Lok. Košice – Slovan Bratislava U21 4:0 (kon.) | Bardejov – Nitra 3:1 (kon.) | Sereď – L. Mikuláš 1:4 (kon.)
FC Košice – Pohronie 0:1 (kon.)
konec
FC Košice
0:1 (0:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
sk Sobota 04.06.2016, 17:00 • Lokomotíva Košice - Čermel • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní predposledného kola našej druhej najvyššej futbalovej súťaže. V skupine o postup do Fortuna ligy ide naozaj do tuhého. Ak dnes Košičania na vlastnom trávniku zvíťazia, po roku získajú miestenku do najvyššej súťaže späť.

    Košičania mali hrať v poslednom kole s Borčicami, ale tie zo súťaže odstúpili, takže domáci súboj s Pohroním bude ich posledným tohtosezónnym zápasom. Čelo tabuľky skupiny bojujúcej o postup je veľmi vyrovnané – hráči VSS majú na svojom konte 56 bodov a druhý Prešov má iba o bod menej. Prešov má dnes voľno, no v záverečnom kole bude hrať doma so Sereďou. Postupová matematika teda hovorí jasne – ak sa chcú Košičania vrátiť do Fortuna ligy, dnes to majú plne vo svojich rukách. Potrebujú získať tri body za víťazstvo.

    Futbalisti Pohronia sa nachádzajú presne v strede tabuľky. V skupine bojujúcej o postup im patrí šiesta priečka, ktorú okupujú so ziskom 48 bodov a celkovým skóre 34:33. Pohronie si svoj zápas posledného kola s Bardejovom už predohralo, takže dnes ho v metropole východného Slovenska takisto čaká rozlúčka so sezónou. Hosťujúci futbalisti sa preto budú chcieť rozlúčiť určite dôstojne a Košičanom postup rozhodne zadarmo nedarujú!

    Aktuálna forma:

    FC VSS Košice:
    10. kolo: Nitra – Košice 1:0
    9. kolo: Košice – Slovan B 3:1
    8. kolo: Žilina B – Košice 0:2
    7. kolo: Košice – Sereď 2:1
    5. kolo: Pohronie – Košice 2:1

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa:
    12. kolo: Pohronie – Bardejov 1:0
    10. kolo: Prešov – Pohronie 0:0
    9. kolo: Pohronie – L. Mikuláš 0:0
    8. kolo: Zvolen – Pohronie 1:2
    7. kolo: Pohronie – Lokomotíve KE 1:2
    V Košiciach je nádherné slnečné počasie, ktoré je na futbal ako stvorené
     
    Úvodné zostavy:

    FC VSS Košice: Ružinský – Jonec, Morgan, Takáč, Kubík, Dimun, Šinglár, Karaš, Jurčo, Janič, Kuzma (C)
    Náhradníci: Kello, Vancák, Trebuňák, Tóth, Gáll, Hirjak, Horodník

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Holec – Nosko, Sekereš (C), Prikryl, Pelegríni, Frimmel, Garaj, Paraj, Poliaček, Sojka, Matuškovič
    Náhradníci: Bališ, Páleník, Ceplák, Packo

    Rozhodca: Straka – Sluk, Vitko.
    Hráči sú nastúpení na trávniku, zápas sa o malý moment začne
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali hosťujúci futbalisti, ale Košičania loptu rýchlo prevzali na svoje kopačky a pustili sa do útoku, kde aktívny Jurčo ihneď vybojoval rohový kop.
     
    2
    Domáci tím rozohral rohový kop priamo pred bránku súpera, ale tam si futbalisti Pohronia poradili. Hostia zatiaľ predvádzajú výbornú defenzívu.
     
    3
    K ofenzívnej činnosti sa teraz osmelili aj hostia. Matuškovič potiahol loptu po ľavej strane až za stred trávnika, ale tam bol faulovaný a jeho snaha sa prerušila.
     
    4
    Košičania opäť získali loptu a hru presunuli na opačnú polovicu trávnika. Lopta lieta zo strany na stranu, no na zakončenie zatiaľ iba čakáme.
     
    5
    Košičania sa presunuli do útoku a súpera tam poraidne potrápili! Morgan z ľavej strany centroval priamo do malého vápna, odkiaľ chcel hlavičkovať Jurčo, ale na loptu vo výskoku nedosiahol.
     
    6
    Domáci ešte ostali v ofenzíve, ale spoza šestnástky sa im napodarilo nebezpečne ohroziť hosťujúceho gólmana. Holec musí byť v úvode viac v strehu, ale vážnej situcii ešte nečelil.
     
    7
    Domáci fanklub sa predviedol choreografiou, po ktorej pristáli konfety na hracej ploche. Hra sa musí prerušiť, kým sa nežiadúce predmety z trávnika dostanú preč.
     
    8
    Konfety sú už upratané a hra môže rýchlo pokračovať ďalej. Pri lopte je hosťujúce Pohronie.
     
    9
    Košičania si prevzali loptu a nahrnuli sa do útoku. Jurčo ju ešte prenechával Takáčovi, ale ten bol dobre pokrytý a napokon už zakončiť nedokázal.
     
    10
    Domáci futbalisti teraz loptu nakopli dopredu, kde za ňou šprintoval Takáč, ale tesne pred ním ju jeden z hostí v poslednej chvíli odpálil do bezpečia.
     
    11
    Košičania centrovali loptu z pravej strany do vápna, kde na loptu siahal Dimun, ale nešťastne mu pristála iba na pätách. Hosťujúci gólman nemusel zasahovať.
     
    12
    Východniari to tentokrát skúsili ďalekonosným zakončením spoza šestnástky, no lopta letela iba vysoko nad brvno. Pohronie sa musí brániť, ale Košice zatiaľ do vyložených šancí nepúšťa.
     
    13
    Na trávniku sa stále nedeje nič nebezpečnejšie. Po nepresnosti Košičanov bude rozohrávať brankár Holec.
     
    14
    Holec poslal loptu na svoju útočnú polovicu, ale zdá sa, že jeho spoluhráči ju tam dlhšie neudržia. Hráči Pohronia sa zatiaľ pred Ružinského vôbec nevedia prebojovať.
     
    15
    Hostia napokon loptu cez útočnú polovicu dostali a dokázali ju tam aj udržať. Východniari sa stiahli do defenzívy, Pohronie preto nemalo veľa priestoru na kombinovanie a Plegríni pálil spoza obrancu, no jeho strela nikam neprešla.
     
    16
    Pohronie sa prvýkrát v zápase dlhšie drží na polovici súpera. Sojka pálil takisto spoza vápna, ale bol presnejší a loptu poslal priamo do rukavíc Ružinského. Pre neho je to zrejme prvý kontakt s loptou.
     
    17
    Východniari za pomoci svojho brankára rozohrali a presunuli sa do útoku. Morganovi na pravej strane center nevyšiel, ale Karašovi už áno. Lopta sa dostala až na Kubíka, no ten bol vo veľkom uhle a jeho zakončenie hostia pozorne zblokovali.
     
    18
    Pohronie rozohralo a hru opäť dostalo k stredovej čiare. Hostia sa nikam ponáhľať nemusia, sezónu chcú najmä dohrať so cťou.
     
    19
    Pohronie si teraz pomohlo aj rozohrávkou so svojím gólmanom. Košice sa chcú usadiť v útoku, ale zatiaľ sa im nedarí výraznejšie sa presadiť.
     
    20
    Domáci sa napokon dostali do útoku a po zblokovanej strele bude nasledovať aj ich rohový kop.
     
    20
    Košičania zahrávali rohový kop dlhým centrom, ale ten si už pri bližšej žrdi výborne postrážil Prikryl a loptu odpálil do bezpečia.
    Domáce Košice v útoku
     
    22
    Domáci tím sa dostal do nebezpečného zakončenia, po ktorom mohlo byť skóre otvorené! Janič pálil z hranice šestnástky, ale Holec sa po lopte hodil a vytesnil ju iba na rohový kop.
     
    23
    ROhový kop zahrali Košičania do šestnástky, no tam si loptu postrážili iba hostia a zakončenie neprišlo. Stále sledujeme bezgólový prvý polčas.
     
    24
    Košičania pokračovali v ofenzívnej činnosti. Morgan sa po ľavej strane pokúsil centrovať pred bránku, čo mu aj celkom vyšlo, ale mieril iba na päty svojho spoluhráča.
     
    25
    Pohronie rozohralo a hru upokojilo. Hostia sa dokonca pokúsili aj dostať do útoku, ale ich pokus o prihrávku skončil iba u domáceho Dimuna.
     
    26
    Futbalisti VSS okamžite prešli do útoku a Kuzma z ľavej strany zahrával voľný kop po menšom faule. Loptu poslal do šestnástky, ale iba na hlavy futbalistov v zelených dresoch.
     
    27
    Atmosféra na tribúnach je dnes naozaj dobrá. Na štadión si našli cestu stovky Košičanov, ktorí podporujú svojich obľúbencov v boji o Fortuna ligu.
     
    28
    Už niekoľkýkrát sa dnes Morgan pokúšal centrovať do šestnástky z ľavej strany, ale teraz trafil iba nepripraveného Karaša, od ktorého sa lopta odrazila mimo hracej plochy.
     
    29
    Na trávniku ostáva po súboji ležať hosťujúci Miroslav Poliaček a hra sa musí prerušiť.
     
    30
    Poliaček sa po niekoľkých desiatkách sekúnd postavil na nohy a sám odkráčal za postrannú čiaru. Košičania môžu pokračovať v ofenzívnej aktivite.
     
    31
    Domáci futbalisti získali rohový kop. Rozohrával ho Kuzma, ktorý hľadal dlhým centrom Dimuna, ale ten súboj neustál a spadol na zem.
     
    32
    Domácimi tribúnami to teraz len tak zahučalo! Hostia sa dostali až pred bránku súpera a skúsili to aj strelecky, ale priestor troch žrdí napokon minuli a Ružinský zasahovať nemusel.
     
    33
    Gólman Ružinský rozohral loptu na svoju útočnú polovicu a jeho spoluhráči dokonca získali rohový kop. Domáci tím je teraz jasne aktívnejší.
     
    34
    Avšak ani tentokrát center pred bránku Pohronia neskončil na hlavách domácich hráčov. Hostia zvládajú defenzívnu činnosť pri vlastnej bránke na výbornú.
     
    35
    Pohronie sa už ďalej nechce brániť a svoje sily presunulo na útočnú polovicu. Diváci pokračujú v povzbudzovaní, ale na gól stále iba čakáme.
     
    36
    Domáce tribúny sa opäť chytali za hlavu. Krížne zakončenie hostí preletelo tesne vedľa ľavej žrde gólmana Ružinského a skončilo za čiarou mimo bránkového priestoru.
     
    37
    Ružinský rozohral dlhým odkopom až na útočnú polovicu Košíc, ale tam našiel iba hráčov súpera.
     
    38
    Ak sme vraveli o prevládajúcej aktivite Košíc, teraz musíme uznať, že sa hra minimálne vyrovnala. Pohronie je pri lopte čoraz častejšie a zbiera cenné minúty na útočnej polovici.
    Aktuálny pohľad na hraciu plochu
     
    39
    Záver prvého polčasu sa blíži a v metropole východného Slovenska na presný zásah stále iba čakáme. Pohronie teraz kontroluje hru a Košice do útoku nepúšťa.
     
    40
    Po súboji v strede poľa ostal na zemi ležať domáci Šinglár, ale po chvíli sa postavil a bude pokračovať v hre. Košičania rozohrajú voľný kop.
     
    41
    Pohronie sa presunulo do útoku a takmer sa dostalo aj do šestnástky. Karaš tesne pred ňou potiahol za dres súpera s loptou a hostia budú zahrávať priamy kop zo vzdialenosti asi 24 metrov od bránky.
     
    42
    Lopty sa chopil Pelegríni, ale prudkú strelu poslal iba do pripraeného múru. Košičania sa bez zaváhania ubránili.
     
    43
    Domáci tím hru rýchlo preniesol na opačnú polovicu. Jeden z Košičanov spadol na hranici šestnástky a diváci si pýtali pokutový kop, ale nasledovať bude iba roh.
     
    44
    Východniari to skúsili centrom na vzdialenejšiu žrď, kde prihrávku čakal Karaš, ale napokon bol dobre bránený a zakončiť nestihol.
     
    45
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby tohto polčasu a Košice ostávajú na útočnej polovici. Domáci to skúšali prihrávkou popred bránku, ale tú trestuhodne nik nezasiahol.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Štvrtý rozhodca nenadstavil ani minútu a prvý polčas sa skončil. Domáci Košičania v ňom boli aktívnejší a ich snaha o postup do vyššej súťaže bola zjavná, ale Pohronie nechce svojmu súperovi nič darovať zadarmo a v metropole východu predvádza pozornú defenzívnu činnosť.
     
    Štatistiky po prvom polčase:
    Strely na bránu: 2:1
    Strely mimo brány: 4:3
    Rohové kopy: 8:0
    Karty: 0:0
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom Košičanov. Domáci tím sa ihneď dostal až k šestnástke súpera, spoza ktorej jemne vystrelil po zemi, s čím nemohol mať Holec žiadny problém.
     
    47
    Košičania sa držia pri lopte, ale hostia ich odmietajú pustiť na útočnú polovicu. Po zmene stán je domáci celok jednoznačne aktívnejší.
     
    48
    Domáci futbalisti vybojovali rohový kop. Rozohrávať ho bude Janič.
     
    49
    Janič poslal loptu na bližšiu žrď, kde sa k nej poľahky dostal kapitán Košíc Kuzma, ale ten bez prípravy zakončil iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    50
    Pohronie loptu odkoplo do bezpečia, ale na svojej útočnej polovici sa nedokáže udržať. Hra je teraz pomerne rozhádzaná.
     
    51
    Šinglár sa pokúšal svojich súperov rozpohybovať prudkou kolmicou, za ktorou šprintoval Kubík, ale loptu nestihol a tá skončila iba za zadnou čiarou mimo priestoru troch žrdí.
     
    52
    Pohroniu sa nepodarilo dobre odpratať loptu a Košičania ešte ostali v útoku. Z pravej strany sa Kubík sám pred gólmanom rozhodol prihrávať, ale trafil iba súperov.
     
    53
    Košičania loptu rýchlo zachytili a pokračovali v ofenzívnej činnosti. Z ľavej strany po zemi vystrelil Morgan, avšak gólman Holec proti nemu vybehol a loptu vyrazil do bezpečia.
     
    54
    Košičania ešte ostali v útoku, ale Janič za hranicou šestnástky o loptu prišiel a Pohronie sa dostalo do prečíslenia dvoch proti jednému. Na jeho konci ťahal loptu Matuškovič, ale Jonec mu ju vykopol spod nôh.
     
    55
    Matuškovič ostáva ležať na trávniku, ale nestalo sa tak po faule. Jonec ho na zem poslal úplne čistým spôsobom a rozhodca faul neodpískal.
     
    55
    Na trávnik prišli aj zdravotníci s nosidlami, ale Matúš Matuškovič sa po minúte strávenej na zemi nenechal z trávnika odniesť, ale odkráčal po svojich, za čo dostal žltú kartu.
     
    56
    Matuškovič sa hnevá za postrannou čiarou a hra medzitým môže pokračovať. Domáci futbalisti sa presúvajú do ofenzívy.
     
    57
    Košičania sú v útoku, ale nevedia sa tam dostať do zakončenia. Pohronie sa veľmi dobre bráni a súpera k strele nepúšťa.
     
    59
    Pohronie dalo gól!
    Hostia sa výborne ubránili a presunuli sa do útoku. MATÚŠ MATUŠKOVIČ sa tam objavil už v plnej sile a priamo spred bránky prepasíroval loptu za Ružinského, ktorý sa pokúšal pokryť si ľavú žrď.
     
    60
    Za aktuálneho stavu Košičania nemajú postup do Fortuna ligy istý, ale zároveň pre nich fortunaligová vidina nie je celkom nereálna. Ak sa im dnes nepodarí triumfovať, budú musieť čakať na výsledok Prešova, ktorý odohrá najdôležitejší duel v záverečnom kole.
     
    61
    Prvé striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Matúš Matuškovič, prichádza Michal Páleník.
     
    62
    Košičania rýchlo prenikli do útoku. Loptu si do vápna potiahol Morgan a skúšal to aj strelecky, ale jeho pokus skončil iba vedľa pravej žrde. Holec zasahovať vôbec nemusel.
     
    63
    Košičania sa ešte pri pokutovom území udržali. Kubík sa tam pokúšal centrovať, ale bol faulovaný.
     
    64
    Domáci tím rozohral akýsi skrátený rohový kop. Po ňom sa loptu z hranice šestnástky bez prípravy pokúšal napáliť Takáč, ale pošmykol sa a nezakončil.
     
    64
    Prvé striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Lukáš Janič, prichádza Michal Horodník.
     
    65
    Druhé striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Lukáš Pelegríni, prichádza Denis Ceplák.
     
    66
    Košičania ostávajú nasťahovaní na útočnej polovici, ale diváci sa hnevajú, pretože nevidia presné zakončenia.
     
    67
    Z ľavej strany to tentokrát z uhla skúšal kapitán Kuzma, ale jeho pokus hostia zrazili na rohový kop. Pohronie sa musí vytrvalo brániť.
     
    68
    Po rohovom kope preletela lopta celou šestnástkou, ale ani posledný hráč za vzdialenejšou žrďou na ňu nedosiahol. Holec neusel zasahovať, ale Košice ostávajú v útoku.
     
    69
    Striedajúci Horodník sa dostal k lopte tesne za rohom šestnástky a bez prípravy strieľal, ale priestor troch žrdí minul. Pohronie sa pokúša situáciu pred svojou bránou upokojiť.
     
    70
    V domácom sektore dvakrát vybuchol delobuch, čím sa fanúšikovia pokúšajú svojich obľúbencov povzbudiť, ale výchondiarom to veľmi nepomáha a nedokážu si vypracovať šancu na vyrovnanie.
     
    71
    Pohronie sa opäť dostalo do prečíslenia a takmer pridalo aj druhý gól! Po skvelej krížnej prihrávke bol pri pravej žrdi úplne osamotený striedajúci Páleník, ktorý bez prípravy zakončoval, ale trestuhodne minul odkrytú časť brány.
    Košičania chcú preniknúť do útoku, ale Pohronie sa výborne bráni
     
    73
    Ďalšia skvelá šanca hostí! V prečíslení troch proti dvom prihrával Frimmel na Garaja, ale druhému menovanému lopta odskočila.
     
    73
    Druhé striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Dalibor Takáč, prichádza Mojmír Trebuňák.
     
    74
    Diváci povzbudzujú z plných síl, ale Košičania sa nevedia dostať do zakončenia. Domáci tím naráža na veľký odpor Pohronia.
     
    76
    Mohlo byť rozhodnuté! Košičania pri ofenzívnej snahe opäť prepadli v obrane a pustili dvojicu hostí do protiútoku. Proti Frimmelovi si povybehol Ružinský a zmenšil mu strelecký uhol, ale hráč Pohronia ho obhodil, no jeho spoluhráč sa už k lopte nedostal.
     
    77
    Košičania rýchlo prešli na opačnú polovicu. Tam sa do vápna vyrútil Dimun, ale pri zakončení prepadol cez Holeca, ktorý ostal ležať na zemi.
     
    78
    Holec odhodil loptu do autu a potrebuje situáciu predýchať. Všetko nasvedčuje tomu, že by mal byť v poriadku.
     
    79
    Košičania pokračovali v ofenzívnej snahe, ktorú zakončili aj strelou, ale tá bola pre hostí mimoriadne nepríjemná. Jeden z domácich futbalistov trafil loptu plnou silou nešťastne iba priamo do hlavy hosťujúceho brankára Holeca. Hra sa ihneď prerušuje a na trávnik beží lekár hostí.
     
    80
    Počas ošetrovania Holeca prišiel domáci Morgan k striedačke hostí a pokúša sa tam niečo si vydiskutovať. Dokonca k nemu musel pribehnúť aj gólman Ružinský, ktorý sa ho od súperov pokúša odtrhnúť.
     
    80
    Emócie na trávniku gradujú a rozhodca bude musieť vytiahnuť aj karty. Ošetrovanie gólmana Holeca medzičasom skončilo, brankár Pohronia bude našťastie v poriadku a môže pokračovať v hre.
     
    81
    Po spomínanom konflikte dostávajú žlté karty hosťujúci Lukáš Garaj a domáci Jean-Pierre Morgan.
     
    82
    Ošetrovanie je minulosťou a rozhodcovi sa podarilo stlmiť aj rozvášnených hráčov, takže hra môže pokračovať. V útoku sú Košice.
     
    83
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Lukáš Garaj, prichádza Viktor Bališ.
     
    84
    Dnešné stretnutie sleduje 1652 divákov.
     
    84
    Pohronie prešlo do útoku a takmer sa mu podarilo opäť skórovať! Z hranice šestnástky strieľal z ľavej strany Frimmel, ale mieril iba priamo do rukavíc Ružinského.
     
    85
    Košičania preniesli loptu do útoku a pokúšajú sa o otočku, ktorá by im zabezpečila postup do Fortuna ligy. Atmosféra je aj naďalej výborná, diváci si uvedomujú, o čo sa v metropole východu hrá.
     
    86
    Gólman Ružinský teraz vybehol takmer až do stredového kruhu a pokúša sa svojich spoluhráčov podporiť. Košičania ostávajú v útoku, Pohronie sa naozaj výborne bráni.
     
    87
    Domáci tím sa dostal až do vápna, odkiaľ prudko zakončoval Jurčo, ale jeho strelu zblokoval jediný obranca pred bránkou Holeca.
     
    88
    Domáci fanklub vytiahol pyrotechniku a Jurčo neuspel ani vo svojom ďalšom pokuse pred bránkou súpera. Košičania vyvíjajú na Pohronie veľký tlak, hostia sa bránia.
     
    89
    Domáci fanúšikovia sa chytajú za hlavu. Jurčo v čistej šanci strieľal z ľavej strany šestnástky, ale trafil iba gólmana Holeca, ktorý proti nemu vybehol a zmenšil jeho strelecký uhol.
     
    90
    Pohronie dostalo loptu do útoku a hru na moment upokojilo. Štvrtý rozhodca nadstavuje tri minúty.
     
    90+1
    Košičania budú zahrávať rohový kop. Ružinský vybehol až pred bránku súpera, domáca svätyňa je úplne prázdna.
     
    90+1
    Po rohovom kope prišlo zakončenie zo strany domácich, ale to letelo iba tesne vedľa ľavej žrde. Ružinský šprintuje späť do svojej bránky, pretože hostia budú chcieť hru rýchlo preniesť do útoku.
     
    90+2
    Hostí v útoku zastavil zbytočný faul a Ružinský sa stihol vrátiť. Pohronie získalo cenné sekundy, ale napínavý súboj bude pokračovať.
     
    90+3
    Ružinský opäť opustil svoju svätyňu a lopta letela na opustenú bránku Košíc, ale napokon dopadla iba niekoľko centimetrov od pravej žrde. Skóre sa stále nemení.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Košičania nevyužili šancu, ktorú mali vo vlastných rukách a ak chcú postúpiť, o týždeň sa budú musieť spoliehať na zaváhanie Prešova. Futbalisti tretieho najväčšieho mesta Slovenska sú teraz v rovnakej situácii ako Košice pred týmto zápasom – ak vyhrajú, postúpia do Fortuna ligy.
     
    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme, že ste zápas sledovali na webe Onlajny.eu. (18:47:09)

    Veronika Pancuráková

    Branky: 59. Matuškovič

    Karty:   81. Morgan (VSS) – 55. Matuškovič (POH), 81. Garaj (POH)


    FC Košice: Ružinský – Jonec, Morgan, Takáč, Kubík, Dimun, Šinglár, Karaš, Jurčo, Janič, Kuzma (C)
    Náhradníci: Kello, Vancák, Trebuňák, Tóth, Gáll, Hirjak, Horodník

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Holec – Nosko, Sekereš (C), Prikryl, Pelegríni, Frimmel, Garaj, Paraj, Poliaček, Sojka, Matuškovič
    Náhradníci: Bališ, Páleník, Ceplák, Packo

    Rozhodčí: Straka – Sluk, Vitko

    Diváci: 1652
    bahis siteleri