Levante – Ath. Bilbao 2:2 (kon.) | Sevilla – Real Betis 2:0 (kon.) | Getafe – Valencia 2:2 (kon.)
Villarreal – Real Sociedad 0:0 (kon.)
konec
Sevilla FC
2:0 (0:0)
Real Betis
Neděle 24.04.2016, 16:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Španělská LaLiga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Ricky van Wolfswinkel se prokličkoval až na dostřel domácí svatyně a už už si míč chystal na pravačku, v ten moment jej ale nedovoleně zastavil Mariano, který vidí žlutou kartu.
     
    82
    Escudero ve středu hřiště tvrdě atakoval Rubéna Castra, za což je naprosto oprávněně odměněn žlutým varováním.
     
    81
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Éver Banega, přichází Vicente Iborra.
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Petros, přichází Fabián Ruiz.
    80. COKE - 2:0
     
    80
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Panečku, tomu říkám povedené střídání v podání domácího stratéga Emeryho! Escudero našel na hranici šestnáctky stojícího Carriça, ten se neukvapil a nabil lépe postavenému COKEMU, který krásnou střelou navýšil vedení Los Rojiblancos!
     
    79
    Žlutou kartu dostává Heiko Westermann (Real Betis).
    77. Neuznaný gól kvůli ofsajdu
     
    77
    Míč je podruhé v Adánově brance! Po Banegově centru si balon ukázkově zpracoval Krychowiak a chladnokrevně jej poslal k levé tyči, gól ale kvůli ofsajdu nemůže být uznán!
     
    76
    Další střídání na straně domácích, pro dnešek už má odpracováno kapitán Reyes, kterého nahrazuje defenzivněji laděný Coke.
     
    70
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Joaquín, přichází Ricky van Wolfswinkel.
     
    68
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Jevhen Konopljanka, přichází Michael Krohn-Dehli.
    67. Kévin GAMEIRO - 1:0
     
    67
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak jsme se přeci jen dočkali, vedení se ujímá domácí tým! Do nepříliš zkonsolidované obrany Betisu se přihnal Banega, našel volného N'Zonziho, jehož centr, i za přispění lehké teče, doputoval až ke KÉVINU GAMEIROVI, který míč spolehlivě uklidil do sítě!
     
    66
    Konopljanka se nepohodl s Escuderem, po jejich společném zaváhání musel za záchrannou brzdu zatáhnout Reyes, který jasně přidržel N'Diayeho.
    60. Grzegorz Krychowiak (SEV)
     
    60
    No a z něj už Emeryho svěřenci zahrozili o poznání více! Banegův povedený centr doputoval až k na hranici malého vápna se deroucímu Krychowiakovi, který lehce trkl do míče, vzdálenější tyč ale o vlásek minul!
     
    58
    Ou, to bylo nepříjemné! Cejudo si v hlavičkovém souboji s Banegou pomohl loktem, tady není o čem diskutovat, žlutá karta je udělena naprosto oprávněně. Sevilla navíc bude rozehrávat přímý kop z nadějné pozice.
     
    55
    A další obrovská možnost Betisu, tady opravdu mnoho nescházelo! Po závaru v pokutovém území míč vyplaval u kopaček Castra, jehož střílený centr doputoval k Cejudovi, ten však zamířil těsně vedle pravé tyčky!
     
    54
    Výborný zákrok Rica! Joaquínův rohový kop domácí obrana odvrátila, míč však doskákal pouze k neobsazenému Cejudovi, jehož dělovka opravdu stála za to, brankář ve službách Rojiblancos však své spoluhráče hodně podržel!
     
    51
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Charly Musonda, přichází Álvaro Cejudo.
     
    49
    Po pěkné kombinační akci domácích se k míči na hranici vápna dostal Gameiro, který spadl po souboji s Gonzálezem. K překvapení všech je to ale francouzský útočník, kdo dostává žlutou kartu za filmování.
     
    33
    Hosté ale chybovali v rozehrávce, načež se kupředu hnal Banega, vracejícímu se Pezzellovi nezbývalo nic jiného, než faulovat. Jasná žlutá karta.
    19. Steven N'Zonzi (SEV)
     
    19
    První velkou šanci měli domácí! Éver Banega se v obležení několika soupeřů lehce zamotal, ve skluzu hrající González ale míč dokázal odehrát pouze ke Gameirovi, na jehož centr si na zadní tyči naskočil N'Zonzi, Adánovu branku ale těsně minul!
    13. Žlutá karta
     
    13
    Žlutit se bude i na straně Betisu. Mladičký Musonda si to s míčem namířil až do pokutového území, tam ale předvedl teatrální pád, se kterým by se možná neztratil ani na Broadwayi.
     
    9
    Akce zelenobílých ale pokračovala, byla ovšem znovu přerušena faulem, kterého se dopustil Éver Banega. Sudí je poprvé v utkání nucen tasit žlutý kartónek.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 67. Gameiro (N'Zonzi), 80. Coke (Carriço)

    Karty:   9. Banega (SEV), 49. Gameiro (SEV), 66. J. A. Reyes (SEV), 82. Escudero (SEV), 89. Mariano (SEV) – 13. Musonda (RBE), 33. Pezzella (RBE), 58. Cejudo (RBE), 79. Westermann (RBE)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 7:5. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 25:13.
    Sevilla FC: S. Rico – Mariano, Carriço, Kolodziejczak, Escudero – Krychowiak, N'Zonzi – J. A. Reyes (C) (76. Coke), Banega (81. Iborra), Konopljanka (68. Krohn-Dehli) – Gameiro.
    Náhradníci: Soria – Krohn-Dehli, Iborra, Cristóforo, Fazio, Coke, F. Llorente.

    Real Betis: Adán – Pezzella, Westermann, Bruno González, Montoya – N'Diaye, Petros (81. Ruiz) – Joaquín (C) (70. van Wolfswinkel), D. Ceballos, Musonda (51. Cejudo) – Rubén Castro.
    Náhradníci: D. Giménez – Varela, X. Torres, Cejudo, Ruiz, Portillo, van Wolfswinkel.

    Rozhodčí: Carlos Velasco Carballo – Roberto Alonso Fernández, Marcos Álvarez Moreno
    bahis siteleri