zabojovala a získala kotouč, projela středním pásmem, Myšák vypálil z prostoru mezi kruhy na Škodu, ten ale puk ukryl do své výstroje.
     
    05:24
    Porubští ujížděli dva na jednoho, Malát dostal hezkou přihrávku, ale Šimon Havlík se prezentoval výborným zákrokem!
     
    05:31
    Vzájemné vyloučení na obou stranách za držení si dvě minuty na trestné lavici odsedí Ondřej Hipius a Ondřej Žídek.
     
    05:57
    Ke kotouči se dostali domácí, prodrali se do útočného pásma, domácí kapitán Urbánek se na modré čáře mohutně napřáhl a vypálil, do střely mu ale vložil hokejku jeden z hostujících beků, i přesto se ale puk ke Škodovi dostal, ten ale s poklidem kotouč vyrazil mimo tři tyče.
     
    06:41
    Havránek ujel všem, projel rychle středním pásmem a prodral se až k brance Šimona Havlíka, ten ale svůj tým opět podržel a stále drží čisté konto!
     
    07:31
    Oba vyloučení už jsou na ledě, hra pokračuje ve hře 5 na 5.
     
    07:58
    Vojtěch Střondala hezky objel Roberta Bártka, po chybě domácího beka se dostal až před branku Šimona Havlíka, ten je ale pánem na svém ledě a i za pomoci pravé tyče puk vyrazil mimo nebezpečí.
     
    08:35
    Kučera se rozhodl vystřelil od modré, jenže ani Škoda, nechce nechat vyniknout jen Šimona Havlíka a ránu domácího obránce schoval do své náruče.
     
    09:13
    Na Patricka Pecha, který byl zaparkovaný před brankou dlouho dorážela dvojice hostujících beků, jenže útočník hájící černožluté barvy se udržel na nohou, pro jeho smůlu se ale po nepřesné přihrávce svých spoluhráčů ke střele nedostal.
     
    10:00
    Myšák v dobré pozici před brankou trefil jen přesouvajícího se Škodu!
     
    10:55
    Dvojice Porubských hráčů ujela domácím, vše se snažil zachránit ještě domácí kapitán Štěpán Urbánek, který situaci rychle dobrusloval, přes jeho veškeré úsilí se k puku Milan Vospálek stejně dostal, domácí teď mohou poděkovat svému gólmanovi Havlíkovi, který je opět podržel!
     
    11:55
    Vyloučení v týmu HC Poruba (Stach – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    12:04
    Domácí vyhráli buly a hned se drali před branku, kde byl nejvíce aktivní domácí útočník Patrick Pech, kterého si ale porubští hráči ohlídali a ke střele ho nepustili.
     
    12:43
    Domácí budou mít k dispozici minutu a 17 sekund přesilovku 5 na 3! Přemysl Bijota vyloučen za faul kolenem.
     
    12:55
    Domácí vyhráli buly a rozehrávají své útočné snažení.
     
    13:24
    Chemici se snaží pálit ze všech pozic, naposledy to byl Jan Bečvář, který ale ztroskotal na bezchybném Škodovi.
     
    13:39
    Helt vypálil z úhlu, ale hostujícího gólmana nepříjemně překvapil, ten i s dávkou štěstí kotouč vyrazil.
     
    14:18
    Sotva se jeden z porubských vrátil na led, hostující jdou zase do tří! A domácí mají k dispozici 25 sekundovou přesilovku 5 na 3. Lukáš Prepsl podal hokejku gólmanovi a odsedí si za to dvě minuty na trestné lavici.
     
    14:43
    Porubští už jsou ve čtyřech, domácí mají ale stále k mání přesilovou hru.
     
    15:19
    Vojtěch Střondala vyhodil kotouč na litvínovskou polovinu.
     
    15:41
    Domácí se rychle přehnali přes střední pásmo až od útoku, domácí bek Urbánek vypálil od modré, ale Škoda se prezentoval úspěšným zákrokem.
     
    16:10
    Tentokrát od modré pálil Dominik Havlík, ani ten si ale na Škodu nepřišel.
     
    16:18
    Hosté v plném počtu.
     
    16:32
    Helt si vytvořil po levém křídle dobrou střeleckou pozici, jeho střela nebyla vůbec špatná, ale hostující gólman byl zase proti.
     
    16:50
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Hipius – 2 min., napadení).
     
    16:50
    Buly před Havlíkem vyhráli domácí, kteří ihned chtěli puk vyhodit, to jim ale na modré čáře překazil pohotový David Malát, který udržel útočnou třetinu.
     
    17:32
    Myšák se dostal k puku a hned bylo pro Porubu zle, domácí útočník rychle projel středním pásmem, dostal se přes dvojici porubských beků, puk si ještě přehodil na forhend a snažil se vypálit, to mu ale zkazil jeden z hostujících beků, který ho trochu zaháčkoval, rozhodčí to ale nechalo klidné.
     
    18:50
    Poruba se sice dostala k puku, ale žádné šance si vytvořit nedokázala, Hipius už je na ledě a domácí ubránili další oslabení.
     
    19:45
    Přetahování o kotouč nakonec vyhráli Porubští, kteří nahodili puk na branku Havlíka.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Úvodní vhazování vyhráli Porubští, kteří se hned ženou na branku Šimona Havlíka.
     
    20:23
    Výborný Šimon Havlík v brance! Teď měl plné ruce a betony práce, ale i tak porubským hráčům odolal. Krásný dvojzákrok předvedl proti Ondřeji Žídkovi, který nejprve z bezprostřední blízkosti vystřelil a poté rychle dorážel, ale ztroskotal na litvínovském strážci svatyně.
     
    21:47
    Litvínov se z tlaku osvobodil a otočil hru opačným směrem, před Škodou toho ale moc nesvedl a puku se po chvilce ujali hosté.
     
    22:27
    Pavlíček obral trojici porubských hráčů o kotouč a udržel tak ještě svůj tým u útočném pásmu.
     
    23:04
    Litvínovští se snaží zuby nehty dostat z obranného pásma, ale to se jim prozatím nedaří, jelikož hosté stále drží puk na svých čepelích.
     
    23:33
    Litvínov se z tlaku nakonec dostal, zavezl kotouč před branku Škody. Hostující hráči ve snaze dostat se zpět do útoku zabrzdilo zakázané uvolnění.
     
    23:49
    Hostující vyhráli buly a dostali se před branku Havlíka, kde domácím po pěkných nahrávkách pořádně zatápěli, ale k vážnějšímu ohrožení Havlíkovy branky se nedostali.
     
    24:51
    Myšák si po levé straně vytvořil dobrou střeleckou pozici, jeho střelu ale hostující gólman dobře viděl, vyrazil ji ale jen před sebe, kde už číhal po gólu prahnoucí Patrick Pech, kterému se ale neposedný kotouč zamotal mezi nohami a litvínovský útočník se tak vyhnal ze střelecké pozice.
     
    25:43
    Zakázané uvolnění hostujících.
     
    25:46
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Ineman – 2 min.).
     
    26:27
    Domácí hráči už podruhé vyhodili kotouč.
     
    26:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A nakonec to jsou Litvínovští, kteří dokázali otevřít brankové skóre dnešního zápasu. Filip Helt se v oslabení dobře zorientoval a ve středním pásmu našel JANA BEČVÁŘE, který se rychle prohnal středním pásmem a tváří v tvář hostujícímu gólmanovi vzešel vítězně. Porubského gólmana překonal přesnou střelou mezi betony. Asistence: Filip Helt
     
    27:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jakoby domácí potřebovali hrát ve čtyřech, aby mohli dávat góly. Tentokrát se o druhý litvínovský gól postaral především dobrý přehled ve hře. Kučera našel svou přihrávku před brankou hůl LUKÁŠE VOPATA, který se nemýlil a i s dávkou štěstí rozvlnil síť za zády Škody. Asistence: Martin Kučera, Josef Myšák.
     
    27:46
    Domácí v plném počtu.
     
    28:51
    Poruba se z rychlého vedení Chemiků oklepala a domácí tlačí v jejich obranném pásmu.
     
    29:37
    K puku jsou zase Porubští, kteří se snaží na dvoubrankové vedení domácích hned zareagovat.
     
    30:14
    Domácí vybojovali kotouč v obranném pásmu a vyhodili kotouč přes mantinel do středního pásma, Poruba se chtěla dostat zase do útoku, ale to se jí nepovedlo, zastavil ji totiž ofsajd.
     
    30:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jak málo stačí domácím k tomu, aby vstřelili gól. Celou dobu se hrálo v jejich obranném pásmu, pak ale přišlo zakázané uvolnění Poruby, čehož domácí po vyhraném vhazování hned využili. Mladý Chemik Patrick Pech přihrál na modrou čáru DOMINIKOVI HAVLÍKOVI, který svou tvrdou a především přesnou ránou od modré čáry překonal Škodu, před kterým byl velký provoz a hostující gólman tak měl zakrytý výhled. Asistence: Patrick Pech.
     
    30:49
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Dufek – 2 min., podražení).
     
    31:58
    Poruba se drží v útočném pásmu Litvínova.
     
    32:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští využívají svou přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek! Tuhle přesilovku hosté sehráli velmi dobře, dlouho si nahrávali a hledali vhodnou střeleckou pozici a to se nakonec stalo. Porubský kapitán Přemyl Bijota nahrál puk na čepel ONDŘEJE ŽÍDKA, který neměl s překonáním zaneprázdněného Havlíka, který se přesouval, žádný problém. Asistence: Přemysl Bijota.
     
    34:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    No, a máme tu ještě pořádnou zápletku! Poruba snižuje už jen na jednobrankový rozdíl. Hosté se drželi před brankou Šimona Havlíka a dlouho kombinovali, čehož nakonec využil střelec prvního porubského gólu ONDŘEJ ŽÍTEK, který přesnou střelou překonal domácího strážce svatyně Šimona Havlíka, jež měl zakrytý výhled. Asistence: Vojtěch Střondala, Jiří Skokan.
     
    36:21
    Porubským dvě branky vlily krev do žil a domácí přehrávají.
     
    37:00
    Miroslav Krupa nahazoval kotouč od pravého mantinelu na branku Havlíka, který musel zasahovat, se vším si ale poradil a kotouč vyrazil mimo branku.
     
    37:39
    Lukáš Vopat zavezl kotouč do útočného pásma, od modré čáry se rozhodl vypálil, trefil ale jen náruč hostujícího gólmana. Vopat pak ještě čekal, jestli ze Škody kotouč nevypadne, to se ale nestalo.
     
    38:14
    Přemysl Bijota pálil od modré čáry, Havlík i s dávkou štěstí kotouč vyrazil mimo branky.
     
    38:49
    Střondala od své branky zavezl puk do útočného pásma. Lukáš Prepsl pak pálil od modré, jeho střela ale nebyla přesná a domácí gólman zasahovat nemusel.
     
    39:24
    Hosté se sami vyhnali z útočného pásma, chtěli se hned dostat zpět, ale zastavil je ofsajd.
     
    39:43
    Domácí otočili průběh hry, puku se ale za brankou Škody zmocnil Jan Bernát, který projel středním pásmem až do útočného. Od modré čáry vystřelil, Havlík ale nemusel zasahovat, jelikož střela hostujícího útočníka nebyla přesná.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:06
    Na úvodním buly byli úspěšnější domácí, k puku se dostal Bečvář, kteří nahodil kotouč na zadní mantinel za Škodovou brankou.
     
    40:27
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Žídek – 2 min., hákování).
     
    40:51
    Litvínovští už se usadili před brankou Škody snaží se o dobrou kombinaci.
     
    41:20
    Pavel Kordule se ocitl osamocený přímo před brankou Škody, ale této dobré střelecké pozice nevyužil. Domácí útočník trefil jen náruč Škody.
     
    42:00
    Litvínovští kombinovali v útočném pásmu, jejich snahy ale skončili na postavení jednoho z útočících hráčů v brankovišti.
     
    42:35
    Hosté v plném počtu.
     
    42:42
    Další porubské vyloučení, tentokrát si dvě minuty na trestné lavici odsedí Michal Dang za hákování.
     
    43:10
    Porubští kotouč vyhodili k brance Havlíka.
     
    43:25
    Bečvář pálil od modré, jeho střela byla ale velmi nepřesná, hostující gólman tak ani nemusel zasahovat.
     
    43:53
    Hosté zase kotouč vybojovali a osvobodili se.
     
    44:17
    Patrick Pech je na ledě plný energie a jde do každého souboje hlava nehlava, což je jeho týmu ku prospěchu. Domácí útočník hájící černožluté barvy u mantinelu obral porubské o kotouč a udržel tak pro svůj tým útočné pásmo.
     
    44:42
    Hosté v plném počtu.
     
    45:33
    Pavlíček zachytil rozehrávku porubských a získal kotouč, vypálil na bránu Škody, ten ale puk vyrazil mimo nebezpečí.
     
    45:56
    Dlouhé přetahování o puk v útočné třetiny Litvínova, vyhráli domácí, kteří drží útočné pásmo.
     
    46:32
    Puku se ujal Marek Havlík, který od své branky rozehrával, vše mu ale překazili hostující, kteří vystihli rozehrávku domácího beka.
     
    47:28
    Helt zavezl puk do středního pásma, nahodil puk na branku Škody, ten puk vyrazil pouze před sebe, kde už se kotouč za záda hostujícího gólmana snažil dorážet Marek Havlík. Škoda ale puk včas našel.
     
    48:23
    Litvínovští teď pořádně rozhodili porubskou obranu, do dobrých kombinacích se k puku dostal Patrick Pech, který to nemyslel vůbec špatně, ale Škoda byl pozorný a stále drží naděje svého týmu na otočení.
     
    49:59
    Bečvář se prokličkoval až před Škodu, střílel už ale z úhlu a hostující gólman měl o něco lehčí práci, i tak ho ale střela domácího útočníka vylekala, nakonec ale vše pro Porubu dopadlo dobře.
     
    50:48
    Litvínovský útočník Patrick Pech jde do dnešních soubojů opravdu s plnou vervou, jak se sluší a patři. Po souboji u mantinelu poslal k ledu Martina Plisku.
     
    51:53
    Domácí ujížděli v přečíslení dva na jednoho, Dominik Havlík přihrál přímo před branku Martinu Kučerovi, který ale trefil jen betony připraveného Škody!
     
    52:23
    Velká šance i na druhé straně, tentokrát měl dobrou střeleckou pozici po levém mantinelu Vojtěch Střondala, který si ale na Šimona Havlíka nepřišel. Domácí gólman kotouč vyrazil mimo brankový prostor.
     
    53:37
    Urbánek v signalizované výhodě od modré čáry tvrdě vypálil, Škoda i přes velký provoz před jeho brankou kotouč vyrazil do rohu.
     
    53:41
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Žítek – 2 min., hákování).
     
    54:09
    Domácí obstřelují Škodu ze všech pozic. Hostující gólman má plné ruce práce, ale statečně odolává. Zblízka si na něj nepřišel ani Helt a ani Bečvář.
     
    54:45
    Buly po pravici Škody vyhráli domácí, Patrick Pech fotbalově vybojoval puk a poslal ho na modrou Markovi Havlíkovi, který kotouč nahodil na branku Škody.
     
    55:20
    Litvínov buly zase vyhrál a stále se drží v útočném pásmu.
     
    55:41
    Hosté v plném počtu.
     
    55:54
    Zakázané uvolnění hostů.
     
    56:04
    Litvínov v obranném pásmu vyhrál buly, puku se pak ale ujal Střondala, který kotouč zavezl před branku Šimona Havlíka.
     
    56:38
    Důležitý zákrok Šimona Havlíka! Domácí gólman dvakrát podržel svůj tým proti Jakubovi Stachovi, který nejprve zblízka neúspěšně vypálil, pak už si našel odražený puk a zkusil to ještě jednou, i tak ale na Havlíka nevyzrál!
     
    57:47
    Poruba právě vstřelila branku!
    A máme tu vyrovnávací gól! Zmatky domácí obrany Poruba ihned využila! Pliska poslal kotouč na hůl MILANOVI VOSPÁLKOVI, který ve velké rychlosti projel středním pásmem a těsně před Havlíkem vypálil a střelou do dolní části branky překonal Šimona Havlíka. Asistence: Martin Pliska, Přemysl Bijota.
     
    58:52
    Prokeš si vysloužil trest 2+10 za faul kolenem + nesportovní chování.
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:13
    Bečvář pálil z mezikruží, Škoda ale jeho střelu vyrazil nad branku. Následně od modré čáry neuspěl ani Helt.
     
    59:30
    Poruba ušetřila cenné vteřinky a vyvezla puk do středního pásma.
     
    59:50
    Dominik Havlík vyslal na Škodu tvrdou ránu od modré, hostující gólman ale kotouč vyrazil do rohu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:06
    Úvodní buly prodloužení vyhráli domácí, kteří se hned hrnou do útoku.
     
    60:29
    Marek Havlík vypálil od modré čáry, branku ale netrefil.
     
    60:52
    Hosté v plném počtu.
     
    61:07
    Helt před brankou hledal Urbánka, kterého ale hostující beci vytlačili ze střelecké pozice.
     
    61:45
    Kučera zavezl puk do útočného pásma.
     
    62:07
    Litvínov sice byl v útočném pásmu, ke střele se ale nedostal a tak Porubští otočili hru. Projeli středním pásmem až do obranného pásma Litvínova, Střondala střílel od modré čáry, Havlík ale chytil puk do své náruče.
     
    62:47
    Domácí se i za pomoci hostujících hráčů dostali do útočného pásma, Pavlíček po pravém křídle vypálil, trefil ale jen brusle bránícího hráče před sebou.
     
    63:49
    Helt rozehrál od své branky útok, v obrovské rychlosti projel středním pásmem, objel porubskou branku a hledal Urbánka, který ale nepřesnou přihrávku nevystihl.
     
    64:40
    Puk je na čepelích litvínovských, kteří ho mají pod kontrolou.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první jel nájezd Jan Bečvář, který Škodu mezi betony neprostřelil.
     
    1. série
    0:0
    Vospálek Havlíka nepřekonal, domácí gólman puk chytil do lapačky.
     
    2. série
    0:0
    Kučera proti Škodovi také neuspěl, puk mu utekl a ani nevystřelil.
     
    2. série
    0:0
    Střondala si na Havlíka také nepřišel.
     
    3. série
    0:0
    Ani Helt neuspěl, domácí útočník trefil jen připravený beton Škody.
     
    3. série
    0:0
    Ani Havránek neuspěl, Havlík ukryl puk do své lapačky.
     
    4. série
    0:0
    Malát Havlíka prostřelil mezi betony!
     
    4. série
    0:0
    Kučera netrefil branku a Poruba vítězí!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC RT TORAX Poruba.

    Bod navíc svému týmu vystřelil DAVID MALÁT, který byl jediným úspěšným střelcem, poté co dokázal překonat Havlíka mezi betony.
     
    Konec zápasu. (15:27:01)
    Úsměvná výměna pozdravů mezi hokejisty :)

    Happy #FriendsDay to Connor McDavid and Dylan Strome! #MadeOfHockey

    Zveřejnil(a) CCM Hockey dne 4. únor 2016

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 27. Bečvář (Helt), 28. Vopat (Kučera, Myšák), 31. Havlík (Pech) – 33. Žídek (Bijota), 35. Žítek (Střondala, Skokan), 58. Vospálek (Pliska, Bijota), rozh. náj. Malát

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Bečvář (LIM)
    0:0   Vospálek (POM)
    2. série:
    0:0   Kucera (LIM)
    0:0   Střondala (POM)
    3. série:
    0:0   Helt (LIM)
    0:0   Havránek (POM)
    4. série:
    0:0   Malát (POM)
    0:0   Kučera (LIM)


    HC Litvínov: Havlík Š. (Kovařík) – Bártek, Havlík M., Havlík D., Kučera, Urbánek (C), Hipius, Cikánek – Ineman, Vopat, Myšák, Helt, Kordule, Pech, Pavlíček, Bečvář, Dufek
    HC RT TORAX Poruba: Škoda (Bayer) – Skokan, Prokeš, Pliska, Bijota (C), Prepsl – Plachý, Havránek, Vospálek, Malát, Stach, Střondala, Žídek, Dang, Krupa, Bernát

    Rozhodčí: Knapík – Votrubec, Zmeškal
    bahis siteleri