Sereď – MFK Zvolen 1:0 (kon.) | FC Košice – Nitra 2:1 (kon.) | Pohronie – Prešov 0:1 (kon.)
konec
FC Košice
2:1 (1:0)
FC Nitra
sk Neděle 24.04.2016, 16:00 • Štadión Lokomotívy, Košice • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Domáci v ďalšej zaujímavej pozícii! Takáč pretlačil loptu na Jurča, ale ten bol nesprávne otočený a kým sa pokúsil vystreliť, hostia loptu zrazili.
     
    83
    Tretie striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Marcel Oravec, prichádza Martin Vodička.
     
    82
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza René Kotrík, prichádza Juraj Križko.
     
    81
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Domácim napokon obrovská ofenzívna aktivita priniesla úspech a druhýkrát v zápase sa dostávajú do vedenia. Postaral sa o to PAVOL JURČO, ktorý ostal pred odkrytou časťou bránky úplne osamotený a so zakončením nemohol mať problém.
     
    76
    Tretie striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Milan Dimun, prichádza František Vancák.
     
    74
    Obrovská šanca pre Košice! Karaš poslal loptu pred úplne opustenú časť bránky hostí, ale tam si zbehol obranca Nitry a odkopol na rohový kop.
     
    73
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Mulumba Mukendi, prichádza Tomáš Kubík.
     
    72
    Nitra dala gól!
    Je vyrovnané! Hostia zrazili Jurčov pokus o strelu a ihneď prenikli pootvorenou obranou súpera. Na konci bleskovej akcie bol FILIP BALAJ, ktorý prekvapil prudkým náprahom z pravej strany.
     
    61
    Košičania si následne rohový kop zopakovali aj z opačnej strany a na štadióne to len tak zahučalo! Domáci tím priamo od zastívky dlhým centrom trafil spojnicu na strane vzdialenejšej žrde.
     
    59
    Domáci Jurčo chcel po prihrávke z ľavej strany zaončovať zo stredu šestnástky, ale po súboji spadol na zem. Košičania si pýtali penaltu, no rozhodca Smolák ostal pokojný.
     
    57
    Domáci Tóth mal loptu na kopačke v pravom rohu šestnástky, ale nemal to na strelu. Volil preto prihrávku na hranicu pokutového územia do stredu, ale tam si vynikajúco zbehol jeden z hráčov Nitry.
     
    46
    Prvé striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Lukáš Janič, prichádza Boris Gáll.
     
    46
    Prvé striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Aurelien Lola, prichádza Róbert Valenta.
     
    42
    Nitra bola opäť centimetre od vyrovnania! Dvojica hostí sa natlačila pred pravú žrď Ružinského bránky, Lola vyhral hlavčkový súboj a zakončil, no trafil iba spojnicu košickej bránky. Obrovská smola hostí.
     
    40
    Mohlo byť vyrovnané! Po rohovom kope sme videli výborné zakončenie priamo spred bránky, autorom ktorého bol zrejme hosťujúci Pavlenda. Ten to myslel výborne, ale Ružinský si dal pozor a loptu zachytil v rukaviciach.
     
    38
    Domáci gólman loptu rozohral do útoku a Košičania mohli svoj náskok navýšiť! Takáč poslal z ľavej strany ľahký center, na ktorý si akrobaticky povyskočil Mukendi, no v páde loptu tesne minul.
     
    34
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Domáci futbalisti sa napokon po nenápadnej akcii ujímajú vedenia. Postaral sa o to MICHAL JONEC, ktorý sa v šestnástke pretlačil pred obrancu a po centri z pravej strany loptu iba doklepol do siete.
     
    24
    Žltú kartu dostáva Aurelien Lola (FC Nitra) a Košičania budú zahrávať štandardku z ľavej strany spoza šestnástky.
     
    20
    Skóre teraz už naozaj mohlo byť otvorené a šancu na to mali opäť hostia! Nitrianski futbalisti teraz zakončovali priamo z pokutového územia, ale strieľajúci hráč napálil iba ruku jedného z domácich. Nitrania sa ešte dožadovali penalty, ale rozhodca Smolák svoj verdikt nezmenil.
     
    13
    Skóre mohlo bť po nenápadnej strele otvorené! Hosťujúci Balaj sa do lopty oprel niekoľko metrov za šestnástkou a pokúsil sa zakončiť pod brvno, ale Ružinský na jeho ranu zareagoval a vo výskoku ju vytesnil na ďalší nitriansky roh.
     
    3
    Nitra loptu opätovne vybojovala a dostala sa do zaujímavej útočnej akcie. Po pravej strane sa spoza rohu šestnástky pokúsil centrovať Lola, čo mu aj vyšlo, no žiadneho hráča v modrom drese nenašiel. Našiel iba jedného z obrancov Košíc, ktorý loptu odhlavičkoval do vlastného spoluhráča. Východniari následne zmätok rýchlo vyriešili a loptu na druhý pokus dostali z vápna.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 34. Jonec, 81. Jurčo – 72. Balaj

    Karty:   24. Lola (NIT)


    FC Košice: Ružinský – Jonec, Morgan, Takáč, Dimun, Tóth, Karaš, Mukendi, Hovančík (C), Jurčo, Janič
    Náhradníci: Kello, Vancák, Kubík, Konnsimbal, Gáll, Horodník, Kuzma

    FC Nitra: Stránský – Kolmokov, Ďurek, Pavlenda, Balaj, Oravec, Kotrík, Ivančík (C), Lola, Dunda, Charizopulos
    Náhradníci: Kolmokov, Galko, Fábry, Vodička, Valenta, Križko

    Rozhodčí: Smolák – Bednár, Hrmo – Piatka

    Diváci: 325
    bahis siteleri