USA – Kolumbie 0:2 (kon.) | Kostarika – Paraguay 0:0 (kon.)
konec
Kostarika
0:0 (0:0)
Paraguay
Sobota 04.06.2016, 23:00 • Camping World Stadium, Orlando (kapacita: 65 000) • Copa América • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Tohle byla naprostá hloupost od Kendalla Wastona! Kostarický zadák v blízkosti středového kruhu naprosto zbytečně dohrál Valdeze, sudí se zachoval nekompromisně a okamžitě udělil červenou kartu!
     
    89
    Derlis González si zřejmě přivodil nějaký drobný zdravotní problém, na což trenér Díaz reaguje okamžitým střídáním – v samotném závěru se na hřiště podívá kmenový hráč AS Řím Juan Manuel Iturbe.
     
    88
    Povedená rána! Obrana Paraguaye úplně zapomněla na volného Christiana Bolañose, který opět ukázal, že má opravdu vytříbenou kopací techniku. Z nějakých pětadvaceti metrů totiž natáhl k nepříjemné pumelici, kterou Villar jen tak tak stačil vytěsnit mimo tři tyče!
     
    83
    S blížícím se koncem utkání začínají pracovat emoce, González nyní po odpískání naprosto zbytečně zakopl balon, za což od sudího Loustaua viděl žluté varování.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Nelson Valdez (Paraguay).
     
    77
    Máme tu poslední střídání na straně Kostariky, ze hřiště odchází kapitán Ruiz, místo něj dostává důvěru Christian Bolaños.
     
    73
    Vzápětí Ramón Díaz provádí své druhé střídání, ze hry stahuje útočníka Beníteze, který dnes ani jednu ze svých šancí nedokázal proměnit. Místo něj si zahraje zkušený Nelson Valdez.
     
    70
    Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Óscar Romero, přichází Édgar Benítez.
     
    67
    Další změna na straně Kostaričanů, už v sedmašedesáté minutě utkání překvapivě končí pro Campbella, kterého nahrazuje Johan Venegas.
     
    59
    Máme tu první střídání dnešního klání, ke změně dojde na straně Kostariky. Odpracováno už má Tejeda, jehož místo ve středu zálohy na zbývajících třicet minut zaujme Randall Azofeifa.
     
    49
    Matarrita si na levé straně balon až příliš předkopl, do souboje s Valdezem tudíž přispěchal o vteřinku později a svému sokovi nepříjemně přišlápl kotník – jasná žlutá.
     
    17
    González si ale nedal pokoj, dopustil se dalšího faulu, po němž zahrávala Kostarika přímý kop. Do šestnáctky poslal parádní centr Joel Campbell, na hranici malého vápna do míče hlavou lehce trkl Ruiz, pozorný Villar ale byl připraven!
     
    15
    Tady příliš nesházelo! Paraguay měla k dispozici další kop od rohového praporku a opět s ním nenaložila vůbec marně, na přední tyči si na centrovaný balon naskočil Paulo da Silva a jen o vlásek minul vzdálenější tyč Pembertonovy pokladnice!
    14.
     
    14
    Tohle šlo určitě vyřešit lépe! Ortiz si zpracoval míč na hranici šestnáctky a zdařilou uličkou oslovil rozběhnutého Beníteze, který v jasné tutovce místo střely ještě nahrával, čímž dokonale zaskočil všechny své kolegy, a obraně Kostariky tak dovolil odkopnout balon na roh!
     
    13
    Žlutit se bude i na druhé straně. Jorge Benítez svůj skluz špatně načasoval a zcela zbytečně dohrál nic netušícího Borgese, tady není o čem diskutovat.
     
    9
    Teď měla Kostarika pořádnou kliku! Rychlý brejk paraguayského týmu totiž vyústil v rohový kop, Lezcano jej rozehrál na krátko a přesnou přihrávkou našel Gonzáleze, jehož přízemní centr si na bližší tyči do vlastní branky málem srazil dezorientovaný Duarte!
     
    1
    Začínáme pěkně zostra. Už po půl minutě hry vlétl Tejeda do souboje s Ortizem až příliš agresivně a zcela po právu je odměněn žlutým kartónkem.

    Vojtěch Tůma

    Branky:

    Karty:   1. Tejeda (CRC), 49. Matarrita (CRC) – 13. J. Benítez (PAR), 79. N. Valdez (PAR), 83. González (PAR)   90+4. Waston (CRC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 0:4. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:11.
    Kostarika: Pemberton – Gamboa, Waston, Acosta, Ó. Duarte, Matarrita – B. Ruiz (C) (77. Ch. Bolaños), C. Borges, Tejeda (59. Azofeifa), Campbell (67. Venegas) – Ureña.
    Náhradníci: Danny Carvajal, L. Moreira – F. Calvo, Umaña, Oviedo, Salvatierra, Ch. Bolaños, Granados, Azofeifa, Saborío, Venegas, Woodly.

    Paraguay: Villar (C) – B. Valdez, G. Gómez, P. da Silva, Samudio – Piris Da Motta, Ortiz – González (89. Iturbe), Ó. Romero (70. É. Benítez), Lezcano – J. Benítez (73. N. Valdez).
    Náhradníci: A. Silva, D. Barreto – Piris, Balbuena, B. Riveros, V. Ayala, Rojas, Almirón, N. Valdez, É. Benítez, A. Sanabria, Iturbe.

    Rozhodčí: Patricio Loustau – Ezequiel Brailovsky, Ariel Scime (všichni Argentina)
    bahis siteleri