Olomouc – Liberec 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 2:4 (kon.) | Kladno – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
Zlín – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:7 (kon.)
K. Vary – Opava 5:1 (kon.) | HC Litvínov – Poruba 3:4 (0:1 po s.n.) | Třinec – Chomutov 2:6 (kon.)
Letňany – Vsetín 7:1 (kon.) | Pardubice – Havířov 9:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Litvínov
3:4 (0:0, 3:2, 0:1 - 0:0)
HC RT TORAX Poruba
Sobota 06.02.2016, 13:00Extraliga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC RT TORAX Poruba.

    Bod navíc svému týmu vystřelil DAVID MALÁT, který byl jediným úspěšným střelcem, poté co dokázal překonat Havlíka mezi betony.
     
    57:47
    Poruba právě vstřelila branku!
    A máme tu vyrovnávací gól! Zmatky domácí obrany Poruba ihned využila! Pliska poslal kotouč na hůl MILANOVI VOSPÁLKOVI, který ve velké rychlosti projel středním pásmem a těsně před Havlíkem vypálil a střelou do dolní části branky překonal Šimona Havlíka. Asistence: Martin Pliska, Přemysl Bijota.
     
    34:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    No, a máme tu ještě pořádnou zápletku! Poruba snižuje už jen na jednobrankový rozdíl. Hosté se drželi před brankou Šimona Havlíka a dlouho kombinovali, čehož nakonec využil střelec prvního porubského gólu ONDŘEJ ŽÍTEK, který přesnou střelou překonal domácího strážce svatyně Šimona Havlíka, jež měl zakrytý výhled. Asistence: Vojtěch Střondala, Jiří Skokan.
     
    32:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští využívají svou přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek! Tuhle přesilovku hosté sehráli velmi dobře, dlouho si nahrávali a hledali vhodnou střeleckou pozici a to se nakonec stalo. Porubský kapitán Přemyl Bijota nahrál puk na čepel ONDŘEJE ŽÍDKA, který neměl s překonáním zaneprázdněného Havlíka, který se přesouval, žádný problém. Asistence: Přemysl Bijota.
     
    30:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jak málo stačí domácím k tomu, aby vstřelili gól. Celou dobu se hrálo v jejich obranném pásmu, pak ale přišlo zakázané uvolnění Poruby, čehož domácí po vyhraném vhazování hned využili. Mladý Chemik Patrick Pech přihrál na modrou čáru DOMINIKOVI HAVLÍKOVI, který svou tvrdou a především přesnou ránou od modré čáry překonal Škodu, před kterým byl velký provoz a hostující gólman tak měl zakrytý výhled. Asistence: Patrick Pech.
     
    27:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jakoby domácí potřebovali hrát ve čtyřech, aby mohli dávat góly. Tentokrát se o druhý litvínovský gól postaral především dobrý přehled ve hře. Kučera našel svou přihrávku před brankou hůl LUKÁŠE VOPATA, který se nemýlil a i s dávkou štěstí rozvlnil síť za zády Škody. Asistence: Martin Kučera, Josef Myšák.
     
    26:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A nakonec to jsou Litvínovští, kteří dokázali otevřít brankové skóre dnešního zápasu. Filip Helt se v oslabení dobře zorientoval a ve středním pásmu našel JANA BEČVÁŘE, který se rychle prohnal středním pásmem a tváří v tvář hostujícímu gólmanovi vzešel vítězně. Porubského gólmana překonal přesnou střelou mezi betony. Asistence: Filip Helt

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 27. Bečvář (Helt), 28. Vopat (Kučera, Myšák), 31. Havlík (Pech) – 33. Žídek (Bijota), 35. Žítek (Střondala, Skokan), 58. Vospálek (Pliska, Bijota), rozh. náj. Malát

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Bečvář (LIM)
    0:0   Vospálek (POM)
    2. série:
    0:0   Kucera (LIM)
    0:0   Střondala (POM)
    3. série:
    0:0   Helt (LIM)
    0:0   Havránek (POM)
    4. série:
    0:0   Malát (POM)
    0:0   Kučera (LIM)


    HC Litvínov: Havlík Š. (Kovařík) – Bártek, Havlík M., Havlík D., Kučera, Urbánek (C), Hipius, Cikánek – Ineman, Vopat, Myšák, Helt, Kordule, Pech, Pavlíček, Bečvář, Dufek
    HC RT TORAX Poruba: Škoda (Bayer) – Skokan, Prokeš, Pliska, Bijota (C), Prepsl – Plachý, Havránek, Vospálek, Malát, Stach, Střondala, Žídek, Dang, Krupa, Bernát

    Rozhodčí: Knapík – Votrubec, Zmeškal
    bahis siteleri