Perm – Lok. Moskva 0:1 (kon.) | FK Krasnodar – Ufa 4:0 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo 1:0 (kon.)
Machačkala – Kubaň Krasnodar 1:0 (kon.) | Rostov – Zenit 3:0 (kon.)
konec
FK Rostov
3:0 (1:0)
FK Zenit Petrohrad
Neděle 24.04.2016, 18:30 • Stadion Olimp - 2, Rostov. Kapacita: 15,840. • Ruská Premier Liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:29:05)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 1:5. Rohy: 2:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 18:13.
     
    Je dobojováno! FK Rostov poráží ve šlágru kola Zenit Petrohrad 3:0 a získává důležité tři body! Zenit byl po celou dobu utkání častěji u míče, nicméně hosté si moc šancí nevytvořili. Brankový účet utkání otevřel těsně před přestávkou Guélor Kanga ! Do druhého poločasu vstoupil Zenit aktivně, jenže Sardar Azmoun přidal po hodině hry další zásah a s hosty to v tu chvíli nevypadalo vůbec dobře. Třetí hřebíček do rakve ještě přidal Alexandr Jerochin ! Zenit si šance vytvořil až v závěru, ale ani Axel Witsel ani Kokorin nepřipravili Kudrjašova o čisté konto!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Ještě jedna akce Zenitu. Za přetaženým centrem spěchal Arťom Dzjuba, ale ani dlouhán ve službách Petrohradu nestačil zastavit míč ještě na hrací ploše.
     
    90+4
    Axel Witsel se za hranicí pokutového území otočil s míčem a potáhl si jej vpřed. Poté si jej přehodil na pravačku a skákavou střelou o kousek minul vzdálenější tyč!
     
    90+3
    Na druhé straně se do útoku opět dral střídající Doumbia, který po příchodu na hřiště hýří aktivitou. Tentokrát se však nechal lapit v ofsajdové pasti. Zenit bude rozehrávat.
     
    90+2
    Obrovská šance Zenitu! Axel Witsel se prodral za přihrávkou do pokutového území, předložil míč pod sebe na Kokorina, který střelou bez přípravy trefil pouze připraveného brankáře!
     
    90+1
    Nastavuje se 5 minut!
     
    90
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Fjodor Kudrjašov, přichází Timofej Margasov.
     
    89
    Střídající Alexandr Kokorin se přeci jen stačí zapsat do statistik dnešního utkání. Nikoliv jako střelec, ale jako potrestaný hráč! Kokorin totiž spatřil žlutou kartu.
     
    88
    Moussa Doumbia převzal odražený míč a vrhl se s ním mezi trojici hráčů Zenitu! Jednoho z nich se mu podařilo obejít, ale na Ezequiela Garaye už recept nenašel.
     
    87
    Z brejku Rostovu však nic nebude, obrana Zenitu se stačila rychle vrátit a hosté už opět míří dopředu. Diváci si koncovku utkání vyloženě užívají a ženou svůj tým za třemi body.
     
    86
    Zenit dostal další příležitost k zahrání přímého kopu. Domácí obrana odhlavičkovala míč na hranici šestnáctky a Doumbia může táhnout protiútok po pravém křídle.
     
    85
    Střídající Doumbia svedl souboj tělo na tělo u rohového praporku s obráncem Smolnikovem. Hostující zadák nakonec vyšel ze střetu jako vítěz, míč se od Doumbii odrazil za čáru.
     
    84
    Hulk nedosáhl na přihrávku kolem postranní čáry a jen vztekle rozhazuje rukama. Domácí přečkali další útok Zenitu. Brankář Soslan Džanajev si s odkopem od branky dává načas.
     
    83
    Igor Smolnikov operoval s míčem na levé straně, poté jej předložil Witselovi, který mohl zkusit střelu zpoza hranice velkého vápna, jenže raději zvolil rozehrávku do strany.
     
    82
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Dmitrij Poloz, přichází Moussa Doumbia.
     
    81
    Ezequiel Garay zatáhl za záchranou brzdu a nepustil domácí do další šance. Rozhodčí se překvapivě rozhodl pro neudělení žluté karty, nikdo z hráčů se však nezlobí.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 44. Kanga (Poloz), 59. Azmoun, 76. Jerochin

    Karty:   41. Kanga (RTV) – 70. Witsel (PET), 89. Kokorin (PET)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 1:5. Rohy: 2:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 18:13.
    FK Rostov: Džanajev – Kalačev, Bastos, Navas, Novoselcev, Kudrjašov (90. Margasov) – Jerochin, Kanga, Noboa – Azmoun (64. Bucharov), Poloz (82. Doumbia).
    Náhradníci: Medveděv, Pokatilov – Terentěv, Margasov, Trošečkin, Kirejev, Doumbia, Ezzatollahi, Bucharov, Katčarava, Byung-Soo.

    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov, Garay, Lombaerts, Žirkov (79. Jusupov) – Maurício (79. Criscito), Witsel, Javi García – Hulk, Dzjuba, Šatov (63. Kokorin).
    Náhradníci: M. Keržakov, Rudakov – Criscito, Ivanov, Jusupov, Kokorin, Bogajev, Dolgov, Palijenko.

    Rozhodčí: Karasjov – Averjanov, Kalugin
    bahis siteleri