Lok. Košice – Slovan Bratislava U21 4:0 (kon.) | Bardejov – Nitra 3:1 (kon.) | Sereď – L. Mikuláš 1:4 (kon.)
FC Košice – Pohronie 0:1 (kon.)
konec
FC Košice
0:1 (0:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
sk Sobota 04.06.2016, 17:00 • Lokomotíva Košice - Čermel • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Košičania nevyužili šancu, ktorú mali vo vlastných rukách a ak chcú postúpiť, o týždeň sa budú musieť spoliehať na zaváhanie Prešova. Futbalisti tretieho najväčšieho mesta Slovenska sú teraz v rovnakej situácii ako Košice pred týmto zápasom – ak vyhrajú, postúpia do Fortuna ligy.
     
    90+3
    Ružinský opäť opustil svoju svätyňu a lopta letela na opustenú bránku Košíc, ale napokon dopadla iba niekoľko centimetrov od pravej žrde. Skóre sa stále nemení.
     
    90+1
    Po rohovom kope prišlo zakončenie zo strany domácich, ale to letelo iba tesne vedľa ľavej žrde. Ružinský šprintuje späť do svojej bránky, pretože hostia budú chcieť hru rýchlo preniesť do útoku.
     
    90+1
    Košičania budú zahrávať rohový kop. Ružinský vybehol až pred bránku súpera, domáca svätyňa je úplne prázdna.
     
    89
    Domáci fanúšikovia sa chytajú za hlavu. Jurčo v čistej šanci strieľal z ľavej strany šestnástky, ale trafil iba gólmana Holeca, ktorý proti nemu vybehol a zmenšil jeho strelecký uhol.
     
    87
    Domáci tím sa dostal až do vápna, odkiaľ prudko zakončoval Jurčo, ale jeho strelu zblokoval jediný obranca pred bránkou Holeca.
     
    84
    Pohronie prešlo do útoku a takmer sa mu podarilo opäť skórovať! Z hranice šestnástky strieľal z ľavej strany Frimmel, ale mieril iba priamo do rukavíc Ružinského.
     
    83
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Lukáš Garaj, prichádza Viktor Bališ.
     
    81
    Po spomínanom konflikte dostávajú žlté karty hosťujúci Lukáš Garaj a domáci Jean-Pierre Morgan.
     
    80
    Emócie na trávniku gradujú a rozhodca bude musieť vytiahnuť aj karty. Ošetrovanie gólmana Holeca medzičasom skončilo, brankár Pohronia bude našťastie v poriadku a môže pokračovať v hre.
     
    80
    Počas ošetrovania Holeca prišiel domáci Morgan k striedačke hostí a pokúša sa tam niečo si vydiskutovať. Dokonca k nemu musel pribehnúť aj gólman Ružinský, ktorý sa ho od súperov pokúša odtrhnúť.
     
    79
    Košičania pokračovali v ofenzívnej snahe, ktorú zakončili aj strelou, ale tá bola pre hostí mimoriadne nepríjemná. Jeden z domácich futbalistov trafil loptu plnou silou nešťastne iba priamo do hlavy hosťujúceho brankára Holeca. Hra sa ihneď prerušuje a na trávnik beží lekár hostí.
     
    77
    Košičania rýchlo prešli na opačnú polovicu. Tam sa do vápna vyrútil Dimun, ale pri zakončení prepadol cez Holeca, ktorý ostal ležať na zemi.
     
    76
    Mohlo byť rozhodnuté! Košičania pri ofenzívnej snahe opäť prepadli v obrane a pustili dvojicu hostí do protiútoku. Proti Frimmelovi si povybehol Ružinský a zmenšil mu strelecký uhol, ale hráč Pohronia ho obhodil, no jeho spoluhráč sa už k lopte nedostal.
     
    73
    Druhé striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Dalibor Takáč, prichádza Mojmír Trebuňák.
     
    73
    Ďalšia skvelá šanca hostí! V prečíslení troch proti dvom prihrával Frimmel na Garaja, ale druhému menovanému lopta odskočila.
     
    71
    Pohronie sa opäť dostalo do prečíslenia a takmer pridalo aj druhý gól! Po skvelej krížnej prihrávke bol pri pravej žrdi úplne osamotený striedajúci Páleník, ktorý bez prípravy zakončoval, ale trestuhodne minul odkrytú časť brány.
     
    65
    Druhé striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Lukáš Pelegríni, prichádza Denis Ceplák.
     
    64
    Prvé striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Lukáš Janič, prichádza Michal Horodník.
     
    61
    Prvé striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Matúš Matuškovič, prichádza Michal Páleník.
     
    60
    Za aktuálneho stavu Košičania nemajú postup do Fortuna ligy istý, ale zároveň pre nich fortunaligová vidina nie je celkom nereálna. Ak sa im dnes nepodarí triumfovať, budú musieť čakať na výsledok Prešova, ktorý odohrá najdôležitejší duel v záverečnom kole.
     
    59
    Pohronie dalo gól!
    Hostia sa výborne ubránili a presunuli sa do útoku. MATÚŠ MATUŠKOVIČ sa tam objavil už v plnej sile a priamo spred bránky prepasíroval loptu za Ružinského, ktorý sa pokúšal pokryť si ľavú žrď.
     
    55
    Na trávnik prišli aj zdravotníci s nosidlami, ale Matúš Matuškovič sa po minúte strávenej na zemi nenechal z trávnika odniesť, ale odkráčal po svojich, za čo dostal žltú kartu.
     
    55
    Matuškovič ostáva ležať na trávniku, ale nestalo sa tak po faule. Jonec ho na zem poslal úplne čistým spôsobom a rozhodca faul neodpískal.
     
    54
    Košičania ešte ostali v útoku, ale Janič za hranicou šestnástky o loptu prišiel a Pohronie sa dostalo do prečíslenia dvoch proti jednému. Na jeho konci ťahal loptu Matuškovič, ale Jonec mu ju vykopol spod nôh.
     
    53
    Košičania loptu rýchlo zachytili a pokračovali v ofenzívnej činnosti. Z ľavej strany po zemi vystrelil Morgan, avšak gólman Holec proti nemu vybehol a loptu vyrazil do bezpečia.
     
    52
    Pohroniu sa nepodarilo dobre odpratať loptu a Košičania ešte ostali v útoku. Z pravej strany sa Kubík sám pred gólmanom rozhodol prihrávať, ale trafil iba súperov.
     
    49
    Janič poslal loptu na bližšiu žrď, kde sa k nej poľahky dostal kapitán Košíc Kuzma, ale ten bez prípravy zakončil iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    36
    Domáce tribúny sa opäť chytali za hlavu. Krížne zakončenie hostí preletelo tesne vedľa ľavej žrde gólmana Ružinského a skončilo za čiarou mimo bránkového priestoru.
     
    32
    Domácimi tribúnami to teraz len tak zahučalo! Hostia sa dostali až pred bránku súpera a skúsili to aj strelecky, ale priestor troch žrdí napokon minuli a Ružinský zasahovať nemusel.
     
    22
    Domáci tím sa dostal do nebezpečného zakončenia, po ktorom mohlo byť skóre otvorené! Janič pálil z hranice šestnástky, ale Holec sa po lopte hodil a vytesnil ju iba na rohový kop.
     
    11
    Košičania centrovali loptu z pravej strany do vápna, kde na loptu siahal Dimun, ale nešťastne mu pristála iba na pätách. Hosťujúci gólman nemusel zasahovať.
     
    8
    Konfety sú už upratané a hra môže rýchlo pokračovať ďalej. Pri lopte je hosťujúce Pohronie.
     
    7
    Domáci fanklub sa predviedol choreografiou, po ktorej pristáli konfety na hracej ploche. Hra sa musí prerušiť, kým sa nežiadúce predmety z trávnika dostanú preč.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 59. Matuškovič

    Karty:   81. Morgan (VSS) – 55. Matuškovič (POH), 81. Garaj (POH)


    FC Košice: Ružinský – Jonec, Morgan, Takáč, Kubík, Dimun, Šinglár, Karaš, Jurčo, Janič, Kuzma (C)
    Náhradníci: Kello, Vancák, Trebuňák, Tóth, Gáll, Hirjak, Horodník

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Holec – Nosko, Sekereš (C), Prikryl, Pelegríni, Frimmel, Garaj, Paraj, Poliaček, Sojka, Matuškovič
    Náhradníci: Bališ, Páleník, Ceplák, Packo

    Rozhodčí: Straka – Sluk, Vitko

    Diváci: 1652
    bahis siteleri