La Coruňa – Real Madrid 0:2 (kon.) | Granada – Barcelona 0:3 (kon.) | Ath. Bilbao – Sevilla 3:1 (kon.)
Atlético – Celta Vigo 2:0 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
3:1 (2:0)
Sevilla FC
Sobota 14.05.2016, 19:30 • San Mamés Barria, Bilbao • Španělská LaLiga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Třetí červená karta v dnešním zápase! Střídající Mikel Rico byl na hřišti necelé tři minuty a už míří zpět do kabiny! Rico totiž na pravé straně ostře atakoval jednoho z protihráčů a zaslouženě dostává červenou kartu!
     
    60
    Na hřišti se v posledních minutách přiostřuje! Hostující Sánchez na levém křídle tvrdě zajel pod nohy Elustonda a Athletic bude mít k dispozici standardní situaci! Sánchez navíc dostává žlutou kartu...
     
    58
    Sevilla si opět komplikuje situaci! Kolodziejczak neudržel nervy na uzdě a dostává od hlavního rozhodčího rovnou červenou kartu!
     
    39
    Další žlutou kartu hlavní rozhodčí uděluje Cristóforovi, který ve středu hřiště poslal nedovoleným způsobem k zemi Etxebarriu!
     
    34
    Teď nastala hodně kuriozní situace, neboť Coke, který je zatím na lavičce, dostává červenou kartu! Je dosti pravděpodobné, že Coke si neodpustil slovní kritiku na adresu hlavního rozhodčího!
     
    5
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává domácí Raúl García, který na pravé straně nedokázal čistým způsobem uhlídat Konopljanku!

    Jan Havlovic

    Branky: 11. Aduriz, 31. Aduriz (Susaeta), 71. Raúl García (Susaeta) – 55. Muñoz (Sánchez)

    Karty:   5. Raúl García (ATB) – 39. Cristóforo (SEV), 60. Sánchez (SEV)   90. M. Rico (ATB) – 34. Coke (SEV), 58. Kolodziejczak (SEV)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:11.
    Athletic Bilbao: Iraizoz – Lekue, Bóveda, Gurpegi (C) (87. M. Rico), Balenziaga (49. G. Elustondo) – San José, Etxebarria – I. Williams (76. Muniain), Raúl García, Susaeta – Aduriz.
    Náhradníci: Herrerín – G. Elustondo, Eraso, Iturraspe, M. Rico, Muniain, Viguera.

    Sevilla FC: S. Rico – Kolodziejczak, Rami (46. Carriço), González, Carmona – N'Zonzi (46. Krychowiak), Cristóforo – Sánchez, Iborra (C), Konopljanka – Muñoz.
    Náhradníci: Soria – Krychowiak, Carriço, Escudero, Coke, F. Llorente, Fernández Luna.

    Rozhodčí: Alfonso Álvarez – Barranco, Fernández (vš. Španělsko)
    bahis siteleri